Birinci evlilikten kalan çeyiz

Bende nevresim, havlu, gecelik falan kullanmazdım ama tencere falan sorun olmaz bence.. yine de eşine söyleme.. yani açıklama yapmana gerek yok o da sormaz bence. .

Evlenecegin kisiye ceyizinin tum detaylarini anlatmak durumunda degilsiniz, hatta bence hic kimseye soylemeyin, kafanız rahat etsin, ne gerek var ki zaten aciklamaya.. Adam kalkip hangisi onceden vardi, hangisi yeni alindi diyecek de degil.. Nevresim, havlu filan olsa, kullanmasaniz daha iyi olur derdim ama alt tarafi tencere, kap kacak.. Ortaligi bulandirmadan kullanin gitsin; tabi eski evliliginizi ve kotu anilari hatirlatmayacaksa..

isimcik hanimefendi buarada mutluluklar sizinle olsun .bence kullanin ben suan sizin durum gibiyim bosaniyorum ve butun esyalar gelicek ve bir bucuk yillik.evliydim oyuzden cogu esyami kullanmadim.bile ee onlari ne atmaya kiyabilirim ne satmaya .ben kesinlikle oyle bir durum olsa kullanirim.sizde oyle yapin

Cok tesekkür ederim

Eski esiniz en azindan ceyizinizi geri vermis. Benim tüm ceyizimi görümcem yeni aldigi evde kullaniyor. Mobilyasondan tutta halisina kadar. Kullanilmayan kina malzelerime bile göz dikmisti zamaninda. Kendi yegenleri icin kullaniriz demisti. Aklima geldikce cildiriyorum.

Bence eski evliliginizi hatirlatmayacaksa kullanin. Mutluluklar.

Özel olmazsa ayrilik bosanma süresi ne kadar süre sürdü. Yeni biriyle tanismaniz hangi dönem oldu?

Merhaba turkuaz86,
Ben kendimi söyleyeyim, boşandıktan sonra 1,5 sene sonra eşimle tanıştım, tanıştıktan 1 sene sonra da evlendik ve çok mutluyuz. Darısı başına...
Bir de dip not, senin emeklerinle göz yaşınla sulanmış olan eşyaların, görümcenin kederi acısı olacak... sabret.
Ben hala altınlarımı helal etmiyorum eski eşime ve ailesine... çaldılar benden
Ama Allah da onların yüzünü güldürmedi.

Sevgili isimcik bizim oralarda tuhaf bir tabir vardır" er tumanın eskimi demez içindekine bakar"buda öyle bişey işte sen kullanabileceklerini kullan ve ben yerinde olsam sözü açılmadigi sürece hiç söylemem bile bence söylemek daha rahatsız edici müstakbel esin zaten bilmiyor mu ilk evliliğin olmadığını.

bende sizin gibi düşünüyor ve eşimin önceki evliliğinden kalan eşyalarını (buzdolabı bulaşık mak. vb ) kullanıyorum. Ne olacak sanki eşya eşyadır. Benim eşimde evlendiğimizde değiştirelim dedi gerek yok ne olacak sanki dedim. ve hepside taş gibi sapasağlam.

Hic üzülmeyin iyiki o aileden kurtulmussunuz. Insallah cok daha güzelleri sizin olur.ve karsisiniza cok seveceginiz biri cikar.
Ben sevgilimle yarim sene sonra tanistim ilk basta arkadasca. Sonradan sevgili olduk.
Ayrilmamda bir seneden az sürdü. Normalde 1 sene ayri kalmak gerekiyor bosanmak icin ama biz anlasarak daha fazla zamandir ayri yasadigimizi soyledik o yuzden bosanmamizda daha cabuk oldu.

Esyalar bana hic onu hatirlatmiyor sadece kotumu olur diye dusundum. Ama benden yana sorun yok yani :)

Tatlım eğer görmekten rahatsız olup geçmişi sana hatirlatmayacaksa kullan gitsin

Severek ayrılıp bakıp bakıp uzulecegin bir durum yoksa kullan tabii. Elimizdeki ekonomik şartlar öyle savrulmaya gelmiyo. Kullan kız tepe tepe..

Ne fark eder kullansan ? Bu kadar ince düşünülmez 1000tl'ye yazık, tabi eski evliliğinden gunluk tabakları atarsın ama kullanmadığın şeyler atılmaz.

sen ve eşin rahatsız olmayacaksanız kullanın. dünya malı. çok kıymet vermeye gerek yok. bekarlıktan kalmış da olabilirdi.

Çeyiz senin ceyizin önceden alınmış olsa ne olur kullanılmış olsa ne olur ....sen aldin sen kullandin sen kullanacan ...kullanmaya devam et ....

Eski eşini tencereyle mi yâd edeceksin ayol kullan gitsin cnm... Hatırlayacak oldunmu hatırlatacak öyle çok şey gelir gözünün önüne... Yeni eşle yeni hayat, yeni duygular, tertemiz sayfa, gerisi teferruat. Mutluluklar dilerim cnm...

Çoookk teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…