Çok mantıklıBende de böyle açılmamış çeyizler var dagıtmayı düşünüyorum. Degiştirelimmi:)))
Koy tabi neden ayip olsun. Senin paranla alinmiş senin esyan. Hicbir şey olmaz. Boşuna masrafa girme.Ben bikere evlenip ayrildim. Suan ciddi olan bir iliskim var ve evlenmeyi dusunuyoruz. Bende yavas yavas ceyiz yapmaya baslicam. Ayrilinca eski esim bana ait olan esyalari paketleyip verdi. Aralarinda hic kullanmadigim esyalar var onlari yeni ceyizime koymayi dusunuyorum. Veya cok az kullandigim ucuz olmayan yeni gibi olan seyleri yeni ceyizime koysam olurmu?ayipmi olur kotu mu olur. Ve aralarinda 1000 € ya aldigim cok iyi bir tencere seti var ne yapacagimi bilmiyorum. Atmaya kiyamiyorum. Sizce satilirmi?
Simdiden tesekkür ederim
sizin için tencere sadece tencereyse kullanın ama duygusal olarak eskiyi hatırlıcaksanız hiç kullanmayın, yuvanızı olumsuz etkilemesin.ben olsam kullanırdım, bana bişi hatırlatmazdı ama sizi bilememBen bikere evlenip ayrildim. Suan ciddi olan bir iliskim var ve evlenmeyi dusunuyoruz. Bende yavas yavas ceyiz yapmaya baslicam. Ayrilinca eski esim bana ait olan esyalari paketleyip verdi. Aralarinda hic kullanmadigim esyalar var onlari yeni ceyizime koymayi dusunuyorum. Veya cok az kullandigim ucuz olmayan yeni gibi olan seyleri yeni ceyizime koysam olurmu?ayipmi olur kotu mu olur. Ve aralarinda 1000 € ya aldigim cok iyi bir tencere seti var ne yapacagimi bilmiyorum. Atmaya kiyamiyorum. Sizce satilirmi?
Simdiden tesekkür ederim
Kullan gitsin birsey olmazBen bikere evlenip ayrildim. Suan ciddi olan bir iliskim var ve evlenmeyi dusunuyoruz. Bende yavas yavas ceyiz yapmaya baslicam. Ayrilinca eski esim bana ait olan esyalari paketleyip verdi. Aralarinda hic kullanmadigim esyalar var onlari yeni ceyizime koymayi dusunuyorum. Veya cok az kullandigim ucuz olmayan yeni gibi olan seyleri yeni ceyizime koysam olurmu?ayipmi olur kotu mu olur. Ve aralarinda 1000 € ya aldigim cok iyi bir tencere seti var ne yapacagimi bilmiyorum. Atmaya kiyamiyorum. Sizce satilirmi?
Simdiden tesekkür ederim
Ilk evliligi ama herkes biliyor benim ikinci oldugunu cok evli kalmadim yani tencerelerde eskimedi. Ama iste dusunmustum hani bazen ceyize bakmaya geliyorlarmis ya bilmiyorum sevgilimin ailesinin oyle adeti varmi yokmu. Ama hani gorurler sorarlarsa ayip olurmu diye dusundum. Ama sonucta ben kendi paramla aldimEvleneceğin kişi ilk evliliğini mi yapıyor?
Yoksa kimse daha önce evlenip ayrıldığını bilmiyor mu ki anlarlar laf ederler diye düşündün?
Önceki eşinin parasıyla alınmamış her şeyi gönül rahatlığıyla kullan derim. 4.5 yıl oluyor evleneli, açılmamış tonla eşyam var. Niye atsın ki insan kullanmadığı şeyi?
Ne kadar evli kaldın bilmiyorum ama tencere tava dediğin şey öyle hemen eskiyen şeyler değil. Kullanıldığı bariz belli olan parçaları çıkarır, diğerlerini çatır çatır kullanırım yerinde olsam. Birisi de sorarsa çok anlatmazsın eski diye, anlayan da olursa saklamaya lüzum yok ayıp değil günah değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?