Aynen bende buraya girmedigimde motivasyonum sifira iniyor her buldugumu yemek istiyorum.mesele onun burda motive olamamasi degil mutlu,memnun olmayan gider elbetteki hakkidir.sadece uzanamadigi cigere mindar demesi...
Neyse sadece paylasmak istedim o kadar...seninde dedigin gibi uzerine konusmaya degmez)
Bu arada kelebegin ruyasi burayada gelmis ama oglumu birakacak kimse olmadigindan gidemedim nasil bir film? :))
Iyi aksamlar bende iki gün diyet yapip Ücücu gün birakanlardanim :-(
Vermek istedigim Üc Kilo bir Türlü basaramiyorum allahin izniyle sizlerin sayesinde motive olup Kilo vermek istiyorum
Ve birsey sorucaktim basen bolgesini En kolay nasil eritebilirim ? Umarim yardimci olabilicek birileri vardir simdiden tskler
Hosgeldin canim evet boyuna gore baya kilon var ama el birligiyle ustesinden gelicez alimAllah :))menulerini begendim canim,insallah hep boyle gidersin :))Arkadaşlar iyi akşamlar....Bugün başlayabildim menülerimi yazmaya, inşallah düzenli yazbilirim....Bu arada 1.57 boy ve 74 kg dayım.15 kg vermeyi hedefliyorum, desteklerseniz çok çoook teşekkür ederim hepinize....
Sabah: 1 dl ekmek, 1 kk dil peyniri, salata ve 2 ceviz
Öğle :1 dl ekmek, 1 kase yoğurt, salata ve biraz sebzeli kıyma
İkindi :1 meyve, 10 badem, 2 grisinni
Akşam :2 kaşık bulgur pilavı, 1 tabak taze fasulye, salata ve 1 kase yoğurt.
2 lt reye yakın su ve 30 dak yürüyüş.
Önerilerinizi bekliyorum yarın görüşmek üzere.......
Hosgeldin aramiza canim.3 kilo nedirki 2-3 haftada verirsin.boyun ve yasin kac?birde kilon tabiki yazmamissin cunku :))Iyi aksamlar bende iki gün diyet yapip Ücücu gün birakanlardanim :-(
Vermek istedigim Üc Kilo bir Türlü basaramiyorum allahin izniyle sizlerin sayesinde motive olup Kilo vermek istiyorum
Ve birsey sorucaktim basen bolgesini En kolay nasil eritebilirim ? Umarim yardimci olabilicek birileri vardir simdiden tskler
Cok guzel tavsiye ederim ama cok huzunlu ben kolay aglamam filmlere beni aglatti resmen
aramıza hosgeldın cnm ınsallah hepımız ıstedıgımız kılomuza kavusuurz basen bolgesı hkakında bır bılgım yoksa nırım ıhtıyacım olmadıgı ıcın hıc arastırmadım ama mutlka bılgısı olan cıkar aramızda bu arada kendnı tanıtırmısın bıraz kılo boy elı bekar olarak
ben evlıyım 3 cocugum var 168 ve 64kıloyum yuvarlak olarak
Evet baya yuvarlamissin canim
hehehe guldurdun kız gece gece benı)))
alıntılarımı yrn yapıcam gozumden uyku akıyor
aksam arkadasım geldı ve sarma getırmıs gelırken aksam yemegı nıyetıne 7ıdı en son saat yeıdgımızde bıraz sarma ve cay yedık
meyevelerı gunduz tuketmemız geekıyormus gecen ayca hanım oyle dıyordu bırde saat ler ılerı alındı ya 7ye kadar yıyebılırmısız artık oyle dedı valla
ben en son persembe gunu selam fılmıne gıttım ordada ben cok agladım ama bu fılmı hıc duymadım
aramıza hosgeldın cnm ınsallah hepımız ıstedıgımız kılomuza kavusuurz basen bolgesı hkakında bır bılgım yoksa nırım ıhtıyacım olmadıgı ıcın hıc arastırmadım ama mutlka bılgısı olan cıkar aramızda bu arada kendnı tanıtırmısın bıraz kılo boy elı bekar olarak
ben evlıyım 3 cocugum var 168 ve 64kıloyum yuvarlak olarak
Hosgeldin canim evet boyuna gore baya kilon var ama el birligiyle ustesinden gelicez alimAllah :))menulerini begendim canim,insallah hep boyle gidersin :))
Hosgeldin aramiza canim.3 kilo nedirki 2-3 haftada verirsin.boyun ve yasin kac?birde kilon tabiki yazmamissin cunku :))
Basen bolgesi icin elbette en iyi sey yuruyus ve fitnes canim.yaptigim bir fitnes programi var istersen link verebilirim
Bugundemi vardi dunde ben gordum trt de ama ahmet kerem izletmefi o sirada disari ciktik yaz geliyor ya her kanalda bir diyetisyen mantar gibiler mubarekaaa hayret duymayan kalmadi bu filmi sen nasil duymadin?
Aycayi trt de gordum bugun zayiflamis sanirim biraz :))
Bu arada yuvarlayip durma su kilonu bana yaklasiyorsun uyuz oluyorum
Cnm bende 33 yasindayim duzcedeyim 4 kilo daha verirsem guzel olcak ins. Cizelgemdede gorunuyor :))) bence giy neden yakismasinki ben bu kiloda cok yakistiriyorum kendimeNe mutlu sana sanirim en buyuk sorun basenlerden Kilo vermek :-(
Bu arada ayni boy ayni kilodayiz
Yani 168 64 kg ve 26 yasinda nisanliyim
ben ergenlik caginda 85 den 62 dustum sonra iki Üc Kilo aldim stresse giriyorum Kilo alinca bir jeansim dahi yok komplex yapmisim siskoyumda siskoyum diye yakistiramiyorum kendime jeans :-(
Sen kac Kilo vermek istiyorsun ?
Hosbulduk
Evet linki verirsen cok memnun olurum :) aslinda heryere yuruyorum giyim magazasinda calisiyorum günde En az 7 Saat ayaktayim isede yuruyerek gidip geliyorum sanirim abur cubur yemekten veremedim Kilo :-(
Iyi aksamlar bende iki gün diyet yapip Ücücu gün birakanlardanim :-(
Cnm bende 33 yasindayim duzcedeyim 4 kilo daha verirsem guzel olcak ins. Cizelgemdede gorunuyor :))) bence giy neden yakismasinki ben bu kiloda cok yakistiriyorum kendime)
Meslegin geregi hareketlisin vucudun alisik harekete yani dahx fzla yapmalisin gibime geldi sporu ki vucut direnemesin sana
Bu arada sen nerelisin belki duzcelisondir geliriz yanina alisverise)))
Simdi telden giriyorum canim yarin veririm ok?Ne mutlu sana sanirim en buyuk sorun basenlerden Kilo vermek :-(
Bu arada ayni boy ayni kilodayiz
Yani 168 64 kg ve 26 yasinda nisanliyim
ben ergenlik caginda 85 den 62 dustum sonra iki Üc Kilo aldim stresse giriyorum Kilo alinca bir jeansim dahi yok komplex yapmisim siskoyumda siskoyum diye yakistiramiyorum kendime jeans :-(
Sen kac Kilo vermek istiyorsun ?
Hosbulduk
Evet linki verirsen cok memnun olurum :) aslinda heryere yuruyorum giyim magazasinda calisiyorum günde En az 7 Saat ayaktayim isede yuruyerek gidip geliyorum sanirim abur cubur yemekten veremedim Kilo :-(
Bugundemi vardi dunde ben gordum trt de ama ahmet kerem izletmefi o sirada disari ciktik yaz geliyor ya her kanalda bir diyetisyen mantar gibiler mubarek)) anladin sen !!!!
Ya su donemim bi bitsin hele ins. Mayista bitirmeyi dusunuyorum bu isi 4 kilokaldi yapisyi gitmiyor ya
Bu arada yrn ben eski topigime kilo bildiriminde buluncam arada bir ugrayim kizlar mesaj atmislar ugra kilo bildirimi yap diye bi ugrayalim bakalim neler oluyor hic mi yemek yapmadan konusmadan diyet yaiyorlar bakicaz bakalim
Eneee mehayimda fransada gurbetciler artiyorAnnemde hep kiziyor kizim senin kilonda ne var giyin fln ama Kilo vermeden giyinemem
Gelicek hafta izinliyim bol bol spor yapim iki Kilo versem devami gelir insallah :)
malesef cok uzaktayim almanyada
Canim butun bacak hareketleri basenler icin de ise yarar yani bisiklet ,makas , popo kaldirma ama en etkilisi popokaldirma hareketidir . Yani: sirt ustu yere uzanip dizlerini bukeceksin yani ayaklarin yere basacak ellerle yerden destek alarak poponu yukari kaldirip indireceksin sikarak yukarda tutabilirsinde dayanabildigin sayida yaparak hergun sayiyi cogaltabilirsin vucudun alisinca 30 lu 3 sete kadar cikabilirsin cok yararini gorecegine garanti veririm:)))
Gelicez ins. Cocuklar buyusun biraz isvicreye tatile gelicez ama once umre ye gitmeliyiz yurt disi olarak sonra ins. Gezilere ve sana ....Nazlisim Almanyaya alisverise gelirsen bizede ugra asgum sinirdayiz bizde :))
O c yi anladim ben anladim aynen oyleSimdi telden giriyorum canim yarin veririm ok?
Hic sorma ya eskiden diyetisyenin d sini bilmezdik bugunlerde kanallarda diyetisyen yarismasi var sanki :))
Hmmm demek eski topigine gidecesin git bakalim... C..... Olarak git :)))
Hosgeldin canim evet boyuna gore baya kilon var ama el birligiyle ustesinden gelicez alimAllah :))menulerini begendim canim,insallah hep boyle gidersin :))
Hosgeldin aramiza canim.3 kilo nedirki 2-3 haftada verirsin.boyun ve yasin kac?birde kilon tabiki yazmamissin cunku :))
Basen bolgesi icin elbette en iyi sey yuruyus ve fitnes canim.yaptigim bir fitnes programi var istersen link verebilirim)
Nasil bir filmki bu ? giden agliyor:) konusu ne biraz anlatirmisin merak ettim kiz :))
Gelicez ins. Cocuklar buyusun biraz isvicreye tatile gelicez ama once umre ye gitmeliyiz yurt disi olarak sonra ins. Gezilere ve sana ....
O c yi anladim ben anladim aynen oyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?