Birkaç günde diyetimi bozmam diyenlerin diyet günlügü

Simdi telden giriyorum canim yarin veririm ok?

Ok tsk ederim

ZsAeFmEaR Sema Zafer Yani :)

Ben Kilo verince yüzümden gidiyor o da yakismiyor bana o yüzden hafif bacak pop bolgesinden versem yeter de artar vallahi sizin desteklerinizle Kilo vermemek ayip olur hepinize cok tsk ederim

Sanada iyi geceler canim
Kizlar bende cikayim gece kslkiyorum surekli emzirmeye. Sbh erken oglum okula esim ise oyyy oy buyuseler bi an once ;(( bende yattim kizlar herkesi opuyorum iyi geceler diliyorum yrn gorusmek uzere Allah a emanet olun

günaydınlar akşam cevap yazamadım canım telden giriyodum bişeyler oldu kesildi .desteğin için teşekkür ederim hala şişkinliğim gitmedi regl olamadım inşallah bugün bir iki saat yürüyebilirsem faydası olur diyorum.bu tarif ettiğim hareketleri şu anda yapamıyorum ama eskiden 'gençliğimde' çok yapmışlığım var benim sorunum basenlerde bu son bir kaçyılda üst bedenimdende kilo aldım beni çooook rahatsız etti. bunun için bölgesel hareket yapmıyorum yürüyüş yapıyorum her tarafımdan gitsin diye ama öyle bir noktaya gelmiştimki kilolar gitsin de nerden giderse gitsin diye düşünüyorum ama bir on kilo daha verirsem 'ki inşallah verecem' bölgesel hareketlerde yapmaya başlayacağım. ama bu konuda biraz bilgili olduğumu düşünüyorum sorunlu bölgeleriniz için sorabilirsiniz yaniiii

gunaydın kızlar
bugun ben anı bır kararla lapa yapmaya karar verdım ve suan lapamı yıyorum reglımın ıkıncı gunundeyım bu arada tartım az da olsa ınmeye basladı ınsallah bugunle daha da ınmıs gorurum yrn ıns. dayanabılırım butun gun

günaydın hanımlaaar bugünkü kahvaltım: tam buğday ekmeği ile yapılmış bir tost,bir salatalık,yarım su bardağı çekirdekli siyah üzüm ,fındık ve fıstıktan oluşan çerez.

canim link bu 1 saatlik uzun ve yorucu gelebilir ama eger dayanabilirsen i(lk baslarda bacaklarin cok agrisada )haftanin 4 gunu yap faydasini aynanin karsisina gectiginde goreceksin

Gym Direct - Sandrine Renfort musculaire Direct 8.flv - YouTube

günaydın hanımlaaar bugünkü kahvaltım: tam buğday ekmeği ile yapılmış bir tost,bir salatalık,yarım su bardağı çekirdekli siyah üzüm ,fındık ve fıstıktan oluşan çerez.
hmmm canim su cerezleri falan bir kenara biraksanda aralarda sadece ceviz, badem yada findik yesen sayiyla:44:

bende sabah 2 dilim ekmek,8 zeytin , 1 domates, 30 gr mozerella peyniri ve 1 tatli kasigi tahinli pekmez yedim

simdide gidip lesliyle 3 mil yuruyecegim ardindan oglumun okuldan cikis saati gelmis olur onu gider alirim ...

hoşgeldin aramıza 3 kiloyu hemencik verirsin sanırım biraz iraden güçlü değil ama olur merak etme

Canim sen aksam yemegini 4 te mi uiyorsun hep?cok erken degilmi acikmiyormusun? Ben aksam yemegimi artik 6 da yiyorum..ondan sonra meyve yiyordum ama artik yemiycem siskinlik yapiyor bende (

yok kız dün 5 ti yediğimde, genelde 6 da yiyorumda dün baya acıkmıştım ondan 5 oldu :) acıkıyorum tabi ama yoğurt içine salatalık doğrayıp yiyprum ya akşamları o gideriyor açlığımı :)

vala bugün sağlam kahvaltı yaptım bugüne de çok hafif geçiricem ben bu bu hafta çok bişi veremicem galiba neyse almamış olayım da ...

öğlen salata yoğurt yiyeyim diyorum ,akşam da arkadaşa gidicem toplantı var yine ama sadece tatlı yapılıyor acık yerim o kadar ...

simdide gidip lesliyle 3 mil yuruyecegim ardindan oglumun okuldan cikis saati gelmis olur onu gider alirim ...

ohhh ohhh masallah yap canım yap ben yapamıyorum ya

bu arada senın kazak ısı annem bende smdı yaparım nıye yapmayayım dedı :))) ama bıze sımdı o ornegı buldugun sıte lazım bıraz kucuk ya gormesı ıcın malum yaslılık )) bıde sen ne zmn donecen sımdı koye gıdıcekler ya arıcılık yapıyor ya babam onların ıslerı baslıcak ya ne zmn donecen sen

hopppp mehaycım canım benim o zeytinler acık fazla olmuyor mu sence de tahinli pekmeze de devam bakıyorum da :)
evet canim biraz degil baya fazla oldu zeytinler yemem gerekenin tam iki kati ama uzun zamandir yemiyordum cok canim istedi yedim...pismanmiyim degilim zeytin oldugu için hehehehe tahinli pekmezi azalttim canim birden birakmam imkansiz bagmliyim dermisim yok yok saka 1 tatli kasigi 45 kalori o kadardan bisey olmaz her sabah diye dusundum...bitene kadar zaten bitince almam uzun bir surezaten 3 mil lesliyle yaktim kavurdum hepsini yagdan eser kalmadi heyyttt beee kim tutar beniii

kiz 4-5 gundur yapamiyordum bende oglum hastaydi ya onla ilgilendim hep...bugun 3 mil leslie yaptim ama hafta sonu yapamam o yuzden ogleden sonrada sandrine takilicam 1 saat fitnes
ayyy canm ya cok saolsun... o site degil face de bulmustum da arastirayim ornegi netten...
ellerinden operim selamlarimi ilet annene...cok tesekkur ederim ucret isini face de hallederiz asgum

Kizlaaarrrr herseyi yapmama ragmen neden kilomda sabit kaldigimi ve hatta 1 gun normal yesem neden aldigimi anladim sonunda
Ben daha once cok su içerdim kisin bile en az 3 litre ama bu kis cok su icmedim nedense ...canim istemedi, ihtiyac duymadim sanirim bu sebeple veremiyorum....
cunku sebze meyve tamam, protein , sut urunleri , tahil tamam ....hamur isi kizartma yemiyorum ekmegide 4-5 dilimden fazla yemiyorum asla 3-4 en fazla 5 ince dilim o da....amma velakin su içmiyorum fazla anladigim kadariyla bu cok buyuk bir etken...dun bir sise doldurmustum kendime yanima almistim 500 ml onu simdi bitirdim dusunun artik
bugunden itibaren su tuketimimi gunde 3-4 litreye cikariyorum sonucu birlikte gorucez....

haaaa birde yarin ve pazar lapa diyeti yapicam bana katilmak isteyen varsa pazartesi bildirim gunu oncesi buyursun takilsin pesimee

Cnm lapa mi bgn yapiyorum ben haftasonu co cuklar evde ya yapamiyorum pazar hep disari cikiyoruz

ya ben şu lapa diyetini ben de yapmak istiyorummmmmmmmmmm yolur yolur yazsana nasıl yapıcam ,bu cumartesi-pazar yapmak istiyorum ...

bir de 3lt yeter bence herşeyin azı karar çoğu zarar ve dediğin gibi su çooooooooooooook önemli canım iyiki farkına varmışsın yalnız sık sık tuvalete gitmeye hazırlıklı ol

Son düzenleme:
Yaz bakalim bizcede fazlami biz karar verelim.merak ettim neler yedin?yarin kendine gelmezsen oklavayi alicam elime ben zaten :)

beybiler kusura bakmayın dün geç gitti misafirler bulaşıktı ortalıgı toplamamdı saat 1 buçuğa geliyordu yatağa yattıgımda gece sabah koştur koştur derse gittim yorgunum ve orucum bugün tuutugum oruçları tek bırakmam. efendim şimdi ne yediğime gelince dün lösemili bi sevdiğim çocuk var onu tanıdığımda 3 yaşındaydı ama bir görseniz o kadar tatlı ki adı umut şimdi 8 yaşında dün oraya işim düştü uğradım annesini bir görseniz o kadar tatlı sakin ve güler yüzlü ki.ben gittiğimde ikramlarda bulundu tabi hepsini yedim, zaten bizim eski sitede oturuyorlardı bende gitmişken ordan en samimi komşumuza ugradım hatta o kadar samimiyizki babanne diyorum özleri unuttum kızınada hala diyorum ben gidince ziyafet sofrası kuruldu valla hanımlar bişey yapmasınlar diye gideceğimi bile söylememiştim babannem dilvin bu ne hal sen iyice zayıflamışsın bi deri bi kemik kalmışsın hay kızım diyip girişti mutfağa patates haşladılar köfte yaptılar hemde adananın has köftesini acılı bolca onlardan çok yemedim gerçekten ama 1 orta boy haşlanmış tereyağlı patatesi hüplettim eve geldim mini köstebek pasta, ıspanaklı kiş, torpil-dondurma kurabiye yaptımannemde yanına su böreği yaptı hepsinden birer yedim valla dedim bu kadar yemişken kalan orucumuda tutayım ve bişey yemeden yattım. yarın bende yapabilirm lapayı ama adetimde de yapıcam 2-3 gün bu arada kilom 52,3 o kadar yememe rağmen yarım kilo almışım onada şükür

Son düzenleme:

öğlen salata yanına yoğurt değil domatesli bir buçuk kase makarna yedim ama acayip doyurdu beni ya alışmışım az yemeye sadece bu ikisi çok geldi bi daha yemem böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…