aha bizim temmuz çetemiz var seni de aralarına alırlar 2-9 temmuz arası adet bekleMEyenler....hoşgeldin bu arada...strese girmek yok ama burası stresi dağıtmak gevşemek için var...
hoşgeldin canımmminşallah gelmez ilk bebişin mi
Evet canım eğer olursa ilk bebişimiz olacak 3 yıllık evliliğimiz tam bugün doldu ilk niyetlenmemiz bakalım hayırlısı neyse o olsun diyorum ama istemeden de geçemiyorum
Hoşbulduk kuzum ne olsun yattım uyudum daha da dayanamadım:)) hastalığın halsizliği boğaz ağrısı geçmiyo bi türlü sen nasılsın napiosunn kalmamış kimse?? :d
ayy evet sorma bi anda doluştuk 2000'e bi anda dağıldık sonra da ben de anlamadım
Herkes gelmenizde birlikte derin bir ohh çekti tabi gergin bekleyiş artık rahatça gidebiliriz dediler heralde:)))
kanamam artı kızlar sanırım...31 ağustosa kaldı ümitlerrr:26::26:
ben çıktım arkamdan herkez dağılmış..mesai bitti tabi...şimdi eşim xbox oynuyor bende burada takılıyorummm
evet canlarım benim ya saat 4'e doğru kimse yoktu topikte....sonra herkes doluştu 4te kalabalıktıehe bizi karşılamaya geldiler çok mutlu etti beni herkes....her sayfada adımız geçti çok duygulandık...hepinize çok teşekkürler ha bu arada herkes dönmedi caysun yok daha onun da yarın kalkacak cezası...
Caysın aklımda oda gelecek inşallahhh son parti o:)) assolist en son gelirmiş:))de onun ceza büyük olmuş baya...!
Canım sizin iyi niyetiniz güzel kalbiniz neşenize alakalı bu yüzden herkes sizi bekledi:)))
evet canlarım benim ya saat 4'e doğru kimse yoktu topikte....sonra herkes doluştu 4te kalabalıktıehe bizi karşılamaya geldiler çok mutlu etti beni herkes....her sayfada adımız geçti çok duygulandık...hepinize çok teşekkürler ha bu arada herkes dönmedi caysun yok daha onun da yarın kalkacak cezası...
yirimmm ben bu topiğin güzelleriniiii
31 ağustos mu!!!:26:
memnun oldum o zaman bikez dahaben İstanbul.. 26 yaşındayım 2 yıllık evliyim ve evlendiğimden beri hiç korunmadık hap falan.. yazmıştım,2 düşüğüm var ikiside kendiliğinden oldu,kürtaj olmadım şükür.. 5 sene bankada çalıştım,şimdi çalışmıyorum.. ama evde olmaktan sıkıldım,çalışmak istiyorum çalışırken şikayet ediliyor falan ama ev kadınlığı bana göre değil arkadaş,sevmedim öyle işte...
kendimden bilgiler veriyorum çok rahatsızım kızlar ağzımın tadı yok ve şu an istifra etmek üzereyim sanırım stresten midem tuttu annemlerde birkaç gündür bazı olaylar vardı gerildim karnım da şişti çünküumarım çabuk geçer sayfaları da okuyamadım yarıda kaldım bulantım kötüleşti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?