BİRİKİMCİ HATUNLAR

math27 zor bu isler araya altin girmrsi falan dugun arefesinde yasanan seyler cok sacma maddi seyler ama illaki cikiyor ve huzursuz oluyor insan :-/

papatyacım afiyet olsun şimdiden
bazen bu adamlar okumalık olabiliyor oku üfle üstüne üstüne
Canım ben gerçekten ailemin üzerinde kötü gözlerin olduğuna inanıyorum. Geçen yıl da buna benzer bir şekilde kötü günlerimiz olmuştu. Eskiden nazara inanmadım ama şimdi çok inanıyorum. Namazdan sonra okuyayım birşeyler diyorum netten bulup. Senin var mı bir önerin. Okumam için söyleyebileceğin bir dua esma gibi

günaydın kızlar.
iyi pazarlar hepinize.
dün çok yorulmuşum,bugün bir o kadar daha işim var.
sağlık olsun yeter ki.
yarın 10 muharrem,evin bereketinin tüm yıl sürmesi için ufak çaplı da olsa eve bir şeyler alın,alışveriş yapın,özellikle bakliyat türü.bol bol dua edin,evde kuran okunsun.
krisopraz geçmiş olsun,ben de taze zencefil önereyim sana.hertürlü kullanabilirsin.
math yeterince akıl almışsın bizim kızlardan,kafana yatanı uygularsın artık.
papatyacım ben de son dönem yazdıklarından seninle aynı çıkarımı yaptım tatlım.
şu nazar duasını okuyabilirsin.
Bismillâhirrahmânirrahîm bismillâhi azîm-iş- şâni şedîd-il birri mâ şâallahü kâne habese hâbisün min hacerin yâbisin ve şihâbin kâbisin. Allahümme innî radedtü ayn-el âini aleyhi ve alâ men ehabb-en-nâsi ileyhi ve fî keyedihî ve kilyetihî lahmün rakîkun ve azmün dakîkun fîmâ lehû yelîku ferci-il basara hel terâ min fütûrin sümmerci-il basara kerrateyni yenkalib ileyk-el basaru hâsian ve hüve hasîr ve in yekâdüllezîne keferû leyüzlikûneke biebsârihim lemmâ semi-uz- zikra ve yekûlûne innehû lemecnûnün ve mâ hüve illâ zikrun lilâlemîne lâ havle velâ kuvvete illâ billâh-il aliyy-il azîmi Lâ ilâhe illallâhü hısnî, men kâle-hâ dehale hısnî, ve men dehale hısnî emine min azâbî. Sadaka rasûlullahi sallallahü teâlâ aleyhi ve selleme.

math27 zor bu isler araya altin girmrsi falan dugun arefesinde yasanan seyler cok sacma maddi seyler ama illaki cikiyor ve huzursuz oluyor insan :-/
Evet ya ne zamandır aklımı kurcalıyodu. Size sordum rahatladım.
anladım tatlım. ya mesela dayımlar köyde oturuyor sülalaede tek köyde onşar var ve herkes gelir. köy halkından daçok gelen var evin güvenliği yoktur. yengem evde hiç bişey saklamaz mesela
Ben diyim işte kasa işini bakalım ne diyecek:)

Kumabarama hedef koydum inşallah çeyrek altın alacam:)) ama o 10 kuruşları 25kuruşları kuyumcuya nasıl verecem :))

canım eşinin evde sesi yükseliyorsa yani huzursuzluk meydana getiriyorsa bir şekilde

Ya Halim esmasısını ebced değeri olan 88 adet sürekli çekebilirsin
yanına girip çıkarken 46 adet Ya Veliyy esmasını
ve de aile geçimsizliğine karşı gene Ya muksit ismini 209 defa çekebilirsin

nazara vesveseye büyüye vs karşı bol bol felak nas ihlas fatiha ayetel kürsi

math27 ben geçen gün bimde 100 tl bütünlettirdim. Bayıla bayıla alıyorlar. Sonuçta onlara da para üstü için bozuk para gerekli.
banusultan çok teşekkür ederim dua içşn. Fotosunu çektim. Boş kaldıkları heryerde okurum telefonumdan.
Ben gerçekten bu negatif etkiyi çok hissediyorum. Kimin gözü var bilmiyorum ama çok huzursuz edici bir durum.

Yemeğimi koydum. Taze fasülye yapıyorum akşama. Akşama doğru da köfte patates yaparım.
Bu hafta A101 e Cem'in tava tencereleri gelecekmiş. Onlaran almayı düşünüyorum.

Varyemez aslında evde eşimin sesi yükselmiyor ancak hiç bir sebeb yokken birden bire oğlum huzursuz oluyır. Ortaya hiç bir sebeb yokken bağırıyor kızıyor. Sonra eşim kızıyor. Değişik bir durum. Ben de sinşrliuim bu aralar. Okuyacağım yazdıklarını. Sağol canım.

Varyemez cim ben listeye eklenmedim sanırım bildirim için geç mi kalmıştım mesajda atmıştım sana ama

Ben de bime gidip tümleteyim o zaman:)

Gunaydinlar hayirli pazarlar... yeni uyandim... esim hala uykuda ..
Papatya o dedigini bizim evde ben de hissediyorum.. dun evi vuleda yaparken sirkeli su damlattim ama garip bir huzursuzluk var uzerimde...
Math uzun uzadiya aciklama yapmana gerek yok canim... mesela balayi tatilini ona gore ayarlarsiniz.. dugun pazar ise balayi icin pazartesi aksam ya da sali yola cikin rahat rahat kasaya koyarsiniz..
Ben kimseyi altinla.sorumluluk yuklemek istemem de .kasada bankada kafamiz rahat olsun dersin..
Nezle olan arkadasim cok gecmis olsun...

Cumartesi düğünümüz. Pazar günü çıkmayı düşünüyoruz. Ama diyeyim pazartesi günüde çıkabiliriz.

DonukPudra insan çok hissediyor değilmi? Bazen oğlum saçma sapan şeylere ağlıyor. Eşim sinirleniyor. Benim üErimde acayip bir sinir bir mutsuzluk var.
Kızların yazdığı duaları okuyorum bol bol.
Allah kek gözlerden korusun hepimizi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…