- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
yaşı kaçtı ya hu bunu yaparkenTanıdığın kardeşleri falan varmı onlara söylesen bu durumu? Benim tanıdığımın Bi arkadası vardı, aynı böyle sürekli intihar edeceğim, ben intihar etmeye gidiyorum falan derdi sürekli. En sonunda bu tanıdığım kişi kendisine bişey yapacak korkusuyla şuan x intihar etmeye gidiyor onu durdurun diye ablasına mesaj atmış. Oda yok biz birlikteyiz gayette Mutlu kardeşim, ne intiharı demiş! Senin arkadasında öyle demiyorum ama bazı insanlar sırf dikkat çekmek icin yapıyorlar bunu. Ciddi oldugunu anca sürekli yakınında olan birine sorarak anlayabilirsin
27bi daha bana böyle söylersen ailene ve polise haber vericem deama blöf yaptığına iddaaya girerim
yaşı kaçtı ya hu bunu yaparken
Sadece ilgi çekmeye çalışıyor ailesine haber verin siz bu sorumlulugu taşımak zorunda değilsinizBen olabildiğince alttan alıyorum bana bile şuan da kötü davranıyor istifimi bozmuyorum çünkü biliyorum psikolojisi bozuk, aileme söylersen bana daha çok kızarlar işler daha kötüye gider dedi, bilmiyorum ya aklım çok karışık
nasıl ciddiye alınırEn yakın arkadaşlarımdan biri bundan 5 sene önce intihar etti.
İnsanlar intihar etmeden önce söylüyorlar.
Son bir yardım çığlığı gibi düşünün bunu.
Biz ciddiye almadık, çünkü kötü bi hayatı yok sanıyorduk.
Ama aile içi sorunları çok ciddiymiş, öldükten sonra öğrendik.
Ve benim dışımda da yakın çevresine de söylemiş hep intihar edeceğini.
Keşke dedim, keşke ciddiye alsaymışım.
Tanıdığın kardeşleri falan varmı onlara söylesen bu durumu? Benim tanıdığımın Bi arkadası vardı, aynı böyle sürekli intihar edeceğim, ben intihar etmeye gidiyorum falan derdi sürekli. En sonunda bu tanıdığım kişi kendisine bişey yapacak korkusuyla şuan x intihar etmeye gidiyor onu durdurun diye ablasına mesaj atmış. Oda yok biz birlikteyiz gayette Mutlu kardeşim, ne intiharı demiş! Senin arkadasında öyle demiyorum ama bazı insanlar sırf dikkat çekmek icin yapıyorlar bunu. Ciddi oldugunu anca sürekli yakınında olan birine sorarak anlayabilirsin
☺☺ bu x kişisi gibi benimde bi arkdasim vardı sürekli ilgi çekmek için intihar edicem derdi ben anladim sonra ilgi amacli oldugunu bi gun yine intihar edicem hap içtim dedi et lan dedim! etmezsen ben gelip gebertirim yeter ya ya gerçekten intihar et yada bi daha bunun konusunu yapma yada bi daha da beni arama yeter dedim amaannn kız bi sosyallesti bi özgüven geldi kıza o günden sonra
"etmezsen ben gebertirim" koptum ya süpersin demekki onu bekliyormuş kendine gelmesi icin. Var böyle insanlar, başkalarının ona acımasını bekleyen, ilgi göstermesi icin türlü türlü yollara başvuranlar. Psikolojik sorunları oldugu kesin böylelerinin ama senin yöntemini begendim
☺☺ bu x kişisi gibi benimde bi arkdasim vardı sürekli ilgi çekmek için intihar edicem derdi ben anladim sonra ilgi amacli oldugunu bi gun yine intihar edicem hap içtim dedi et lan dedim! etmezsen ben gelip gebertirim yeter ya ya gerçekten intihar et yada bi daha bunun konusunu yapma yada bi daha da beni arama yeter dedim amaannn kız bi sosyallesti bi özgüven geldi kıza o günden sonra
Bunu yapan ben değilim, konu sahibinede ailesine haber vermesi gerektiğini yazdım. Yanlıs kişiden alıntıladın ama eminim bunu yapan arkadaşta onun sadece ilgi çekmek icin yaptığını bildiği için öyle söyledi. Yoksa kimse kimsenin intiharına göz yummazeğer o arkadaşınız intihar etmiş olsaydı öyle bi mesaj atmış olduğunuz için başınıza gelebilecekleri biliyo musunuz acaba.davanın tam olarak ismini bilemiyorum ama hakkınızda birini intihara teşvik etmiş olmaktan dolayı dava açılırdı ve ciddi anlamda başınız belaya girerdi.bu yüzden hapis yatan insanlar falan var.ve öyle iki üç ay falan değil.3-5 seneden başlıyor cezaları da.bilginiz olsun.
Bunu yapan ben değilim, konu sahibinede ailesine haber vermesi gerektiğini yazdım. Yanlıs kişiden alıntıladın ama eminim bunu yapan arkadaşta onun sadece ilgi çekmek icin yaptığını bildiği için öyle söyledi. Yoksa kimse kimsenin intiharına göz yummaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?