Canınızı sıkmayın daha çok gençsiniz 40ların başında olsanız da aynısını söylerdim gönlünüze göre olsun her şey sizin bünyenizle ilgili bir engel yoksa yaşınız zorlaştırmaz gebeliğiniziKızlar bir kaç gün önce arkadaşlarım aracılı ile biriyle görüşmeye başladım. Şimdilik salgından dolayı sadece telefonda görüşüyoruz. Ama aklıma da yatıyor gibi. Yani tabi ki daha aşk filan yok ortada ama mantıklı gelmeye başlıyor bazı şeyler. Daha vakit var tabiki. Ama bu kişi daha önce hiç evlenmemiş ve çocuğu yok. Ben de öyleyim ama yaşım 35. Yani evlenmeye kalksak tanışması, evlenmesi filan en hızlı ihtimal 1 yıl sürse 36 olmuş olurum. Aklıma gelen ilk soru çocuk konusunda sıkıntı yaşar mıyız? Bu canımı çok sıkıyor. Ne dersiniz kızlar?
Bildiğim kadarıyla ilk çocuk ile ikinci çocuk olayı çok değişiyor. Yani daha önceden çocuk sahibi olanlar daha kolay hamile kalıyor. Ama ilk kez için biraz daha zor. Ben böyle biliyorum yani. Eğer yanlış biliyorsam düzeltin lütfen.Kuzenim 18 yaşında oğlu varken 42 yaşında hamile kaldı ve dünya tatlısı bir kızı var şuanda. Bir yıl içinde bir düşük yapmasına rağmen 5 ay sonra tekrar hamil kaldğığını öğrendik. Bu tarz şeyler bence cidden ona bakmıyor, yine de bir kadın doğum doktoryla görüşüp kendinizi rahatlatabilirsiniz. :)
Çok geç değil bence 40a kadar yolu var bunun ozamana kadarda inşallah nasip olur :)Kızlar bir kaç gün önce arkadaşlarım aracılı ile biriyle görüşmeye başladım. Şimdilik salgından dolayı sadece telefonda görüşüyoruz. Ama aklıma da yatıyor gibi. Yani tabi ki daha aşk filan yok ortada ama mantıklı gelmeye başlıyor bazı şeyler. Daha vakit var tabiki. Ama bu kişi daha önce hiç evlenmemiş ve çocuğu yok. Ben de öyleyim ama yaşım 35. Yani evlenmeye kalksak tanışması, evlenmesi filan en hızlı ihtimal 1 yıl sürse 36 olmuş olurum. Aklıma gelen ilk soru çocuk konusunda sıkıntı yaşar mıyız? Bu canımı çok sıkıyor. Ne dersiniz kızlar?
HayırBildiğim kadarıyla ilk çocuk ile ikinci çocuk olayı çok değişiyor. Yani daha önceden çocuk sahibi olanlar daha kolay hamile kalıyor. Ama ilk kez için biraz daha zor. Ben böyle biliyorum yani. Eğer yanlış biliyorsam düzeltin lütfen.
Kızlar bir kaç gün önce arkadaşlarım aracılı ile biriyle görüşmeye başladım. Şimdilik salgından dolayı sadece telefonda görüşüyoruz. Ama aklıma da yatıyor gibi. Yani tabi ki daha aşk filan yok ortada ama mantıklı gelmeye başlıyor bazı şeyler. Daha vakit var tabiki. Ama bu kişi daha önce hiç evlenmemiş ve çocuğu yok. Ben de öyleyim ama yaşım 35. Yani evlenmeye kalksak tanışması, evlenmesi filan en hızlı ihtimal 1 yıl sürse 36 olmuş olurum. Aklıma gelen ilk soru çocuk konusunda sıkıntı yaşar mıyız? Bu canımı çok sıkıyor. Ne dersiniz kızlar?
Gec değil ama bu kişi ile olup olmamasından bagımsız bence yumurtalarınızi dondurun. Çünkü belki de hesapladıgınız kişi ile evlilik olmayacak ya da o tarihte olmayacak. Genc yumurta beklesin siziKızlar bir kaç gün önce arkadaşlarım aracılı ile biriyle görüşmeye başladım. Şimdilik salgından dolayı sadece telefonda görüşüyoruz. Ama aklıma da yatıyor gibi. Yani tabi ki daha aşk filan yok ortada ama mantıklı gelmeye başlıyor bazı şeyler. Daha vakit var tabiki. Ama bu kişi daha önce hiç evlenmemiş ve çocuğu yok. Ben de öyleyim ama yaşım 35. Yani evlenmeye kalksak tanışması, evlenmesi filan en hızlı ihtimal 1 yıl sürse 36 olmuş olurum. Aklıma gelen ilk soru çocuk konusunda sıkıntı yaşar mıyız? Bu canımı çok sıkıyor. Ne dersiniz kızlar?
Öncelikle Rabbim hakkında hayırlısını versinKızlar bir kaç gün önce arkadaşlarım aracılı ile biriyle görüşmeye başladım. Şimdilik salgından dolayı sadece telefonda görüşüyoruz. Ama aklıma da yatıyor gibi. Yani tabi ki daha aşk filan yok ortada ama mantıklı gelmeye başlıyor bazı şeyler. Daha vakit var tabiki. Ama bu kişi daha önce hiç evlenmemiş ve çocuğu yok. Ben de öyleyim ama yaşım 35. Yani evlenmeye kalksak tanışması, evlenmesi filan en hızlı ihtimal 1 yıl sürse 36 olmuş olurum. Aklıma gelen ilk soru çocuk konusunda sıkıntı yaşar mıyız? Bu canımı çok sıkıyor. Ne dersiniz kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?