Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aha bizim temmuz çetemiz var seni de aralarına alırlar 2-9 temmuz arası adet bekleMEyenler....hoşgeldin bu arada...strese girmek yok ama burası stresi dağıtmak gevşemek için var...

:))stres uzak olsun bizlerde kışş kışşş hoşbuldummm hadi bakalım bekleyip görelim artık buradan bol bol haberleşiriz.

Evet canım eğer olursa ilk bebişimiz olacak 3 yıllık evliliğimiz tam bugün doldu ilk niyetlenmemiz bakalım hayırlısı neyse o olsun diyorum ama istemeden de geçemiyorum

o kadar zaman nasıl istemezsiniz bebiş ya...hiç mi aklınıza gelmedi:26:

Hoşgeldiinnn demirbaşlar sonunda kavuştu topik sizlere:)))
2000 i göremeseydi ismimi yazmışsınız teşekkür ederim bebeğim 38s:)))
Yeni gelen arkadaşlar sizde hoşgeldiinnn inşallah güzel haberlerinizi alırız kısa sürede..

Hoşbulduk kuzum ne olsun yattım uyudum daha da dayanamadım:)) hastalığın halsizliği boğaz ağrısı geçmiyo bi türlü sen nasılsın napiosunn kalmamış kimse?? :d

Hoşbulduk kuzum ne olsun yattım uyudum daha da dayanamadım:)) hastalığın halsizliği boğaz ağrısı geçmiyo bi türlü sen nasılsın napiosunn kalmamış kimse?? :d

ayy evet sorma bi anda doluştuk 2000'e bi anda dağıldık sonra da ben de anlamadım

Herkes gelmenizde birlikte derin bir ohh çekti tabi gergin bekleyiş artık rahatça gidebiliriz dediler heralde:)))

evet canlarım benim ya saat 4'e doğru kimse yoktu topikte....sonra herkes doluştu 4te kalabalıktı ehe bizi karşılamaya geldiler çok mutlu etti beni herkes....her sayfada adımız geçti çok duygulandık...hepinize çok teşekkürler ha bu arada herkes dönmedi caysun yok daha onun da yarın kalkacak cezası...

kanamam artı kızlar sanırım...31 ağustosa kaldı ümitlerrr:26::26:
ben çıktım arkamdan herkez dağılmış..mesai bitti tabi...şimdi eşim xbox oynuyor bende burada takılıyorummm

Caysın aklımda oda gelecek inşallahhh son parti o:)) assolist en son gelirmiş:))de onun ceza büyük olmuş baya...!
Canım sizin iyi niyetiniz güzel kalbiniz neşenize alakalı bu yüzden herkes sizi bekledi:)))

Caysın aklımda oda gelecek inşallahhh son parti o:)) assolist en son gelirmiş:))de onun ceza büyük olmuş baya...!
Canım sizin iyi niyetiniz güzel kalbiniz neşenize alakalı bu yüzden herkes sizi bekledi:)))

yirimmm ben bu topiğin güzelleriniiii

yirimmm ben bu topiğin güzelleriniiii

Sen buralarda mısın kuzum ben biraz çıkacağım gelirim yine görüşürüz akşam buralardaysan
Kendine ve bebişinle dikkat et teyzeleri yer onu)

merhaba canım hoş geldin ben de 26 yaşındayım istanbulda oturuyorum.4 yıllık evliyim ve 2.denemem bu ay batım 11-12 temmuz

buschy ve caydin hoşgeldiniz benim komşum da gelsin caysun tam olacağız bir daha kopmamacasına

kendimden bilgiler veriyorum çok rahatsızım kızlar ağzımın tadı yok ve şu an istifra etmek üzereyim sanırım stresten midem tuttu annemlerde birkaç gündür bazı olaylar vardı gerildim karnım da şişti çünkü umarım çabuk geçer sayfaları da okuyamadım yarıda kaldım bulantım kötüleşti

hoşgeldin şekerim...çok geçmiş olsun...sıkıntılarınız inş biran önce son bulsun..
nane limon kaynt rahatlatır belki mideni kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…