Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bilgilendirme için sağol canım inşallah bebişin seninledir.. Umudunu kaybetme inşallah olacak hayırlısıyla

batın ne zaman? Hayırlı haberlerini bekliyoruz

selam kızlar benim bat bugün çooooook heyecanlıyım daha test yapmadım sabırsızlıkla beklemedeyim umarım kırmızıları görmem

ayy hadi bakalım kan testi kaptırsanaaa

bugün ve yarın bekliycem sabır edicem canım her ay böyle umutlanıp test yaptım ya da kan testi yaptırdım sonuç kırmızılar kırmızılarrr o yüzden bu ay sabredip bekliycem kuzum

selam kızlar çok işim vardı giremedim..
gelmişsiniz yihuuuuuuuuuuuuuuuuu:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

sizi çoook özlediiiiiimmmm

2000 i de kaçırdım sizi de kaçırdım banane yaaaaaaa

ben çıkıyorum o zaman görüşürüz kızlar sizi öpüyorum çooooookkkk

eveeeeettt bebişini daha yeni gördüm çok mükemmelll...rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin canımmmmmm

aminnnn canııımmmmmmm senin bebiş nasıl görmeyeli

slm nasılsınz kızlar

iyiyiz esraaa cezalı arkadaşlarımız geldi daha iyi olduukk ayy sen benim bebişimi gördünmüüü

Hoşşbuldukkk sonunda griden siyaha döndük

caydınımmmm sendee hoşşş geldiinnnnn fıstığımm nasılsınn

selam kızlar benim bat bugün çooooook heyecanlıyım daha test yapmadım sabırsızlıkla beklemedeyim umarım kırmızıları görmem

kız yap bi testtt ayyyyy gene hayacanlandııımmmm

yapmıycammmmmsabredicem sabrın sonu selamettir ne de olsa

eveeeeettt bebişini daha yeni gördüm çok mükemmelll...rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin canımmmmmm

slm nasılsınz kızlar

Hoşşbuldukkk sonunda griden siyaha döndük

yapmıycammmmmsabredicem sabrın sonu selamettir ne de olsa

hadi inşallah canım yaaa ama çok merak ettik bizzzz

hadi inşallah canım yaaa ama çok merak ettik bizzzz

bu ay da olmazsa bi daha akışına bırakcam ve üzülmiycem stres etmiycem gayet sakin olucam....şu an beklemede olduğum için her an hayal kırıklığı yaşayıp kırmızıları görecek mişim gibi geliyor ama güçlü olmaya karar verdim....

Merhaba arkadaşlar bende sizdeniz ilk denememiz 3 gün sonra hastalanmam lazım bakalım ne olacak ilk denemeden sonra o bekleyiz süresince çok strese girdim Allah hayırlısını versin artık 7 temmuzda hastalanmam lazım dört gözle o günü bekliyorum:44::44::44::44::44:

stres en önemli faktör ve gerçekten akışına bıraktığında oluyor herşeyin bi zamanı var elbet jayırlısı olun her zaman sen sukunetini koru canım o kırmızılar gelmeyecek

aha bizim temmuz çetemiz var seni de aralarına alırlar 2-9 temmuz arası adet bekleMEyenler....hoşgeldin bu arada...strese girmek yok ama burası stresi dağıtmak gevşemek için var...

hoşgeldin canımmm inşallah gelmez ilk bebişin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…