Biriyle görüşmeye başladım ama çocuk için geç mi?

Olaya çok yanlış yerinden yaklaşıyorsun.Şu an biriyle tanışmışsın ve odak noktan o olmalı.Sanki kişiyi çok iyi tanımış,aşık olmuş da evlilik kararı almışsınız gibi "çocuk için geç mi acaba" demek doğmamış çocuğa don biçmek demek.Bu mentaliteyle karşındaki kişiyi de doğru değerlendiremezsin..Ama amacım çocuk sahibi olmak, koca sadece bi araç diyorsan öyle de ki biz de ona göre yorumlayalım.
 
e yani ne yapacaksanız, çocuk olmayacaksa evlenmenin mantığı yok diye vaz mı geçeceksiniz?

45 in de doğuranlar olduğu gibi, 20 lerinde evlendiği halde hiç çocuğu olmayanlar da var. Lüzumsuz ince hesapla bugünü kaçırmayın.
 
Benım gorumcem 42 Yaşında 4.cocugunu doğurdu.
 
38 yaşında ilk bebeğini kucağına aldi gecen arkadaşım.
Genel olarak bundan dolayı korkunuz varsa yumurtalarinizi dondurtabilirsiniz, imkanlarınız el veriyorsa.
 
35 yasinda tanistim, 37 yasinda evlendim, 39'da dogurdum.
 
Ne alaka çocuk olmayinca 20 de de olmaz olacaksa 40 kusur yaşında da olur.
Bence bu olur mu olmaz mı konusunu hiç kafaya takmayın.
 
Ben 37 yaşindayim ve hamileyim. Doktorumun bir hastasi 48 yaşinda evlenmis. ve yumurtalık rezervi tükenmek üzereymiş. Doktor isterseniz gemen tüp bebek istersenizde 3 ay kendiniz deneyin demis ve kadin 2.ayında o rezervle kendiliginden hamile kalmiş. Bu isler nasip işi. Rabbim her isteyene nasip etsin
 
Ikinize de maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
 
Benim kız kardeşim 50 yaşında hamile kaldı 3 tane kocaman çocukları varken. Menopoza girdim sanmış, birkaç ay sonra doktora gidince, 4 aylık hamileydi.
Görümcem 48 yaşında hamile kaldı. Arkadaşların arasında var, 45 den sonra hamile olanlar. Hepsinin çok sağlıklı çocuğu oldu. Hepsi de normal yoldan doğum yaptılar. Bursa kaç tane genç kadinlar yazıyor, yaşları 30un altında olduğu halde, sezery anla doğum yapanlar. Problemli hamilelik geçirenler. Hiç problem yapmayın. Hem olgun bir anne olursun, her gününü de çocuğunla tadını çıkarırsın ve hicbir şeyi stres olarak görmezsin. Yaşını alınca anneler daha sakin oluyorlar.
 
millet ellilerinde doguruyor.

ama tabi ki 35 yas sonrasi gebelikler riskli gebelik grubunda kabul edilirler ve ekstra doktor kontrolundedirler.

bunu bilerek hareket etmekte fayda vardir.

yasinizdan dolayi yumurtalamanizin azaldigindan supheleniyorsaniz (adet duzeniniz size sinyal verebilir) bir doktora danisin, modern tipta bir cok probleme care var sukur.
 
Iliskinize odaklanin.
Bu adam es olur mu, hastalikta saglikta bu adam cekilir mi, iyi bir baba olur mu? Bir ömür cekilir mi bu adam?
Disarda iyi hos da evde nasil? Ev yasantisi bambaska da olabilir.

Nasipte varsa o cocuk 45te de oluyor. Iliskiden emin olun önce.
 
bu işler hiç belli olmaz . siz bi tanıyın bi yolunuza bakın . bu adamla aynı yolda yürünür mü aynı yöne bakılrmı bi bakın . Çocuk meselesini sonradan dusunursunuz. 41 yasında ilk çocugunu kucagına alan tanıdıgım bi ablam var dert etmeyın. .
 
35 le 36 arasında bişey yok ki tanıyın iyice birbirinizi geç değil hiç bişey için
 
Geç değil Şöyle düşün evlenip yıllarca çocuğu olmayıp 10-15 yıl sonra çocuğu olan çok insan var inşallah zorluk çekmeden hamile kalırsınız
 
Bana konu biraz garip geldi. Daha önce evlenmemissiniz ne yani burda çocuk için geç denince hiç kimseyle evlenmeyecek misiniz bunu düşünerek.
 

menapoza kadar yolu var. Şimdiden jinekologa gidip muayene olun yumurta rezervlerinize baktırın. Yumurtlamanızda sıkıntı varsa dondurursunuz. Çok şükür her şeyin çaresi var
 
36 da evlendim 37 de bi dusugum var 38
de haftaya allahtan bisey cikmazsa kucagimda ben hic sorn yasamadim。sezeryana dondu bi anda tutustum ikinciyi bekleme luksum yok 40 olcam diye o bekleme zorunluluguda yokmus dert etme bebek icin saglik problemi yoksa rabbimde vermek istiyosa hicbisey icin gec degl
 
Bana konu biraz garip geldi. Daha önce evlenmemissiniz ne yani burda çocuk için geç denince hiç kimseyle evlenmeyecek misiniz bunu düşünerek.
Öyle değil tabi ki. Ama bu konu kafama takılıyor ve sizin fikirlerinizi almak istedim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…