BİRİKİMCİ HATUNLAR

asmu,erkek arkadasın ne kadar düşünceliymiş..
Rabbim onun da yüzüne baksın..
inş. hayırlı bir iş bulabilir.
güle güle kullan.
bu arada kardeşinin ataması ne oldu?

kardeşimin ataması için beklicek. 83 aldı. 1. atamada hiç ümidimiz yok. 2. 3. çok kadro verirlerse atanır diye ümit ediyoruz 1300 sıralaması bölümde..
pudra bide çanta almıştınya taba kahve gibi mango. ben çok beğendim onu nereden aldın

Y yesil_zeytin_ güle güle kullan. Erkek arkadaşın çok düşünceli imiş.

Asmu gule gule kullan cnm erkek arkdasin dusuncelymis gercekten :)

asmunikalcim güle güle kullan canım
Allah inşaallah nişanlına da bir iş kapısı açar

tşk ederim kızlar..
çalışmıyor bide. halk eğitimde kurs vermeye başladı. 2 ay sürecek.
kart borcuda var biliyorum. üstüne başına bişide alamıyor. ben bunu uzaktan bile okadar hissediyorumki..
doğum günümdede çiçek almıştım iş yerime göndermişti. ben kendimi kötü hissediyorum ama

tost makinası bu kızlar.
temmuzda sınava girecek inşALLAH ataması olur.duacınızız kızlar

mamen ısındı bile diyemem ama gündüz sorsan asla konuşmak istemiyorum derdim belki de. Buzlar bir anda erimiyor yani.

lavin herşeye rağmen bu şekilde sonuçlanmanması güzel. ara uzaktıkça şeytan sizinle daha çok oynamaya başlıyor..
zamanla hepsi erir ve ısınır için :)

Eklentiler

• toastbuster-1313.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 77
günaydınn kızlar dün annemle aşurelik malzeme aldık 77 tl tuttu bu gün onları annem güzelce pişirecek sonrada dağıtacağız :) dün kendime Fatma ananın elini aldım dayanamadım gene 14 ayar aldım :) 10 gr 870 tl ye baya uygun aldım ama :) artık çok dikkatli harcamam lazım biraz dağıttım bu ara Fatma ananın eli bereketini getirir bana inşallah :)

Günaydın herkese ,
hayırlı bereketli günlerimiz olsun..
Benim bitmek bilmeyen baş ağrım migren atağı geç oldu anlamam.. soğuklar da etken tabii.
kafamı kaldıramıyorum. sürekli yatasım var.bugün nasıl geçecek bakalım...

Lavin, eşinle barışmanıza sevindim ama bir hastalık bahanesi ile olması üzücü aslında. Bazen nasıl en sevdiklerimiz böyle gard alabiliyor. Cidden tuhaf. insan soğuyunca en yakınının canını daha iyi yakarmış ya doğru..Anneannede acil şifalar versin Rabbim.. Biran önce düzelir inşallah..
Hiçbir şeyden ders alamıyoruz.
M maviduvar1 ,umarım siz de artık düzelirsiniz.
Dün ben baş ağrım nedeniyle erken yattım. Eşim de geldi yanıma özür diledi.Biz böyle insanlar değiliz.Bazen niye böyle oluyor anlamıyorum dedi.Kırgınlığım geçti mi tamamen hayır ama onun da öyle biri olmadıgını biliyorum öfke ile kalkmak cok kötü...
dua edip sarılıp uyuduk.
Rabbim hanelerimizden saglık ve huzuru esirgemesin inşallah.

güle güle kullan..............

Son düzenleme:
Kızlar ben eşimden ayrılmaya karar verdim....henüz ona söylemedim ama itiraz edeceğini sanmam....

sakın haaa papatyacım
arada yüz kızartıcı birşey olmadıktan sonra çocuklarımızın ruhsal açıdan etkilenmemeleri adına sabredeceğiz

diyeceksin ki çocuk mutsuz huzursuz bir ortamda yaşayacağına tek seferde kangreni keselim bütün vücudu sarmasın ama gel gör ki kazın ayağı inan hiç de öyle olmuyor

Allah aşkına çocuğun hatrına al konuş eşini adamakıllı karşına taleplerini sırala taleplerini dinle bulun bir orta yol

yıkmak kolay yapmak zor
Rabbim yar ve de yardımcın olsun

aaa daha neler nerden çıktı şimdi bu ? öfkeyle kalkan zararla oturur sebep

Günaydınnnnnnn
Boşverin kızlar herşeyi, küslüğü falan hiç düşünmeyin bugün mutlu olmaya bakın. Herşeyden ve herkesten önce kendimize iyi davranalım, kendimizi sevelim. Biz yanlışı en başta yapıyoruz erkekleri de kendimiz gibi zannediyoruz ama malum onlar biraz odunsugillerdenAma özde iyiler bunu biliyoruzya gerisi çokda önemli değil. Bu küslükler tuzu biberi olsun tez zamanda da tatlıya bağlansın inşaallah.
Kumbaraya para atamıyorum bu aralar harcama yapmıyorum demek ki, maaşı bekliyorum bakalım ne kadar ayırabileceğim. Yaza büyük planlarım var, çokkk para biriktirmeliyim çokkkkk

papatya seni böyle düşünmeye iten sebep nedir?

eşinin 14 yıldır değişmeyen konuda hala adım atamaması mı?
ya da yılların birikimi mi?

şuan sana ayrılık kararını asıl düşündüren şey nedir?

M maviduvar1 en azından skaın kocana açma şimdi..
bu konu lakayık olmasın aranızda.. nasıl can alıcı bir kelimeyse öyle kalması lazım..
tek sorun eşinin yıllardı değişmeyen tavrımı.. bazı durumları kabul etmek lazım diye düşünüyorum evlilik hayatı için..
bak çocuğun toparlanmış ne güzel.. onu piskolojik sorunlara itme

Günaydın kızlar. Eşleriyle barışanlar sizin için çok sevindim haklı olun veya haksız olun kusluk uzadıkça kırgınlık artıyor mesafeler giriyor. Biraz zaman gecince eşlerinizin hatasını olara anlatırsınız hatta şakayla karışık bol bol başına kakarsiniz:)

Kızlar ben eşimden ayrılmaya karar verdim....henüz ona söylemedim ama itiraz edeceğini sanmam....

Papatya, yaşadıklarını sen biliyorsun elbette ama hele çocuk varsa bu en son düşünülmesi gereken şey. Hiç kimsenin evliliği kolay değil ama aldatma, şiddet gibi tamiri mümkün olmayan bişey değilse sakın boşanmayı düşünme. Çocuğunun yüzüne bak ve babasız büyümesinin ne anlama geldiğini düşün zaten vazgeçersin. Kızgınsın diye böyle diyorsun, hepimiz bu devreleri geçirdik, az sakin kafayla düşün ve asla acele etme lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…