Simdi telden giriyorum canim yarin veririm ok?
Eneee mehayimda fransada gurbetci artiyor
Ama bence evli degilsin cocugun yok bence 3 kilodan daha fazla vermelisin sen evlenince aliniyor cocuk oluyor daha cok aliyorsun o yuzden isi bastan siki tut canim sen
Nickinin anlami zafer meral karisimi bisey sanirim degil mi dikkatimi cekti de birden
Mamelek super hareketler bunlar sen yapiyormusun bunlari bu arada cok guzel gidiyorsun masallah
Eneee mehayimda fransada gurbetciler artiyor
Ama bence evli degilsin cocugun yok bence 3 kilodan daha fazla vermelisin sen evlenince aliniyor cocuk oluyor daha cok aliyorsun o yuzden isi bastan siki tut canim sen
Nickinin anlami zafer meral karisimi bisey sanirim degil mi dikkatimi cekti de birden
Mamelek super hareketler bunlar sen yapiyormusun bunlari bu arada cok guzel gidiyorsun masallah
canim link bu 1 saatlik uzun ve yorucu gelebilir ama eger dayanabilirsen i(lk baslarda bacaklarin cok agrisada )haftanin 4 gunu yap faydasini aynanin karsisina gectiginde goreceksinOk tsk ederim
ZsAeFmEaRSema Zafer Yani :)
Ben Kilo verince yüzümden gidiyor o da yakismiyor bana o yüzden hafif bacak pop bolgesinden versem yeter de artarvallahi sizin desteklerinizle Kilo vermemek ayip olur hepinize cok tsk ederim
hmmm canim su cerezleri falan bir kenara biraksanda aralarda sadece ceviz, badem yada findik yesen sayiyla:44:günaydın hanımlaaar bugünkü kahvaltım: tam buğday ekmeği ile yapılmış bir tost,bir salatalık,yarım su bardağı çekirdekli siyah üzüm ,fındık ve fıstıktan oluşan çerez.
Iyi aksamlar bende iki gün diyet yapip Ücücu gün birakanlardanim :-(
Vermek istedigim Üc Kilo bir Türlü basaramiyorum allahin izniyle sizlerin sayesinde motive olup Kilo vermek istiyorum
Ve birsey sorucaktim basen bolgesini En kolay nasil eritebilirim ? Umarim yardimci olabilicek birileri vardir simdiden tskler
Canim sen aksam yemegini 4 te mi uiyorsun hep?cok erken degilmi acikmiyormusun? Ben aksam yemegimi artik 6 da yiyorum..ondan sonra meyve yiyordum ama artik yemiycem siskinlik yapiyor bende(
bende sabah 2 dilim ekmek,8 zeytin, 1 domates, 30 gr mozerella peyniri ve 1 tatli kasigi tahinli pekmez yedim
simdide gidip lesliyle 3 mil yuruyecegim ardindan oglumun okuldan cikis saati gelmis olur onu gider alirim ...
evet canim biraz degil baya fazla oldu zeytinler yemem gerekenin tam iki katihopppp mehaycım canım benim o zeytinler acık fazla olmuyor mu sence detahinli pekmeze de devam bakıyorum da :)
ohhh ohhh masallah yap canım yap ben yapamıyorum ya
bu arada senın kazak ısı annem bende smdı yaparım nıye yapmayayım dedı :))) ama bıze sımdı o ornegı buldugun sıte lazım bıraz kucuk ya gormesı ıcın malum yaslılık)) bıde sen ne zmn donecen sımdı koye gıdıcekler ya arıcılık yapıyor ya babam onların ıslerı baslıcak ya ne zmn donecen sen
Cnm lapa mi bgn yapiyorum ben haftasonu co cuklar evde ya yapamiyorum pazar hep disari cikiyoruzKizlaaarrrr herseyi yapmama ragmen neden kilomda sabit kaldigimi ve hatta 1 gun normal yesem neden aldigimi anladim sonunda
Ben daha once cok su içerdim kisin bile en az 3 litre ama bu kis cok su icmedim nedense ...canim istemedi, ihtiyac duymadim sanirim bu sebeple veremiyorum....
cunku sebze meyve tamam, protein , sut urunleri , tahil tamam ....hamur isi kizartma yemiyorum ekmegide 4-5 dilimden fazla yemiyorum asla 3-4 en fazla 5 ince dilim o da....amma velakin su içmiyorum fazla anladigim kadariyla bu cok buyuk bir etken...dun bir sise doldurmustum kendime yanima almistim 500 ml onu simdi bitirdim dusunun artik
bugunden itibaren su tuketimimi gunde 3-4 litreye cikariyorum sonucu birlikte gorucez....
haaaa birde yarin ve pazar lapa diyeti yapicam bana katilmak isteyen varsa pazartesi bildirim gunu oncesi buyursun takilsin pesimee
Kizlaaarrrr herseyi yapmama ragmen neden kilomda sabit kaldigimi ve hatta 1 gun normal yesem neden aldigimi anladim sonunda
Ben daha once cok su içerdim kisin bile en az 3 litre ama bu kis cok su icmedim nedense ...canim istemedi, ihtiyac duymadim sanirim bu sebeple veremiyorum....
cunku sebze meyve tamam, protein , sut urunleri , tahil tamam ....hamur isi kizartma yemiyorum ekmegide 4-5 dilimden fazla yemiyorum asla 3-4 en fazla 5 ince dilim o da....amma velakin su içmiyorum fazla anladigim kadariyla bu cok buyuk bir etken...dun bir sise doldurmustum kendime yanima almistim 500 ml onu simdi bitirdim dusunun artik
bugunden itibaren su tuketimimi gunde 3-4 litreye cikariyorum sonucu birlikte gorucez....
haaaa birde yarin ve pazar lapa diyeti yapicam bana katilmak isteyen varsa pazartesi bildirim gunu oncesi buyursun takilsin pesimee
Kizlaaarrrr herseyi yapmama ragmen neden kilomda sabit kaldigimi ve hatta 1 gun normal yesem neden aldigimi anladim sonunda
Yaz bakalim bizcede fazlami biz karar verelim.merak ettim neler yedin?yarin kendine gelmezsen oklavayi alicam elime ben zaten :)
vala bugün sağlam kahvaltı yaptım bugüne de çok hafif geçiricem ben bu bu hafta çok bişi veremicem galiba neyse almamış olayım da ...
öğlen salata yoğurt yiyeyim diyorum ,akşam da arkadaşa gidicem toplantı var yine ama sadece tatlı yapılıyor acık yerim o kadar ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?