Birisi izliyormuş hissi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biz bu elazig depremini hissettik cok fena esim yine isteydi komsularimi cagirmistim Allah beni korudu yalniz olsaydim napardim ben o an dondum adimimi atsam bayilacak gibiydim inanilmaz sekilde basim donmustu.o an donup kaldigimi farketmis oldum
Bu sene çok oldu haliyle korkuyoruz. Ama biraz soğukkanlı olmak lazım sanırım. Tedbirli olacağız

Bu sene çok oldu haliyle korkuyoruz. Ama biraz soğukkanlı olmak lazım sanırım. Tedbirli olacağız
Evet ben ozellikle bu konuda daha sakin ve mantikli olmaliyim burda 7 nin ustunde bekleniyor sureklide dile getiriliyor keske evlerimizden emin olsak da hic kaygi duymasak ama nerdee

Korku filmi izlermisiniz cok? Bu duygu arada bana da gelir.Iyice dusununce aslinda, ozellikle cocukluk caginda, izledigimiz filmlerden etkilendigimi anladim..Banyoda dus perdesinin arkasindan biri cikacak veya ben mutfakta yemekle ugrasirken arkadan biri saldiracak gibi gibi..Aslinda cocukluk korkularimiz bunlar diye düşünüyorum..

Bazen olur banada cocuklar kapının onunden gecmıs gıbı falan gelir yada bı golge gordum gıbı gelir ama hıc oyle korku urpertı olmadı yorgunluktan beynim yansıma yapıyor diye düşündüm sureklı bir durum olmadığı ıcın hiç üzerinde durmadım

Küçüklükte izlemiştim Şu ara izlemedim. Zaten komik gelmeye başladı korku filmleri.

Bunların hepsi çocukluk korkuları veya o yaşlarda izlediğimiz, duyduğumuz korku hikayelerinin bir kalıntısı. Koridordan koşarak gitmek, duş perdesinin arkasında biri var hissi veya diş fırçaladıktan sonra aynada birini görecekmişsin gibi korkular aslında hep filmlerden beynimize kazınmış. Kapı pencere kilitliyse kim rahatsız edebilir ki? Benim eşim 10 aydır evde değilim. Bu sürenin yarısında yalnız başıma kaldım. Bir ses duyduğumda kalkıp bakıyorum. Bence önemli nokta korkunun üstüne gitmektir. Mesela seni korkutan bir gölge mi gördün yanına git ışığı aç üstelik evde eşin de varmış. Tamamen yalnız değilsin çok şanslısın.

Ne sebep oldu bilmiyorum son zamanlarda böyle bir his geliyor. YAlnız olsam daha kötü olabilirdi tabi şanslıyım

Önceden bende böyle hissediyordum.
Çok rahatsızdım bu durumdan.
Ev değiştirince kurtuldum.

Bol bol dua okuyun.
Evde kuran açın sesli olarak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…