deri filanmıvalla canm ilk dün giydim yakıyosunn dediler ne yapayım gencim gözümde kalmasınher zaman yaptığım bişey değil patlama oluyor bazen deli gibi harcarken birden birikimci olmak ağır geldi ama yola devam tabiki
evet cnm deri desadan aldım foto atarımderi filanmı
ya tabi herkezin hayatı kendinede şu hayata baksana ne kadar adil değil dimi :d
e ne iş yapıyorsun Allah bereket versin
bekarsın dımı
merhaba hoş geldin.... öncelikle nelre para harcadığını tespit ederek başlayabilirsin daha sonra tespit yaptığında nelerden vazgeçmen gerektiğini nelerin gereksiz olduğunu tespit etmelisin... kumbara yapıp o biriken parayı bir kenarda ayrı biriktir sonra gram altına falan çevirirsin gelirin giderin nedir bi detaylı yazarsan daha çok yardımcı olabilirm
aynen bende sonu yok diyerekten bıraktım %60 düşürdüm diyebilirimbende önceden çok alırdım ama bu işn bir sonu yok.
birde ben bir seferde bile 300 tl harcayabilen bir insan kapasitesinde olmadıgım için suanda hepsini iade etmeye calısıyor olurdum
buarada lancome ürünlerin bende begenıyorum fakat ben onlara para vermeden alıyorum
defilelerden eşim getiriyor
CANIM kimsenın dert yaptığı falan yok bu topikdekı hanımlar 5 kç kuruş hesabuını yapıp bişeyler biriktirmeye çabalarken senin bu kadar fazla mıktarda harcayıp yazman bıraz tuhaf haaa para senın istediğin gibi harcayabılırsın kımseyi ilgilendirmezarkadaşım neden bu kadar dert ettin anlamadım yani var olanı harcıyorum gayette güzel birikim yapıyorum yaklaşık 3 aydır, 2 aydır da bu topiği takip ediyorum ve yaptığım birikimleri paylaşıyorum arkadaşlarımla laf olsun diye neden burda olayım
yaaa çok üzüldüm gerçekten bir kadın her zaman gelire gidere hakim olmalıdır canm bence ona müdahale ederek değilde sen çaktırmadan hakimiyeti ele al ana giderleri ona yaptır elinde çok parası kalmayınca mecburen yapamayacaktır o savurganlığı bir yerde çok karışman daha çok tepki verip inadına yapmasına sebep olabilir dikkatli ol onun öncelikle sizin geleceğinizi düşünmesi laım ama bazen hala aile olduklarının farkına varamayıp sağa sola para harcamata devam edebilirler... senin biraz dikkat edip her ay 200-300 bir kenara atıp biriktirmeni tavsiye ederimcanım çok teşekkür ederim eşim ve ben öğretmeniz aylık 5000 üzerinde gelirimiz var ama eşim savurganın teki oldugu için ve ailesi de bizim basımıza iş aştığı için ben hiç ne hesap sordum ne bişey cünkü sordugum an kavga cıkıyor huzurumuz kaçıyoriyice battık artık 1250 tl ev kredimiz var ve bunun dışında cektiğimiz 3 kredimiz daha var kredi kartlarımız desen komple dolu delircem agladım artık benim kocam çok savurgan sigarası iddiası araba masrafı bitmiyor sürekli birilerine bir şeyyler ısmarlar cok iyi niyetlidir ailesine gönderir bıktım artık gönderme demiyorum ama babası sorumsuzun teki her yere kefil oluyor ne halt yediği belli değil biz ödüyoruz annesine cok üzülüyorum ama yapacak bir şeyim yok eşim hala ailesine ev alma yardım etme derdinde kızdım ben de biz de aileyiz 3 yasında kızımız var eşimle bir anlaşma yaptık o bir kredi cekip benim tüm kredilerimi kredi kartlarımı ödeyecek kendi üzerindekileri tek elde toplayacak yani bir ev bir ihtiyac kredisi olacak ikisini o ödeyecek maaşı 3300 falan kalanı da sigara parası harçlık falan yapacak benden zerre istemeyecek. ben de maaşımla faturaları ödeyeceğim mutfak alışverişi yapacagım bu arada maaşım 2100 falan 150 tl biraysel emekliliğim var 300 tl bakıcıya veriyorum elektrilk su tel doğalgaz ve mutfak 1000 tl tutsa her ay en azından 300-500 koymak istiyorum kenarda bir kuruşumuz yok yılbasından itibaren böyle olacak bakalım inşallah her şey yolunda gider.
canım çok teşekkür ederim eşim ve ben öğretmeniz aylık 5000 üzerinde gelirimiz var ama eşim savurganın teki oldugu için ve ailesi de bizim basımıza iş aştığı için ben hiç ne hesap sordum ne bişey cünkü sordugum an kavga cıkıyor huzurumuz kaçıyoriyice battık artık 1250 tl ev kredimiz var ve bunun dışında cektiğimiz 3 kredimiz daha var kredi kartlarımız desen komple dolu delircem agladım artık benim kocam çok savurgan sigarası iddiası araba masrafı bitmiyor sürekli birilerine bir şeyyler ısmarlar cok iyi niyetlidir ailesine gönderir bıktım artık gönderme demiyorum ama babası sorumsuzun teki her yere kefil oluyor ne halt yediği belli değil biz ödüyoruz annesine cok üzülüyorum ama yapacak bir şeyim yok eşim hala ailesine ev alma yardım etme derdinde kızdım ben de biz de aileyiz 3 yasında kızımız var eşimle bir anlaşma yaptık o bir kredi cekip benim tüm kredilerimi kredi kartlarımı ödeyecek kendi üzerindekileri tek elde toplayacak yani bir ev bir ihtiyac kredisi olacak ikisini o ödeyecek maaşı 3300 falan kalanı da sigara parası harçlık falan yapacak benden zerre istemeyecek. ben de maaşımla faturaları ödeyeceğim mutfak alışverişi yapacagım bu arada maaşım 2100 falan 150 tl biraysel emekliliğim var 300 tl bakıcıya veriyorum elektrilk su tel doğalgaz ve mutfak 1000 tl tutsa her ay en azından 300-500 koymak istiyorum kenarda bir kuruşumuz yok yılbasından itibaren böyle olacak bakalım inşallah her şey yolunda gider.
aynen bende sonu yok diyerekten bıraktım %60 düşürdüm diyebilirim
iade etmem uzun zamandır aklımdaydılar çünkü anlık pat diye karar vermedim
ben çok kullanmıyorum böyle bakım ürünleri ama her gün makyaj yaptığım için göz altı lazımdı
iyi süpermiş bu defileler o zaman
arkadaşım burda herkes ne harcadığını yazıyor bizim öyle bir derdimiz yok bu da hiç mesele olmadı şimdiye kadar herkes kendi çapında birikim yapıyor biz burda dışarda yediğimiz yemeğe kadar yazıyoruz kimsenn de dert ettiği yok bi dert sana oldu yanlış algılayan sensin aldığımız 2.5 liralık ojeyi de yazıyoruz aldığımız 25 bin liralık arabayıda aldığımız 60 gr altınıda herkes hayırlı olsun der geçerCANIM kimsenın dert yaptığı falan yok bu topikdekı hanımlar 5 kç kuruş hesabuını yapıp bişeyler biriktirmeye çabalarken senin bu kadar fazla mıktarda harcayıp yazman bıraz tuhaf haaa para senın istediğin gibi harcayabılırsın kımseyi ilgilendirmez
valla aynen bende artık bittiğinde boş kutu ile gidip alıyorum bitmeden ötekisini almak yokKolay gelsin cnm, bereketli olsun inşallah
benim de en çok zaafım olan şey kozmetikama bir yıldır falan bunu da bir hayli frenledim diyebilirim, artık elimdeki tüketiyorum. ve stoklarımı bitirmeden hiçbirşey almayacağım-almıyorum da, ama bazen içim gidiyor tabi:) indirimlere falan bile bakmıyorum artık, hayır ihtiyacın yok diye frenliyorum kendimi
canım hem biriktiririz hem de gerekli gördüğümüz yere harcarızCANIM kimsenın dert yaptığı falan yok bu topikdekı hanımlar 5 kç kuruş hesabuını yapıp bişeyler biriktirmeye çabalarken senin bu kadar fazla mıktarda harcayıp yazman bıraz tuhaf haaa para senın istediğin gibi harcayabılırsın kımseyi ilgilendirmez
yaaa çok üzüldüm gerçekten bir kadın her zaman gelire gidere hakim olmalıdır canm bence ona müdahale ederek değilde sen çaktırmadan hakimiyeti ele al ana giderleri ona yaptır elinde çok parası kalmayınca mecburen yapamayacaktır o savurganlığı bir yerde çok karışman daha çok tepki verip inadına yapmasına sebep olabilir dikkatli ol onun öncelikle sizin geleceğinizi düşünmesi laım ama bazen hala aile olduklarının farkına varamayıp sağa sola para harcamata devam edebilirler... senin biraz dikkat edip her ay 200-300 bir kenara atıp biriktirmeni tavsiye ederim
http://www.desa.com.tr/urun/deri-mont/panelli-deri-kadin-mont/3128/18343 mnt bu kızlar valla beğendim aldım giydiğimde bi foto çekilip atarım size
ahhh canm valla anlatıkllarını okuyunca benm içim daraldı sen nasıl katlanıyorsun.... bence sert bi çıkış yap sennkinin öyle çaktırmadan yapılacak durumu kalmamış çalışıyoruz kazanıyoruz ama ne için de ben artık para biriktircem yaptığımız tüm harcamaları yazalım de başla yazmaya evin alışverişi vs... aklına gelirseben aslında cok tutumlu biriyim hep indirimleri böyle her şeyi takip ederim hatta eşim bu huyumu cok sever ama o benim tam tersim aşırı savurgan ve rahat aman ölümlü dünya diyor kızımız var inanın bak bir dediğini iki etmiyor şimartır tepeme cıkarttı hep kavga ediyorum hesapladım sırf kıza bir ayda 4-5 oyuncak almış abur cubur desen her gün zararlı bu cocuga iyilik etmiyorsun diyorum. iki dk oynayıp kırıyor cünkü bol kıymet bilmiyor bi daha oyuncak aldıgını görürsem balkondan fırlatcam dedim ben 10 lira koaföre vermeym diye kaşlarımı evde alıyorum o 50 lira bi oyuncaga verip geliyor delirtiyor beni sanki dünyada bi onun kızı var ben sanki düşünmüyorum :'( cocugumuz için bir şey yapacaksan borcunu öde dedim daha geniş bi ev istiyorum elimiz dar diye kücücük bi ev aldık ben yetinmeyi bilen biriyim 75 m2 evimz çok şükür yine de ama bu gelirle daha iyilerini yapabiliriz evlenirken cok esya aldırmadım tasıncaz kırılcak diye şimdi de hiç oralı olmuyor ben iyi niyetli oldukça eziliyorum artık yeter.... yeter yeter... ya adam olacak ya olacak böyle sorumsuz rahat gelişigüzel yaşamaktan bıktım hiç birseyimi ikiletmez ne desem alır eder ama düşünmez hesap yapmaz eksiden ceker egrekirse kredi çeker babasından öyle görmüş bugün bulsa bugün yer yarın açkeşke tutumlu olsa diyorum cok üzülüyorum kızlar yaa
amann her zaman alınan bir şey değil ben monta çantaya ayakkabıya önem veririm çok saol canımgü
güle güle kullan canım ben olsam almazdım ama bekarken insanın farklı öncelikleri oluyor ii etmişssin Allah içine sindirsin üstünde paralansın bence cok pahalı ama yıllarca giyersin öyle düşün moralin yerine gelir :)
selam geçmiş olsun hayırdır neden ağrıyor üşütme falan mıselamlar herkese.2 gündür yatıyorum belimden.şükür bugün kalktım biraz.sizler de iyisinizdir inşallah.
çok güzelmiş, güle güle kullan:)http://www.desa.com.tr/urun/deri-mont/panelli-deri-kadin-mont/3128/18343 mnt bu kızlar valla beğendim aldım giydiğimde bi foto çekilip atarım size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?