Birinci yıl dönümü

tuilbin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2010
23
0
36
Diğer
Merhaba hanımlar..
Fikrinize ihtiyacım var.. 5 haziran evlilik yıl dönümümüz.. benim için çok özel çünki ilk yıldönümümüz olucak inşallah.. ama eşime ne gibi bir sürpriz hazırlıyım bilmiyorum, veya onunla ne yapabiliriz hiç bir fikrim yok.. önerilerinizi bekliyorum..çook teşekkür ederim.. sevgiyle kalın!

Daha nice nice yıllar dileyerek başlıyım :87: Bizim de 24 Nisan 1. yıldönümümüz. Ben birşeyler planlamak istedim,ama eşim de planlar sonra da işler karışır diye anlaşma yaptım. Hediye her sene herkese serbest ama organizasyon her sene bir kişi tarafından yapılacak Bu sene yıldönümü organizasyonu eşime ait. Eğer ben yapıyor olsaydım,haftasonu olduğu için şehir dışına bir kaçamak planlardım. Sanırım eşim de böyle bişey için uğraşıyor ama anladığım kadarıyla düşündüğü oteller 3 geceden az konaklamayı kabul etmiyor ki bir türlü ayarlayamadı Eğer imkanınız varsa,haziranda havanın da güzel olacağı düşünülerek böyle bir kaçamak yapılabilir. Belki iki üç gece olmasa da,yaşadığınız şehirde bile olsa,1 gece otelde kalınabilir.Otel odası önceden hazırlatılabilir,romantik bir ortam sağlanabilir örneğin. Hediye olarak da ihtiyaca yönelik şeyler de düşünebilirsiniz,ama bence küçük kaçamak planladıysanız hediyesiz de olur. Yeniden gelinlik giymek bana göre değil ama,o gün için,yemekte falan düğün gününüzde kullandığınız aksesuarlardan kullanabilirsiniz belki,taç,çiçek ya da eldiven gibi.Ben belki beyaz ya da krem bir elbiseyle saç çiçeğimi kullanabilirim diye düşünüyorum Erkeklere çok romantik hediye hazırlanması taraftarı değilim,belki de eşimin seveceğini düşünmediğim için, Yani romantik resim çerçeveleri ya da kartlar gibi.Ama eşiniz hoşlanıyorsa fotoğraflarınızdan da birşeyler oluşturabilirsiniz.
Sizin de aklınıza birşeyler gelirse yazın mutlaka,bana da fikir lazım
Mutluluklar diliyorum tekrar

fdeda arkadaşın fikri çok güzelmiş.Benim de şöle alternatiflerim var.Eğer bunları yapmaya durumun müsait değilse dışarda güzel biyerde yemek için yer ayırtabilirsin.Yok evde bişeyler yapmayı düşünüyosan.güzel bi sofra hazırla yerleri komple balonlarla süsle duvarlara yapışkan kağıtlara notlar yazıp as odaya gelene kdr geçtiği yerlere mumlardan şerit yap.benim evlilik yıldönümüm 14 marttaydı.borcumuz olduğu için ve başka faktörler olduğu için fazla uçamadık.Ben bu anlattığım olayı yapıcaktım ama eşim sabahısı aradı dışarda yemek için yer ayırttım diye süpriz yaptı..Ama yemeğe çıkmasaydık kesinlikle bunları yapıcaktım.

belki tatil ayarlayabilirsiniz şu an erken rezervasyon dönemi

Ben Gelinligimi tekrar giyip guzel bir sofra hazirlamistim esime.Tabi esim cok yorgun geldi isinden o kadar da etkili olmadi ama ben mutluydum.

arkadaşlar çok ama çook teşekkür ederim.. hiç bi fikrim yoktu.. şehir dışı yada şehir içi otel rezervasyonu veya evi süsleyip yatak odasına kadar giden şerit halindeki mumlarda süper bi fikir.. dışarıda yemek çok klasik bişey çünki, onu zaten normal bi günde de yapyoruz, o gün farklı olmalı bence.. :87: çooooooook sağolunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…