- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
- 248
allah yardımcısı olsun lavin.sevdiklerine de dayanma gücü versin.kayıplar çok zor.Günaydınlar, hayırlı cumalar.
Bugün seminer olduğu için okula gitmedim. Seminerden sonra da taziyeye geçeceğim. Bugun son günü.
Aksilikler üst üste oldu. Dün de eşimin dayısını yoğun bakıma aldılar. Sirozun son aşamasında artık. Allah şifasını versin.
tekrar başın sağolsun canım..Günaydınlar, hayırlı cumalar.
Bugün seminer olduğu için okula gitmedim. Seminerden sonra da taziyeye geçeceğim. Bugun son günü.
Aksilikler üst üste oldu. Dün de eşimin dayısını yoğun bakıma aldılar. Sirozun son aşamasında artık. Allah şifasını versin.
lavincim Rabbim şifalar versin
öykü arkadaşım dost acı söyler diye söze başlamak istiyorum. hem evi hem arabayı krediyle alacak cesaretinize hayran kalmamak elde değil.
ikincisi kardeşlerinizin düğününe ne harcama yaptınız da onlar için kredi çektiniz, anlamak mümkün değil.
eşin 500 liralık ne yemeği yiyormuş öyle, hem de bukadar borcun içinde nasıl boğazından geçiyor?
3600 lük kredi kartının içinde ne benzin var ne mutfak. bu kadar çok borcu nasıl yaptınız?
insanlar ayağını yorganına göre uzatmalı. bizim kurum da var böyle hesabını bilmeyen bir adam. çift maaşlı hem de borçsuz evi var yine de asansörde sıkıştırdığından 5 tl borç ister. ama yılbaşını sevgililer gününü hiç es geçmez en güzel mekanlara gider.
kızma ama çok müsrif gördüm sizi. allah kolaylık versin ne diyeyim.
TOPUK TIKIRTISI bu kadar borcu nasıl yaptınız kocanın iplerini eline alma zamanı gelmişte geçiyor bile bunu toparlamak 4.500 tl ile zor biraz eşin hakketen dediğin kadar varmış sen niye canını sıkııyorsun olan olmuş bir defa bundan sonrası için kontrollü olmak kredi kartını çok harcamamak lazım seninde elinde 3-5 kuruş tutma zamanın gelmiş masrafları bölüşün sen kendi paranın %60 ını kullandır gerisini çaktırmadan biriktir
abla kardeşimin 17 gram altını var
14tanesi 82 buçuktan
3tanesi 86dan almıştım.
hiç alsat yapmadım bozsammı?
düşer illaki dımı? acelemiz yok
farmasi abla sadece fikir. ilerde tabiki herşey olabilir :) sen bu konularda net konuşmayı ve kimseyi yönlendirmeyi sevmezsin biliyorum
ne makinası bu dün de soracaktım çok merak ettim neredeyse evine hoş geldin partisi vereceksinGunaydin ,hayirli cumalar..Rabbim yatanlara sifa bakanlara sabir verdin..Lavin cok gecmis olsun..
Bende bozdurmak istiyorum gramlari ama emin olamiyorum..
Bugun makinemi alacagimmn cok heyecanliyim..
Fotograf makinesi gecenlerde resmini paylasmistim ..ne makinası bu dün de soracaktım çok merak ettim neredeyse evine hoş geldin partisi vereceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?