Cok tesekkür ederim :)bence de kullan. hem de güle güle , doya doya kullan.. Bu sana da iyi gelir bence..
çatla patla de kullan kızzzz
çok mutlu ol inşallah
Cok tesekkür ederim :)Cok eski kullanilmis durmuyosa kullan kuzum karsi tarafa da bisey deme adam kalkip tencereyi mi incelicek kullanilmis mi diye
Sen sadece kullandigini caktirma sonucta senin ve yine sen.kullanacaksin
Cok tesekkür ederim :)
Acaba hala ceyiz serme olayi varmiki.
Hani bazilari merak ediyo ceyizi gormek istiyorlar falan ozaman anlarlar laf ederler diye kafama taktim ama artik takmicam tesekkur ederim :)
Oy canim benim senin adina uzuldum ben daha cok olmadi bosanma davasi acali acaba senin basina gelen benimde gelirmi diye korktum simdi ya benimkileride vermezlerse gerci avukat esligiyle mecbur vermek zorundalar .birde ben kayserideyim ben ailemin yanindayim esim istanbulda evimde orda herseyimde hayirlisi ile bosanip bian once ceyizlerime esyalarima kavusmak istiyorum.Eski esiniz en azindan ceyizinizi geri vermis. Benim tüm ceyizimi görümcem yeni aldigi evde kullaniyor. Mobilyasondan tutta halisina kadar. Kullanilmayan kina malzelerime bile göz dikmisti zamaninda. Kendi yegenleri icin kullaniriz demisti. Aklima geldikce cildiriyorum.
Bence eski evliliginizi hatirlatmayacaksa kullanin. Mutluluklar.
Özel olmazsa ayrilik bosanma süresi ne kadar süre sürdü. Yeni biriyle tanismaniz hangi dönem oldu?
Oy canim benim senin adina uzuldum ben daha cok olmadi bosanma davasi acali acaba senin basina gelen benimde gelirmi diye korktum simdi ya benimkileride vermezlerse gerci avukat esligiyle mecbur vermek zorundalar .birde ben kayserideyim ben ailemin yanindayim esim istanbulda evimde orda herseyimde hayirlisi ile bosanip bian once ceyizlerime esyalarima kavusmak istiyorum.
Emin ol ki hayrini gormeyecekler. Ve yaptiklari yanlarina kalmayacak canim. Sende avukat yoluyla sana ait olan tum seyleri geri alamazmisin ?Ben hakkimi hicbir sekilde helal etmedim. Eminim ki o esyalarinda hayrini görmeyeceklerdir. Benim canimi o kadar yaktilar ki.
Dilerim senin icin herseyin hayirlisi olur.
Cok uzuldum tanimiyorum seni ama suan yasadigim icin bu durumlari .Rabbim yardimcin olsun hic uzulme biliyorum hissettiklerini Rabbim herturlu bizi biliyor her turlu cikarticak Allah herkes beddua etme doner seni bulur diyor ama biz haksiz degilizki bizi bulsun gun gelicek bizde gulucez insallah tek degilmisim cok uzuluyordum icim cok darlaniyor ama sizlerinde derdini duydukca kader kismet Allahin imtihani sende uzulme adalet yerini elbet bulurBen hakkimi hicbir sekilde helal etmedim. Eminim ki o esyalarinda hayrini görmeyeceklerdir. Benim canimi o kadar yaktilar ki.
Dilerim senin icin herseyin hayirlisi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?