Birisi size hep dese

Üff böyle enerji emici insanlarla görüşmeyi keserim ben.
Senin yüzünden mi intihar edecekmiş?
Derdi neymiş?

bi daha bana böyle söylersen ailene ve polise haber vericem de ama blöf yaptığına iddaaya girerim
yaşı kaçtı ya hu bunu yaparken

Sadece ilgi çekmeye çalışıyor ailesine haber verin siz bu sorumlulugu taşımak zorunda değilsiniz

En yakın arkadaşlarımdan biri bundan 5 sene önce intihar etti.
İnsanlar intihar etmeden önce söylüyorlar.
Son bir yardım çığlığı gibi düşünün bunu.
Biz ciddiye almadık, çünkü kötü bi hayatı yok sanıyorduk.
Ama aile içi sorunları çok ciddiymiş, öldükten sonra öğrendik.
Ve benim dışımda da yakın çevresine de söylemiş hep intihar edeceğini.
Keşke dedim, keşke ciddiye alsaymışım.

nasıl ciddiye alınır

Şöyle bir gerçek var ki sık sık intahar lafını ağzına alan insanlar genelde intahar etmez. Sadece dengesiz ve depresif tiplerdir.

İntahar edecek insan bunun reklamını yapmaz, arkadaşınız dengesiz bir tip galiba..

Tuhaf bi dukkat çekme yöntemi. Erkekse sana yürüyor belliki..

☺☺ bu x kişisi gibi benimde bi arkdasim vardı sürekli ilgi çekmek için intihar edicem derdi ben anladim sonra ilgi amacli oldugunu bi gun yine intihar edicem hap içtim dedi et lan dedim! etmezsen ben gelip gebertirim yeter ya ya gerçekten intihar et yada bi daha bunun konusunu yapma yada bi daha da beni arama yeter dedim amaannn kız bi sosyallesti bi özgüven geldi kıza o günden sonra

"etmezsen ben gebertirim" koptum ya süpersin demekki onu bekliyormuş kendine gelmesi icin. Var böyle insanlar, başkalarının ona acımasını bekleyen, ilgi göstermesi icin türlü türlü yollara başvuranlar. Psikolojik sorunları oldugu kesin böylelerinin ama senin yöntemini begendim

intiharın çok ciddi bişey olduğunu bile fark edemeyen, konuyla dalga geçen arkadaşlar için paylaşıyorum.googleda arattığımda ilk bulduğum link, "intiharla ilgili bazı gerçekler" başlığının son maddesine bakabilirsiniz.ha konu sahibinin yapabileceği bişey vardır yoktur o ayrı konu.ama bilginiz yoksa da dalga geçmeyin.kimse sorunu yokken dikkat çekmek için böyle bişey söylemez.dikkat çekmek için yapılacak onlarca şey var.başınıza gelmeden oturduğunuz yerden dalga geçmeyin mümkünse, komik oluyosunuz.

http://sks.yasar.edu.tr/wp-content/uploads/2011/06/pdr_intihari_onleme.pdf

eğer o arkadaşınız intihar etmiş olsaydı öyle bi mesaj atmış olduğunuz için başınıza gelebilecekleri biliyo musunuz acaba.davanın tam olarak ismini bilemiyorum ama hakkınızda birini intihara teşvik etmiş olmaktan dolayı dava açılırdı ve ciddi anlamda başınız belaya girerdi.bu yüzden hapis yatan insanlar falan var.ve öyle iki üç ay falan değil.3-5 seneden başlıyor cezaları da.bilginiz olsun.

MADDE 84. - (1) Başkasını intihara azmettiren, teşvik eden, başkasının intihar kararını kuvvetlendiren ya da başkasının intiharına herhangi bir şekilde yardım eden kişi, iki yıldan beş yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

Bunu yapan ben değilim, konu sahibinede ailesine haber vermesi gerektiğini yazdım. Yanlıs kişiden alıntıladın ama eminim bunu yapan arkadaşta onun sadece ilgi çekmek icin yaptığını bildiği için öyle söyledi. Yoksa kimse kimsenin intiharına göz yummaz

evet haklısınız yanlış oldu.

Blöf yspiyor dikkat cekmeye calisiyordur
Intihar edecek insan habermi verir yada 24 saat ibtihar edicemmi der

Bidahakine sende kendisine söyle ailene haber vericem diye.

Belki buradakiler beni duyarsızlıklar suçlayacak ama bu Arkadaşınızın yakınına haber verin ve aradan Çekilin. Kendi Sağlığınız için.

Aynısını lisedeki yeğenime yapmış Arkadaşı uzunca bir süre. Smslerle bu gece son va diye mesajlar atmış, güzel yeğenim panik atak oldu. Ufacık kıza da irtibatı kesmesini kendisini düşünmesini anlatamıyorsunuz. Intihar etme fikri yok tabi arkadaşının sadece ilgi için yapıyor..

Böyle kişiler forumlarda deneme vs yazsa da arkadaşlarını rahat bıraksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…