Birinci evlilikten kalan çeyiz

bence etık degıl ya annene ver bence kullanma yada satan sıteler var cek yukle mesaJ at ... ıle rahat sat bak sloganını bıle yazdım

bir şey olmaz kullanın gitsin. görümcemin eşi 2. evliliğini yaptı görümcemle. yatak odası bile eskiden kalandı. buna eşim falan biraz sinir oldu ama geçti gitti yani. onun haricindeki eşyaların kullanılmasında anormallik yoktur bence.

Kendin rahatsiz olmazsan kullanmaktan neden olmasin. Sonuc olarak kendin aldin, eski esin degil.

Cok eski kullanilmis durmuyosa kullan kuzum karsi tarafa da bisey deme adam kalkip tencereyi mi incelicek kullanilmis mi diye

Sen sadece kullandigini caktirma sonucta senin ve yine sen.kullanacaksin

Valla adam eski evinin hiç açılmamış tencere setini getirse kabul ederdiyseniz buyrun güzel günlerde kullanın. Ama ben kesinlikle istemezdim diyorsanız satıp yenisini almalısınız.

Cok eski kullanilmis durmuyosa kullan kuzum karsi tarafa da bisey deme adam kalkip tencereyi mi incelicek kullanilmis mi diye

Sen sadece kullandigini caktirma sonucta senin ve yine sen.kullanacaksin
Cok tesekkür ederim :)
Acaba hala ceyiz serme olayi varmiki.
Hani bazilari merak ediyo ceyizi gormek istiyorlar falan ozaman anlarlar laf ederler diye kafama taktim ama artik takmicam tesekkur ederim :)

Cok tesekkür ederim :)
Acaba hala ceyiz serme olayi varmiki.
Hani bazilari merak ediyo ceyizi gormek istiyorlar falan ozaman anlarlar laf ederler diye kafama taktim ama artik takmicam tesekkur ederim :)

Genel olarak ceyiz serme kalmadi ama caktirmadan bi sor istersen

Oy canim benim senin adina uzuldum ben daha cok olmadi bosanma davasi acali acaba senin basina gelen benimde gelirmi diye korktum simdi ya benimkileride vermezlerse gerci avukat esligiyle mecbur vermek zorundalar .birde ben kayserideyim ben ailemin yanindayim esim istanbulda evimde orda herseyimde hayirlisi ile bosanip bian once ceyizlerime esyalarima kavusmak istiyorum.

Ben enn ufak seyi bile kiyafetlerime kadar birilerine dagitir veya satardim açıkçası. Çünkü bana eski günleri hatirlatirdi. Ama tamamen kişisel olarak. Asla baska insanların ne dusunecegini önemsediğimden değil. Böyle hissetmeyen biri ise kullaniyorsa da normal karsilarim. Herkes bir değil.

Ben hakkimi hicbir sekilde helal etmedim. Eminim ki o esyalarinda hayrini görmeyeceklerdir. Benim canimi o kadar yaktilar ki.

Dilerim senin icin herseyin hayirlisi olur.

Ben hakkimi hicbir sekilde helal etmedim. Eminim ki o esyalarinda hayrini görmeyeceklerdir. Benim canimi o kadar yaktilar ki.

Emin ol ki hayrini gormeyecekler. Ve yaptiklari yanlarina kalmayacak canim. Sende avukat yoluyla sana ait olan tum seyleri geri alamazmisin ?

Ben olsam kullanirdim... Gerci bende bosandim ve su an ciddi bir iliskim var.. ama eski es ceyizlerimi bile vermedi .. kullanilmamisti %90'ni.. birak ceyiz vermeyi, annesiyle bir olup altinlarimi yurutup sattilar, ayrica bana olan nafaka ve tazminat borclarini bile odemiyor iki sene olacak.. haram zikkim olsun, zerre kadar hakkimi helal etmiyorum hic birine.. adalet iste.. senin eski es yinede vermis ceyizleri.. degerlendir onlari cnm.. ah keske simdi benimkiler elime gecse..

Cok uzuldum tanimiyorum seni ama suan yasadigim icin bu durumlari .Rabbim yardimcin olsun hic uzulme biliyorum hissettiklerini Rabbim herturlu bizi biliyor her turlu cikarticak Allah herkes beddua etme doner seni bulur diyor ama biz haksiz degilizki bizi bulsun gun gelicek bizde gulucez insallah tek degilmisim cok uzuluyordum icim cok darlaniyor ama sizlerinde derdini duydukca kader kismet Allahin imtihani sende uzulme adalet yerini elbet bulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…