- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Cok tesekkür ederimisimcik hanimefendi buarada mutluluklar sizinle olsun .bence kullanin ben suan sizin durum gibiyim bosaniyorum ve butun esyalar gelicek ve bir bucuk yillik.evliydim oyuzden cogu esyami kullanmadim.bile ee onlari ne atmaya kiyabilirim ne satmaya .ben kesinlikle oyle bir durum olsa kullanirim.sizde oyle yapin
Ben bikere evlenip ayrildim. Suan ciddi olan bir iliskim var ve evlenmeyi dusunuyoruz. Bende yavas yavas ceyiz yapmaya baslicam. Ayrilinca eski esim bana ait olan esyalari paketleyip verdi. Aralarinda hic kullanmadigim esyalar var onlari yeni ceyizime koymayi dusunuyorum. Veya cok az kullandigim ucuz olmayan yeni gibi olan seyleri yeni ceyizime koysam olurmu?ayipmi olur kotu mu olur. Ve aralarinda 1000 € ya aldigim cok iyi bir tencere seti var ne yapacagimi bilmiyorum. Atmaya kiyamiyorum. Sizce satilirmi?
Simdiden tesekkür ederim
Merhaba turkuaz86,Eski esiniz en azindan ceyizinizi geri vermis. Benim tüm ceyizimi görümcem yeni aldigi evde kullaniyor. Mobilyasondan tutta halisina kadar. Kullanilmayan kina malzelerime bile göz dikmisti zamaninda. Kendi yegenleri icin kullaniriz demisti. Aklima geldikce cildiriyorum.
Bence eski evliliginizi hatirlatmayacaksa kullanin. Mutluluklar.
Özel olmazsa ayrilik bosanma süresi ne kadar süre sürdü. Yeni biriyle tanismaniz hangi dönem oldu?
Maddeye mana yüklemek bana çok saçma geliyor.
Eşimin ilk evliliğinden kalan bazı eşyalar var bir evimizde, o yana tayin isteme durumum olursa kesinlikle kullanacağım hepsini.
Hem eşim hem kv yok falan diyecek gibi oldular ama hiç umursamadım, inanmam öyle uğursuzluk vs.
Eşya eşyadır.
Ama yeni eşiniz bu konularda hassas biriyse sıkıntı edebilir diye düşünüyorum.
Eski esiniz en azindan ceyizinizi geri vermis. Benim tüm ceyizimi görümcem yeni aldigi evde kullaniyor. Mobilyasondan tutta halisina kadar. Kullanilmayan kina malzelerime bile göz dikmisti zamaninda. Kendi yegenleri icin kullaniriz demisti. Aklima geldikce cildiriyorum.
Bence eski evliliginizi hatirlatmayacaksa kullanin. Mutluluklar.
Özel olmazsa ayrilik bosanma süresi ne kadar süre sürdü. Yeni biriyle tanismaniz hangi dönem oldu?
Tatlım eğer görmekten rahatsız olup geçmişi sana hatirlatmayacaksa kullan gitsinBen bikere evlenip ayrildim. Suan ciddi olan bir iliskim var ve evlenmeyi dusunuyoruz. Bende yavas yavas ceyiz yapmaya baslicam. Ayrilinca eski esim bana ait olan esyalari paketleyip verdi. Aralarinda hic kullanmadigim esyalar var onlari yeni ceyizime koymayi dusunuyorum. Veya cok az kullandigim ucuz olmayan yeni gibi olan seyleri yeni ceyizime koysam olurmu?ayipmi olur kotu mu olur. Ve aralarinda 1000 € ya aldigim cok iyi bir tencere seti var ne yapacagimi bilmiyorum. Atmaya kiyamiyorum. Sizce satilirmi?
Simdiden tesekkür ederim
Çoookk teşekkür ederimEski eşini tencereyle mi yâd edeceksin ayolkullan gitsin cnm... Hatırlayacak oldunmu hatırlatacak öyle çok şey gelir gözünün önüne... Yeni eşle yeni hayat, yeni duygular, tertemiz sayfa, gerisi teferruat. Mutluluklar dilerim cnm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?