Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kızlarr testi 1 saat falan bekleyip attım ama daha adetime 8 gün var kandada baktırdım negatif çıktı

iyi akşamlar kızlar benım adetm 5 gun geçti 2 gun önce test yaptım negtf henuz adet olmadım ve adete dair hiçbir belirtm yok sankı olmuş olmuş bitmiş adetım öyleyım ya

iyi akşamlar kızlar benım adetm 5 gun geçti 2 gun önce test yaptım negtf henuz adet olmadım ve adete dair hiçbir belirtm yok sankı olmuş olmuş bitmiş adetım öyleyım ya

tatlım en iyi çözüm kan testi yaptır şayet gebelik yoksa doktora görün bakalım..evdeki testler uzun süre yalnış çıkabiliyor..

tatlım en iyi çözüm kan testi yaptır şayet gebelik yoksa doktora görün bakalım..evdeki testler uzun süre yalnış çıkabiliyor..

hep hayal kırıklıgı be tatlım ewde yaptım test kocamn bı tek çizği o an içimden neler kptu gttı ınan.. ama allah bılır tabı zamanını ve adete dair hiçbir belrtmde yok ..

hep hayal kırıklıgı be tatlım ewde yaptım test kocamn bı tek çizği o an içimden neler kptu gttı ınan.. ama allah bılır tabı zamanını ve adete dair hiçbir belrtmde yok ..

benimde kanamam 5 gün önce geldi şok oldum aynı sen gibi kanım çekildi kötü oldum
sende 1-2 gün daha sabret bakalım sonra hemen kan testi yaptır rahatla şekerimmmm

Günaydın herkeseeeee.
nasılsınız herşey yolundamı?
ben sabah yine biraz hazımsızlıkla kalktım canım hiçbişi yemek istemiyor. diş fırçalayamıyorum midem bulanıyor. Karnım aç ama yemek yemeği düşündüğümde bile midem bulanıyor böle garip bir durumdayım

öpüyorum hepinizi gününüz güzel geçsin

günaydın canım bebeğin kendini iyice hissettiriyor sana ne güzel bak onlar geçecek dayan biraz canım

hayırmı neyin var arkdşmmm??

dün ağzımda garip bir tatsızlık vardı ve akşam çok bulantım oldu midemi üşüttüm herhalde dedim ki midem davul gibi şiş şimdi de geniz akıntısı ve hapşırık eşlik ediyor oysa batıma 8 gün var hasta olucam herhalde ,moralim bozukken çok kolay hastalanabiliyorum ben

geniz akıntısı ve hapşırık allerjik rinitin belirtisine benziyor.. ama bulantı tatsızlık flan belkide dedğn gbi üşütmüşsündür. ben ne zaman karnım ağrısa yada şişse sıcağa yakın ılık suya bol şeker koyar bi dikişte icerim. sonrasında rhatlar vücudumm bi dene istersen. sıcak bseyler ic inşallahh beklenen kırmızılar gelmez
günaydınn şekerlerrr
günaydın canımmm nasılsınnnn

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım ya dikkat et kendine. moralinide yüksel tutmaya çalış

denerim canım sağol zaten ben de alerji problemi yıllardır var.inşallah gelmez 1 hafta kaldı ama benim sabırsızlığım da 1000 kat arttı

geçmiş olsun canım. nane limon çok iyi geliyo. bende de var alerjik rinit. hep bi geniz akıntısı hapşırık falan. kendiini sıcak tut dinlen bol bol

herkese günaydııın bu arada

geçmiş olsun canım. nane limon çok iyi geliyo. bende de var alerjik rinit. hep bi geniz akıntısı hapşırık falan. kendiini sıcak tut dinlen bol bol

herkese günaydııın bu arada

sağol canım ya bir de üstüne bat yaklaşıyor umutsuzluk umut karmakarışığım tek emin olduğum bir an evvel öğrenmek istediğim fazla umutlanmadan

o kadar zaman nasıl istemezsiniz bebiş ya...hiç mi aklınıza gelmedi:26:

insanın kendisini hazır hissetmesi lazım her açıdan. Hem yeni evli olunca doğal olarak borçlarda oluyor bir yandan da evliliğin tadını çıkaralım dedik eşimle ayrı şehirlerdeydik doğru düzgün bir araya gelememiştik,gezememiştik bekarken, evlendiğimizde bol bol acısını çıkardık:)) ara ara istiyordum ama sonradan hep bu fikri kafamdan atıveriyordum . Zamanı böyleymiş demekki şuan hazır olduğumu daha çok hissediyorum mesela her açıdan o duygu girdi içime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…