BİRİKİMCİ HATUNLAR

Fotograf makinesi gecenlerde resmini paylasmistim ..
Tabi ki vercem kac aydir kartla almamak icin biriktirdim 1050tl..
Yakin olsak sizin selfinizi cekerdim..ilk fotom olurdu
hahahhaaaa hiç o gelmedi aklıma allahım yaaa evet biliyorum aldığını ee hadi hayırlı olsun bir ömür güzel fotolar çek
evett harika olurdu selfi ben çok severim poz vermeyi çekerdin beni şakk şakk şakkk
valla bende heralde evde çok işe yarayan bişeye bişey oldu onu bekliyor diye düşünmüştüm
ben hiç elektronik bir insan değilimdir ya teknoloji özürlüyüm

Kalemero o derece sevindirigigm dimi valla kac aydir onla yatip kalkiyorum.. benim icin muhim. Cunku hep ilgim ve meragim vardi.. sonunda ona yaklasmak ve baslamak guzel olacak..

Evdeki normal foto mak satabilirsem stcam 100 tlye falan.
Mesela esime tablet hediye etmisti isyeri ee evde hem benim hem onun laptop vardi tablet de olunca birini sattik laptopun..
Abiye sattim.. evde fazla gelen herseyi elden cikariyorum.
Esim yakinda ben de fazla gelcem beni de elden cikarcan diye korkuyorum diye dalga gecer

Arada disciye gittim geldim kopek disi ve yanindaki dis aradan curumus ikisinee de sicramis..
2dolgu 200 tl.. bu ayki ekstre..

Dis ipi kullanmak lazim..ara curuk olmamasi icin.. benim de en usendigim sey..

geçmiş olsun cnm

bereketli olsun papatyacım

ayyy böyle temiz hazır eve gitmek ne güzel oluyor değil mi:) ben de yardımcının geldiği günler çok mutlu oluyorum:)

akademisyensiz herhalde cnm, Allah bozmasın maaşallah

Allah kolaylıkm versin, sana da bebişe de:)

geçmiş olsun cnm

planladıysanız gerisi gelir canım, tez zamanda düze çıkarsınız inşallah, oluyor ara ara böyle dönemler..
şu sigara bırakma işini bir de benim eşim becerebilse.. o da bırakacağım diyip duruyor ama tık yok, üzülüyorum yaa

ya kızlar şimdi ben para harcamak istemiyorum yarın.
malum yarın ctsi..
ceviz almam lazım.
ve balık alayım diyorum.
ikisi eder 50 tl.
sonracıma kızımın sütü bilmem neyi derken migros'un 50 tl ye 4 litre yağ kampanyası var yarın.
Bir akıl verin

günaydın kızlar, iyi günler herkese

ya birkaç gündür aklımı kurcalıyor, 2 yıldır gram zam aldığımız yok. maaş eridi bitti kuş kadar kaldı, çok sinirimi bozuyor bu durum, bu sene de yok büyük ihtimalle

aynen senden fotoshower bekliyoruzzz benm aklıma fotoğraf makinasını kullnmak gelmez o kadar uzağım
bencede çok mantıklı elden çıkarmak bende de var bir sürü gereksiz şey dubaideyken bir apple tablet aldım yüzüne bakmadım duruyor onu satsam iyi olur 2 kere kullanmadım bile duruyor kitapların üstünde

ipekkcim sen kampanyalar derken gene akıtcan parayı migrosa
ihtiyacınsa yağ al ama değilse alma yani daha kaç kampanya gelir gider
ama aten 50 lira her şekilde harcanacak diyorsan mecbur alcan yağları

günaydın herkeze
dün kadın dogum doktorumun vefat ettiğini öğrendim
üstüne egenin ateşi vardı
üstüne diş agrım bir iki tık yukarıya fırladı aksam doktora gıtmedıgıme pısman oldum.
bu aksam once ozel sıgortadan dişimi yaptırıcam, sonra üni hastanesine gidicem oglumun ara ara bası agrıyor sınuzıtı var sanırım , kuzenım nobetcı bu aksam onda bıraz bakınıcaz.
sanırım dısarda yerız.
sonra aksama ust kat amcaogluna gecmıs olsuna gıdıcez.
bugun pazar var sanırım cıkamayacagız
oyoyoyoyo

ipekkcim sen kampanyalar derken gene akıtcan parayı migrosa
ihtiyacınsa yağ al ama değilse alma yani daha kaç kampanya gelir gider
ama aten 50 lira her şekilde harcanacak diyorsan mecbur alcan yağları
Yani harcasam 50 ne ki gider tabi. Ama mesela bir 30 yaptıktan sonra 50 ye ne kaldı ki? Geçen hafta gitmedim Migros’a başka yere girdim su almak için 30 tl harcadım.

Ama bu hafta hiç para harcamadım.bakalım dolaşacağım yine 50 için kasmayacağım kendimi.

alıcı olabilirim belkiiii :))) yiğenime tablet almak istiyorum bendee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…