iyi akşamlar kızlar benım adetm 5 gun geçti 2 gun önce test yaptım negtfhenuz adet olmadım ve adete dair hiçbir belirtm yok sankı olmuş olmuş bitmiş adetım öyleyım ya
kırmızılar bol bol geliyorrr yaaaofff moralman çkötümm bennnn
şimdi benim 1 ay 31 günde geldi. bu ay 26 günde...ben yumurtlama dönemi falan hesaplamıcam artık...resmen kendi psikolojimi bozdum 2 aydır yaaa[/QUOT
off bu bekleyiş adamı zaten stresten öldürüyor. zaten stresten olacağı varsada olmuyor ilk denemelerin mi.
dün ağzımda garip bir tatsızlık vardı ve akşam çok bulantım oldu midemi üşüttüm herhalde dedim ki midem davul gibi şiş şimdi de geniz akıntısı ve hapşırık eşlik ediyor oysa batıma 8 gün var hasta olucam herhalde ,moralim bozukken çok kolay hastalanabiliyorum ben
şimdi benim 1 ay 31 günde geldi. bu ay 26 günde...ben yumurtlama dönemi falan hesaplamıcam artık...resmen kendi psikolojimi bozdum 2 aydır yaaa
insanın kendisini hazır hissetmesi lazım her açıdan. Hem yeni evli olunca doğal olarak borçlarda oluyor bir yandan da evliliğin tadını çıkaralım dedik eşimle ayrı şehirlerdeydik doğru düzgün bir araya gelememiştik,gezememiştik bekarken, evlendiğimizde bol bol acısını çıkardık:)) ara ara istiyordum ama sonradan hep bu fikri kafamdan atıveriyordum . Zamanı böyleymiş demekki şuan hazır olduğumu daha çok hissediyorum mesela her açıdan o duygu girdi içime
şimdi benim 1 ay 31 günde geldi. bu ay 26 günde...ben yumurtlama dönemi falan hesaplamıcam artık...resmen kendi psikolojimi bozdum 2 aydır yaaa
merhaba canım ben dün yoktum gündüz sonrada geçmişi okuyamadım rahatsız olduğum için ben de 4 yıllık evliyim ve 4.yılımızda ilk denememizdi erteleme rekoru maalesef bende ama şimdi kendime çok kızıyorum
canım bak bu ay düzene giricektir artık içini ferah tut şöyle düşün bir an evvel sökülsün bitsin ki yeni ay yeni umut gelsin
stres yok canım. senin bi kaç ay düzensizlik olabilri. ilacı yeni bıraktın çünkü. sonra düzene girer. sen çalışmalara devam et ama gün hesaplamadan. akışına bırak gelir bebek göbişine inşallah
off bu bekleyiş adamı zaten stresten öldürüyor. zaten stresten olacağı varsada olmuyor ilk denemelerin mi.
günaydın canlarım çok oldu girmeyeliii çok özledim men sizleri nasılsınız ne var ne yok
iyilik sağlık canım. sen nasılsın bebişin nasıl bakalım. üzüyomu annesini yeğenimiz
yok canım çok üzmüyor akıllı olacak teyzesi banim ki kalp atışlarını dinledik pazartesi günü 2 gün işe gitmedim bugün başladım ama hiç işe gelmek istemiyorum izin verseler gitmesem işe ne güzel olur
adet gördün mü ben hamilesindir diye umut ediyordum hayırlısı olsun canım.
Artık ovulasyon hesaplama yok kızlar doğal akışına bırakıyorsunuz artık
yorgunluk halsizlik yapıyo mu bebiş. bakalım ben hamiş olduğumda nasıl çalışcam.hep kaytarırım kiiii
merhaba canım ben dün yoktum gündüz sonrada geçmişi okuyamadım rahatsız olduğum için ben de 4 yıllık evliyim ve 4.yılımızda ilk denememizdi erteleme rekoru maalesef bende ama şimdi kendime çok kızıyorum
Kendine kızma bence demekki öyle olması gerekiyormuş herkes evladına daha iyi bir gelecek sunmak ister her açıdan hazır olmak ister. Vardır bi hayır bundada öyle düşün. Allah tez zamanda göbeciğine bir avlat kondurur inşallah :))
Kendine kızma bence demekki öyle olması gerekiyormuş herkes evladına daha iyi bir gelecek sunmak ister her açıdan hazır olmak ister. Vardır bi hayır bundada öyle düşün. Allah tez zamanda göbeciğine bir avlat kondurur inşallah :))
inşallah canım ev sahibi olmak istedik ama kısmet olmadı benim işten ayrılmam falan gerekti eşimin tarafı gevşek davrandı yalan oldu yani bir de kan verirken ben fenalaşırdım ve 4 aylık biir tedaviyle onu da yenip anne olmaya tamamnen hazır hissettim kendimi şimdi de sabırsızlıkla bekliyorum
kızlar ya bu ay bana bir şey oldu ben bekleyemeyeceğim sanki şu erken gebelik testlerinden alıp yapmamak için kendimi şu an zor tutuyorum:26:
yap o zaman niye duruyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?