Ayy ne güzel antepteymişin. Biz antepte yaşıyacaz inşallah :)))merhaba kızlar antepteydim haftasonu baya bir para harcadım ordan olsun gezdim stres attım baya... ama şöyle bir şey oldu gezdiğimiz bir fuarda altın takı tasarımı yapan bir firma vardı fuar dolayısıyla ffiyatları baya düşürdürmüşlerdi 52 gr 18 ayar bir seti 3.150 tl ye aldım :) çok mutlu oldum normal fiyatı 5.000 tl civarıydı bunu saklayacağım düğünüm olduğunda annemler takarlar düğünümde inşallah
Bi şekilde dicem artık bilmiyorum nasl derim amagüvenmiyorum deme ben kimseyi böyle bir sorumlulukla bırakmak istemiyorum de... bencede öyle zaten şahsen ben kimseyi böyle bir sorumluluğa davet edemem ve olmamda kibarca söyle
güle güle kullan cnmmerhaba kızlar
bugün eşim işletmeye gitmedi biz de o zaman çocukları alıp hem alışverişe hem de çocukları gezdirmeye gidelim dedim ve il merkezine gittik
alvinadan bir kap bir de kaban aldım 2 tane de eşarp
bir de bot aldım ( ihtiyacım yoktu ama rengi modeli hoşuma gitti nasılsa giyilir değişiklik olsun diye aldım )
böylelikle bugün bütün aldıklarıma 553 tl verdim
pişman mıyım kesinlikle hayır hepsi de gerekliydi
eşime ;
yemek ve de çerezler için toplamda 155 -160 tl para verdirdim bu durum pek hoşuna gitmedi zira evde yatacaktı gün boyu
hayırlı olsun cnm,mutlu günlerinde kullanmerhaba kızlar antepteydim haftasonu baya bir para harcadım ordan olsun gezdim stres attım baya... ama şöyle bir şey oldu gezdiğimiz bir fuarda altın takı tasarımı yapan bir firma vardı fuar dolayısıyla ffiyatları baya düşürdürmüşlerdi 52 gr 18 ayar bir seti 3.150 tl ye aldım :) çok mutlu oldum normal fiyatı 5.000 tl civarıydı bunu saklayacağım düğünüm olduğunda annemler takarlar düğünümde inşallah
nerdesiniz cnmİlk kar düştü buraya(
ne olursa canım farketmez ,helal olan yiyecek içecek herşeyGünaydın kızlar
Güzel bereketli bir hafta olur inşallah. Bir yerden okudum. Evin bereketli olması için bugün birşeyler alınsa iyi olurmuş. Ne almalı yani şunu qlmalı, bunu qlmalı gibi bir şey var mi? Biliyor musunuz
Antep merkez çok iyidir. Ama kiralar fırlamış durumda. 1+1ler stüdyo daireler bile 800 tl aylık. Onun dışında antep çok güzel bi şehirdir.günaydın:)
antepli arkadaşlarım,bu yaz antepe tayin düşünüyoruz,nereler iyidir,kiralar nasıldır,bilgi verir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?