Attm canım özelden msjı. bulursun yaa okadar bulunmıcak bi insan değilm ki benGeçmiş olsun canım geçmedi mi ayağın halaBuz uyguluyor musun?
Özelden!!!!! at sen bana ben bulabilirsen eklerimYoksa başka bir yol bulucaz artıkın
saol canım inşallah geçer.. pek söylemek gelmedi içimden bıktım artık. hep byerlermi sakatlıyorum..ay canım bilmiyordum çok geçmiş olsun karamelim kendine dikkat et emi:)
evet aynen öyle şekerim güzel düşün güzel olsun bebişin de mutlu bir bebiş olarak doğsun
bak sana bir şey anlatayım benim teyzem oğluna hamişken eve kuduz köpek girmiş çok korkmuş geceler boyu yatamamış etkisinde kalmış..şimdi oğlu kocaman üniversiteye gidiyor ama çocuk fino köpeğe bile yaklaşamıyor..
bir insanın kişiliği ve duygusal IQ su anne karnında oluşmaya başlıyormuş.. hep onu düşünmen lazım ve bunun içinde kendine iyi bakmalısın
hayırdır nereye taşınıyorsun?yakın zamanda koşuşturmacam başlıcak kızlar:26: taşınıcam...hem de sadece bi ev değişikliği değil bu şehir değişikliği
saol canım inşallah geçer.. pek söylemek gelmedi içimden bıktım artık. hep byerlermi sakatlıyorum..moralm kaç gündr çok bozuk ya. 4gecedir ağlaya ağlaya uyuyorum.. inşallah geçer artık bu dertler biter
memlekete....dedikoduların çekiştirmelerin yüze gülüp arkadan konuşmaların merkezine....ve bunu şimdiden hissettirdiler...
yakın zamanda koşuşturmacam başlıcak kızlar:26: taşınıcam...hem de sadece bi ev değişikliği değil bu şehir değişikliği
ayyy canım hoşgeldinnnn kızların cezaları bitmişş yuppppiiiii
ne kafanı takıyosun millete boşver canım dedikoduyu falan sen hiç bişey duyma kendine ve bebişe zarardan başka bişi değil herkesin söylediği de ettiği de kendine.. herşey de bi hayır var derler ya belki taşınmak senin için hayırlıdır öyle düşün
kızlaaarrr bebişim 4+1mişbıldırcınım gelio kesinleşti sonundaa
hem bebişimi öğrendim hem kızlar geri dönmüş ç,fte bayram oldu bugün benim için
ayy hadi 2000 uğurlu geldi inşallah bu güzel haberler çoğalıcaaakkkkayyy canım hoşgeldinnnn kızların cezaları bitmişş yuppppiiiii
ne kafanı takıyosun millete boşver canım dedikoduyu falan sen hiç bişey duyma kendine ve bebişe zarardan başka bişi değil herkesin söylediği de ettiği de kendine.. herşey de bi hayır var derler ya belki taşınmak senin için hayırlıdır öyle düşün
Kesinleşti mi canım
Kesinleşti mi canım
aaaaaaaaaaaa çok sevindim canım tebrik ederim ayyy şimdi bana de bakalım senin bat kaç temmuzdu da öğrendim kafamı tam toplayamadım ben de bir an evvel öğrenmek istiyorum ama daha 7 gün var mide bulantım mahvetti beni bir an evvel ilaç almam lazım
evet tatlım sonunda kesinleşti senin kırmızılar gelmiş çok merak ediyodum seni ama umut kaybetmek yok Allah en doğrusunu bilir
canımmm hayırlı olsun... allah analı babalı büyütsün
ayy hadi 2000 uğurlu geldi inşallah bu güzel haberler çoğalıcaaakkkk
kesinleşti
tebrik ederim güzelim allah analı babalı büyütsün..
sağ salim kucağına alırsın inşallah
Geldi canım maalesef deneme:3 fosssscanım sıkkın ama atlatıcam inşallah bu ay çok umutluydum olmadı Kısmet
ççooookkkkk teşekkür ederim kızlarrr siz bana uğurlu geldiniz hepinizi çokkk seviyorummmmm
caydin.im kusura bakma kesinleşti mi die bana yazdın sandımm heyecan işte aklım başımda değil galibaa
o zaman her perşembe 11:30-13:00 arası anne elimi tutsana trt 1 deyiz
eveeet ama yürüyüşü nasıl yapıcazzzben burdan ayrılamıyorum kiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?