Daha nice nice yıllar dileyerek başlıyım :87: Bizim de 24 Nisan 1. yıldönümümüz. Ben birşeyler planlamak istedim,ama eşim de planlar sonra da işler karışır diye anlaşma yaptım. Hediye her sene herkese serbest ama organizasyon her sene bir kişi tarafından yapılacak
Bu sene yıldönümü organizasyonu eşime ait. Eğer ben yapıyor olsaydım,haftasonu olduğu için şehir dışına bir kaçamak planlardım. Sanırım eşim de böyle bişey için uğraşıyor ama anladığım kadarıyla düşündüğü oteller 3 geceden az konaklamayı kabul etmiyor ki bir türlü ayarlayamadı
Eğer imkanınız varsa,haziranda havanın da güzel olacağı düşünülerek böyle bir kaçamak yapılabilir. Belki iki üç gece olmasa da,yaşadığınız şehirde bile olsa,1 gece otelde kalınabilir.Otel odası önceden hazırlatılabilir,romantik bir ortam sağlanabilir örneğin.
Hediye olarak da ihtiyaca yönelik şeyler de düşünebilirsiniz,ama bence küçük kaçamak planladıysanız hediyesiz de olur. Yeniden gelinlik giymek bana göre değil ama,o gün için,yemekte falan düğün gününüzde kullandığınız aksesuarlardan kullanabilirsiniz belki,taç,çiçek ya da eldiven gibi.Ben belki beyaz ya da krem bir elbiseyle saç çiçeğimi kullanabilirim diye düşünüyorum
Erkeklere çok romantik hediye hazırlanması taraftarı değilim,belki de eşimin seveceğini düşünmediğim için, Yani romantik resim çerçeveleri ya da kartlar gibi.Ama eşiniz hoşlanıyorsa fotoğraflarınızdan da birşeyler oluşturabilirsiniz.
Sizin de aklınıza birşeyler gelirse yazın mutlaka,bana da fikir lazım
Mutluluklar diliyorum tekrar