olabilir sıfır sayılıralıcı olabilirim belkiiii :))) yiğenime tablet almak istiyorum bendee
tabi kiuygun bişey düşünüyorum yalnız :) bi foto atar mısın uygun bi vaktinde?
canm hiç kullanmadım sayılır bir defa ya da iki defa şarja taktım....
iyi aferin ona 1 waffle büyük kriz sona ermişkızımın okulla ilgili bir sıkıntısı vardı sabahları derse girmemek ve benim yanımda durmak için ağlıyordu bir hafta boyunca ağlamassa ona waffle ısmarlıyacaktım bugün bir hafta doldu öğlen dışarıda yiycez bakalım kaç lira cıkacak cepten
gerçekten çok zorlanıyorduk sabahları tüm okul onu ikna etmeye çalışıyoduiyi aferin ona 1 waffle büyük kriz sona ermiş
yemeğe çıkıyorum şimdicanm hiç kullanmadım sayılır bir defa ya da iki defa şarja taktım....
bir bakayım fiyatlarına çok aşağıya vermeyi düşünmüyorum ama
kaç yaşında kızın ?gerçekten çok zorlanıyorduk sabahları tüm okul onu ikna etmeye çalışıyodu
çocuk bana resmen bağımlı
bende bakayım bende hiç bilmiyorum detay öğrenip konuşuruzyemeğe çıkıyorum şimdi
ne kadar tahmini fiyatları bilmiyorum canım kaç inç tabletin?
yumoştan memnun musun sen?kızlar bugün A101 de indirimli ürünler var alacagım isteyen baksın aklımda kalanlar bunlar
pril 3 kg -5,90
yumoş 6lt- 8,95
öncü salça 2 kg- 11,9
yumoştan memnun musun sen?
ben vernel konsantre kullanıyorum çok güzel. daha önce yumuş denemem oldu pek beğenmedim.
ya kızlar bir de birbirimizi bilindik yerlerin kampanyalarından haberdar edelim. A101 ben gitmezsem görmüyorum mesela...
Bizim orada yerel bir market var. 2 litre konsantre vernel 4,95.canım ben çok vernel kullandım ama vernel özellikle renklilerin rengini solduruyor önce deterjandan sandım ama araştırıp denedikçe yumuşatıcıdan olduğunu gördüm beyazlastırıp solduruyor vernel alırsam sulandırıp kullanıyorum benim deterjanda arielden sasmam, siyahlara sadece perwol koyuyorum ama yumuşatıcı da hangisini uygun bulursam onu alıyorum yumoş güzel ben memnunum ayrıca fiyatı su an cok uygun
ben gördükçe yazıyorum hepimiz yazarsak cok faydalı olur. Bi de bimden süzme yogurt aldım gecen tuhaf bi kokusu vardı tadı da böyle hoşuma gitmedi eskiden cebel diye bi yogurdu vardı cok begenirdim mesela ama artık bimin yogurtlarını sevmiyorum a101 denicem A101 den yogurt alan var mı nasıl memnun musunuz?
Ben boğazdan geçen şeylerde hep marka alıyorum canım. Mutfağa giren diyeyim sana. Hiçbir şey güvenilir değil artık. Diğer alanlarda değil ama mutfak konusunda dikkat ediyorum. Bir de çocuk olunca o da vesile oldu tabi.canım ben çok vernel kullandım ama vernel özellikle renklilerin rengini solduruyor önce deterjandan sandım ama araştırıp denedikçe yumuşatıcıdan olduğunu gördüm beyazlastırıp solduruyor vernel alırsam sulandırıp kullanıyorum benim deterjanda arielden sasmam, siyahlara sadece perwol koyuyorum ama yumuşatıcı da hangisini uygun bulursam onu alıyorum yumoş güzel ben memnunum ayrıca fiyatı su an cok uygun
ben gördükçe yazıyorum hepimiz yazarsak cok faydalı olur. Bi de bimden süzme yogurt aldım gecen tuhaf bi kokusu vardı tadı da böyle hoşuma gitmedi eskiden cebel diye bi yogurdu vardı cok begenirdim mesela ama artık bimin yogurtlarını sevmiyorum a101 denicem A101 den yogurt alan var mı nasıl memnun musunuz?
Bizim orada yerel bir market var. 2 litre konsantre vernel 4,95.
Ben de buradan alıyorum. Hatta kartım dönsün az stok yapayım kampanya bitmeden.
Ben boğazdan geçen şeylerde hep marka alıyorum canım. Mutfağa giren diyeyim sana. Hiçbir şey güvenilir değil artık. Diğer alanlarda değil ama mutfak konusunda dikkat ediyorum. Bir de çocuk olunca o da vesile oldu tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?