Birisi izliyormuş hissi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Okuyorum sürekli bebeğimi de tabi. Bir iki kere olsa takılmam da bir haftadır oldu

Gölgeye vücut vermekte ilginç okuyorum rahatlatıyor biraz

Esim gece vardiyasindayken ise gitmek icin evden ciktiginda ev perili kosk gibi gorukuyor gozume :) ozellikle ara hol beni urkutuyor ama 5 yildir bise olmadi kendimi rahatlatip 7 kerede ayetel kursi okuyup uyuyorum :) deprem olursa diye korkum oluyor arada en buyuk depremin beklendigi ilde oturuyorum tvde soylenenler beni anksiyeteye goturdu bunun icin tedavimi de oldum ama bazen dusunuyorum naparim cocugu nasil alirim o an falan boyle dusune dusune uyuyorum :)

A bak deprem burda da oldu çok sallandik. Bebeğimle yalnızdım hemen onu alıp çıktım ayakkabı giymeden ondan çok korkmuştum. O yüzden çantam filan hazır kapının yanında Sende hazırlık yap en azından kafan biraz rahat olur

Biz bu elazig depremini hissettik cok fena esim yine isteydi komsularimi cagirmistim Allah beni korudu yalniz olsaydim napardim ben o an dondum adimimi atsam bayilacak gibiydim inanilmaz sekilde basim donmustu.o an donup kaldigimi farketmis oldum

Ailenizde psikolojik rahatsızlık geçmişi olan var mı?

Malum bir hastalık var, sürekli izleniyormuş paranoyasına sahip olmakla ilgili.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…