- Konu Sahibi vesikaliyarim
-
Beraber çalıştığı arkadasının adını biliyordu..onu aradı....mobilyacı gibi aradık ama izinde mi görevde mi ağzından alamadık sadece geleceği günü söyledi...işyerine birini yollayamaz içeri yabancı alınmayan bir yer
"***** Bey,iyi günler,Size bi paket vardı **** kargodan arıyorum,iş yerindeyseniz bırakacağım,alma imkanınız var mı?" Diyerek. Başkasına aratın
He ben hangi şehirde diye sordunuz sandım. Çıkar kokusu yakında ama.Zaten gittiği kesin de...iş için mi gitti gerçekten merak o
valla istediği kadar kırsınBurda akıllı kadın çok.
Arkadaşım adına soruyorum.
Sevgilisi iş için istanbul'a gittiğini söyledi. Araları biraz bozuktu giderken arayamıyor şu an daha doğrusu kendisini kırdıgı için aramak istemiyor.
Gerçekten iş için mi yoksa başka bi sebeple mi gitti nasıl anlayabiliriz bunu sizce.
Güvenmiyorsa boşversin demeyin merak ediyor işte..lütfen aklına fikir gelenler yazabilir mi
Burda akıllı kadın çok.
Arkadaşım adına soruyorum.
Sevgilisi iş için istanbul'a gittiğini söyledi. Araları biraz bozuktu giderken arayamıyor şu an daha doğrusu kendisini kırdıgı için aramak istemiyor.
Gerçekten iş için mi yoksa başka bi sebeple mi gitti nasıl anlayabiliriz bunu sizce.
Güvenmiyorsa boşversin demeyin merak ediyor işte..lütfen aklına fikir gelenler yazabilir mi
adamın bilgilerini farklı yerde açtığı google maps'ten nasıl görecek kiHep bos muhabbet yapılmış. Android telefon kullanıyorsa. Google Maps'i aç. ordan sağ üst köşede menu var aç. Bendeki ingilizce Your Places türkçesi Yerlerniz olsa gerek. Buna bas ve açılan menuden VISITED yani ziyaret edilmiş menüyü seç. GPS'i açmışsa sokak seviyesinde bile görürsün. Başarılar :)
Hep bos muhabbet yapılmış. Android telefon kullanıyorsa. Google Maps'i aç. ordan sağ üst köşede menu var aç. Bendeki ingilizce Your Places türkçesi Yerlerniz olsa gerek. Buna bas ve açılan menuden VISITED yani ziyaret edilmiş menüyü seç. GPS'i açmışsa sokak seviyesinde bile görürsün. Başarılar :)
GPS açıksa, google gittigi heryeri kayıt altına alır. Sokak, restaurant vs. Hangi tarifadamın bilgilerini farklı yerde açtığı google maps'ten nasıl görecek ki
telini bi sekilde alacan :) o da sana kalmis. ya da google sifresini biliyorsan o da olur.Onun telefonu elimde mi ki göreyim..kendi mapsimden nasıl görücem ki
GPS açıksa, google gittigi heryeri kayıt altına alır. Sokak, restaurant vs. Hangi tarif
telini bi sekilde alacan :) o da sana kalmis. ya da google sifresini biliyorsan o da olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?