kizlar eger yarin 63.5 altina inmis olursam onumuzdeki hafta bir gun kendime izin vericem sali yada carsamba gunu...cunku bu hafta cok dikkatliydim hic bozmadim ,fazla kalori almadim ve hep spor yaptim...eger guzel kiloda vermissem eh artik bir gun izini hakettim :))
kızlar günaydııııın kilom: 89.8
cnm senıd e tebrık edıyorumkızlar günaydın kilom 51.7 ne yazıkki dün 700 gram birden aldımama şükürler olsun geçen hafta 53.1 dim
ohhh ms ms afıyet olsunkahvaltı:yağsız pişmiş kıymalı omlet,bir dilim ekmek,bir salatalık, bir domates, bir biber,şekersiz yeşil çay
Kizlar yarin sabah kilo bildirimini unutmayin....
Oglum oksuruyor sabah onu doktora goturucem eve ogleden sonra gelebilirim belki anca ogleden sonra listeyi hazirlayabilirim...
supersın cnm tebrık edıyorum senı v e ıradenı masallah dıyorum
bu arada baya verdın etraftakıler dısardan gorenler yorum yapmıyorlarmı ????ınsan o zmn daha bı gaza gelıyorda
cnm senıd e tebrık edıyorum
ohhh ms ms afıyet olsun
evet canım ama tabiri caizse çuval büyük olunca öyle hemen farkedilemiyo birde ben tesettürlü olduğum için kapalı ve bol kıyafetler giyiyorum, birde en az 20 kg verirsem öyle kıyafetlerimi küçülttürecem diye karar vermiştim o yüzden fazla yorum yok ama benim moralim gayet iyi şükür 8 li rakamı gördü tartım giyemediğim bir iki eteğimi giyebildim önceki eteklerim çok bol geliyo ,pantolonlarım düşüyo .( ay ne güzel cümleler bunlar yaaa)
Kizlar yarin sabah kilo bildirimini unutmayin....
Oglum oksuruyor sabah onu doktora goturucem eve ogleden sonra gelebilirim belki anca ogleden sonra listeyi hazirlayabilirim...
geçmiş olsun canım sen ne zaman uygun olursan o zaman yap 'her şeyin başı sağlık'
canım geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşir oğluşun
kilo:58,7 çok şükür iyi gidiyo :)
geliyorum yanınıza geliyorum
kızlar bugun benım ıcın zor bır gun ılk defa artıdayım ama bu ghafta kesın artık kendıme gelmelıyım
64.5
hosgeldin sefalar getirdin caniiimm...6 li rakamlarada bekleriz :))
cok saolun kizlar evet aynen oyle. herseyin basi saglik,saglik yoksa ne huzur var ne nese var nede baska bisey.hayat tatsiz tuzsuz oluyor ne yazikkidun aksam cik kotu oldu oglum defalarca feci sekilde kustu.oksuruk desen cabasi nefes aldirmiyor cocuga ( gittik doktora bir posetin doludu ilac ve antibiyotiklerle donduk...
insallah birkac gune iylesir....
listeyi ogleden sonra musait olunca yapicam,bu hafta o kadar dikkat ettim,spir yaptim ac gezdim desem yeridir sadece 600 gr gitmis( bugun doktorda bekleme salonunda beklerken midem bir guruldadi odada cok sessizdi resmen isyan etti midrm vallahi...agzi olsa konusacakti sanki herkes bana bakti hayret dolu gozlerle.nasil utandim anlatamam...ama gelgelelim yine verememisim yine verememisim nazar degdi bana sanirim (
mehaycım şu kısa diyet yaptığım dönemde şunu anladım ne kadar az yersen vücut kiloyu o kadar koruyo en azından benim vücudum öyle ben biraz kandırıyorum bir kere düzensiz yürüyorum bilerek ve isteyerek çünkü düzenli yürürsem bir müddet sonra vucut onu normal bir şeymiş gibi karşılıyo tıpkı ev işlerinin kilo verdirmediği gibi oda verdirmiyo geçmişte çok denemelerim oldu.beslenme konusunda da aynı bence dengeli ve düzensiz beslenmekten bahsetmiyorum ama sürekli azıcık azıcık yenince bir müddet sonra bünye kilo verebilmen için daha da azını istiyo tabiiki bu benim yorumum başka bedenleri bağlamaz ama benim bünyem şaşırtılmayı seviyo galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?