hahahhaaaa hiç o gelmedi aklıma allahım yaaa evet biliyorum aldığını ee hadi hayırlı olsun bir ömür güzel fotolar çekFotograf makinesi gecenlerde resmini paylasmistim ..
Tabi ki vercem kac aydir kartla almamak icin biriktirdim 1050tl..
Yakin olsak sizin selfinizi cekerdim..ilk fotom olurdu
ipekkkk böyle olmaz ama bi kendini gösteriyorsun sonra 2-3 gün yoksun ortada biz tam kadro her gün burdayızgünaydın herkeseeeeee
aman canım ya kaç gündür siyasetteydim.ipekkkk böyle olmaz ama bi kendini gösteriyorsun sonra 2-3 gün yoksun ortada biz tam kadro her gün burdayız
Ban yeme rizikosu...aman canım ya kaç gündür siyasetteydim.
zor attım kendimi dışarı.
girince oraya bağımlılık oluyor.
Arada disciye gittim geldim kopek disi ve yanindaki dis aradan curumus ikisinee de sicramis..
2dolgu 200 tl.. bu ayki ekstre..
Dis ipi kullanmak lazim..ara curuk olmamasi icin.. benim de en usendigim sey..
TOPUK TIKIRTISI allah yardımcın olsun canım. toplam maaşınız mı 4500 tl.
ben henüz bu ayın hesabını yapmadım. daha doğrusu tam maaşımı bilmiyorum. bize zam verdiler ya. ilk defa zamlı alacağız maaşlarımızı.
merhaba kızlar çok şükür bugün de geldi geçti gitti
bir nöbet günü daha geride kaldı
temizlikçi kadın da evi temizlemiş ütülerimi yapmış
akşam için de hindimi haşlıyorum yanına da hindi suyuna nohutlu pilav tamamdır
altın da düşüyor iyice düşüp gelsin şöyle 80tl civarına doğru
Hayır canım hiç problem olmadı.
Biz eşimle tanıştığımız zaman İkimiz de öğrenci idik. Ve nişanlandığımızda o müdürdü ben işsiz. Düğün tarihimiz belli oldu biz onun çalıştığı Köyde ev tuttuk. Eşyalarımızı aldık. Ve ben sonra bu işe girdim. Düğünümüz Ağustos'ta olacaktı. Temmuz'da ilk Maaşımı aldım. Yani biz birbirimizi tanıdığımızda ve evlenmeye karar Verdiğimiz de konumumuz çok farklı idi. Tam tersi de olabilirdi. Ve hel derim eşim olmasaydı ben işim de bu kadar çabuk yükselemezdim.
Bu nedenden dolayı zaman içinde anlaşamayıp boşanacağımızı düşünenler bunu yüzümüze açık açık söyleyenler oldu. Fakat 15 yıllık evliliğimde hiç konusu bile geçmedi. Paramız ortak. Ayrımız yok hiç.
Ben ders ücretimin durumuna göre bazı aylar eşimden 3 kat fazla kazanıyorum. Işimin son unvanını Alınca( inaşşalh ) bu 4 katına çıkacak.
Bu ü Düşünen Yada soran tek kişi değilsin. Pek çok kişi sordu.
Merhaba arkadaşlar nasılsınız bu ara deli gibi gezer oldum minik bebeğimin dişleri çıkıyor çok huysuz uykusuz oğlumun dersleri yoğunlastı evim kocaman toplamak çok zor boğuşup duruyorum. Çarşıya pazara pek çıkamıyorum tabi bu ara birikimde yapamıyorum hayırlısı inş tez zamanda bir düzen olur Çok yoruldumm.
Günaydınlar, hayırlı cumalar.
Bugün seminer olduğu için okula gitmedim. Seminerden sonra da taziyeye geçeceğim. Bugun son günü.
Aksilikler üst üste oldu. Dün de eşimin dayısını yoğun bakıma aldılar. Sirozun son aşamasında artık. Allah şifasını versin.
zaten 2. el eski model araba ama olmazsa olmazımız kızım küçük her sabah anneme bırakıyoruz yagmurda camurda otobüsle mümkün değil kız doğunca mecbur aldık, kardeşlerimize bilezik taktık tek kardeşi var eşimin ve takmasak olmaz benim abimin de üzerimizde hakkı cok düğünümüzde cok yardımı etti bi de ikiisi de uzak memleketti ucak biletleri masrafı bi de kayınpeder ameliyat oldu iki kez önce parmakları sonra ayagı kesildi farklı illerdeyiz git gel onlara para yardımı yap acıldık mecburen cektik her şey biz bu kadar değildik yine de iyi kafa kafayaydı borçlarımız ama eşim okul müdürüydü öğretmenliğe geçti malum yeni yasalarla bi de yıl sonu maaşlar vergi dilimine girdi bizim 1000 lira kaybımız oldu.kimse kimsenin ne yaşadıgını bilemiyor. Allaha şükür banka dışında kimseden borç istemedik benim kenarda yine param var eşime söylemiyorum biraz aklı basına gelsin diye öyle de oldu hesapları ben devraldım artık
öyle yapcam anlaştık bugün krediye basvurcak kartları kredileri hepsini kapatacak aylık 1500 tl ödemeli kredi cekecek 1300 de ev kredisi var geriye kalan 300 de harçlık yapacak yılbasında da sigarayı bırakacak inşallah benim maaşım da 2100 falan ve ben yarısına yakını biriktirmeyi düşünüyorum.
evet aynen. geçen yıl ban rekoru kırdım neredeyse.Ban yeme rizikosu...
Cok.sukur bdv ve.siyasi konulardan elimin cektim..az mapus yemedim
aynen senden fotoshower bekliyoruzzzKalemeroo derece sevindirigigm dimi valla kac aydir onla yatip kalkiyorum.. benim icin muhim. Cunku hep ilgim ve meragim vardi.. sonunda ona yaklasmak ve baslamak guzel olacak..
Evdeki normal foto mak satabilirsem stcam 100 tlye falan.
Mesela esime tablet hediye etmisti isyeri ee evde hem benim hem onun laptop vardi tablet de olunca birini sattik laptopun..
Abiye sattim.. evde fazla gelen herseyi elden cikariyorum.
Esim yakinda ben de fazla gelcem beni de elden cikarcan diye korkuyorum diye dalga gecer
gereksizzz konularrr boşver oralarııı bak bize ne güzel sıkıntı yok dert yok altında ki 2 lirayı takip ediyoruzaman canım ya kaç gündür siyasetteydim.
zor attım kendimi dışarı.
girince oraya bağımlılık oluyor.
ipekkcim sen kampanyalar derken gene akıtcan parayı migrosaya kızlar şimdi ben para harcamak istemiyorum yarın.
malum yarın ctsi..
ceviz almam lazım.
ve balık alayım diyorum.
ikisi eder 50 tl.
sonracıma kızımın sütü bilmem neyi derken migros'un 50 tl ye 4 litre yağ kampanyası var yarın.
Bir akıl verin
Yani harcasam 50 ne ki gider tabi. Ama mesela bir 30 yaptıktan sonra 50 ye ne kaldı ki? Geçen hafta gitmedim Migros’a başka yere girdim su almak için 30 tl harcadım.ipekkcim sen kampanyalar derken gene akıtcan parayı migrosa
ihtiyacınsa yağ al ama değilse alma yani daha kaç kampanya gelir gider
ama aten 50 lira her şekilde harcanacak diyorsan mecbur alcan yağları
aynen senden fotoshower bekliyoruzzzbenm aklıma fotoğraf makinasını kullnmak gelmez o kadar uzağım
bencede çok mantıklı elden çıkarmak bende de var bir sürü gereksiz şey dubaideyken bir apple tablet aldım yüzüne bakmadım duruyor onu satsam iyi olur 2 kere kullanmadım bile duruyor kitapların üstünde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?