Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsinn inşallah darısı bizlerin başına :)
Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsinn inşallah darısı bizlerin başına :)
durun şu egzersizleri yapıcam
Merhaba canım bende sabırsızlıkla hamiş olmayı bekleyenlerdenim bugün katıldım aranıza yeni üyeyim:)
Merhaba canım bende sabırsızlıkla hamiş olmayı bekleyenlerdenim bugün katıldım aranıza yeni üyeyim:)
hoşgeldiin canım Rabbim sana ve tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
ee ne diyelim o zaman aramıza hoşgeldin
kaç yaşındasın batın ne zaman?
geniş aile dizisini baştan çekelim topikcek.... kocamaaaaan bi aile olduk bi de hamile kalıp çoğalıyoz ooohhhh maşallahımız var
rica ederim canım benim doğumunu da işaretlerim inşallah38s'm listeye işaretlemişsin bilee çok teşekkür ederim canımm
geniş aile dizisini baştan çekelim topikcek.... kocamaaaaan bi aile olduk bi de hamile kalıp çoğalıyoz ooohhhh maşallahımız var
rica ederim canım benim doğumunu da işaretlerim inşallah
bak bu iyi fikirdi
kızlar doktora gittim geldim bile.......ne cabuk bıttı değil mi?:44::44:
doktora dedim bebek dusunuyoruz ama olmuyor 6 aydır falan dedim.....kaç yıllık evlısın dedi 2,5 dedim......
ultrasona alalım senı dedi......yumurtalıklarda ve rahım de bir şey yok dedi....
ben hormon tahlılı yaptırmak ıstıyorum dedim....
yumurtalıklarda ve rahım de bir şey yoksa hormonlar normal çıkar dedi.gerek yok dedi ama ben istiyorum deyınce tmm dedi.....kan verdim sonuclar yarın çıkacak:26:
kızlar doktora gittim geldim bile.......ne cabuk bıttı değil mi?:44::44:
doktora dedim bebek dusunuyoruz ama olmuyor 6 aydır falan dedim.....kaç yıllık evlısın dedi 2,5 dedim......
ultrasona alalım senı dedi......yumurtalıklarda ve rahım de bir şey yok dedi....
ben hormon tahlılı yaptırmak ıstıyorum dedim....
yumurtalıklarda ve rahım de bir şey yoksa hormonlar normal çıkar dedi.gerek yok dedi ama ben istiyorum deyınce tmm dedi.....kan verdim sonuclar yarın çıkacak:26:
hadi hayırlısı canım bir sorun çıkmaz inşallahh Allah yardımcın olsun
hoşbuldummmmAmin inşallahh 2 aydır korunmuyorum bat 6 sı :) ve 26 yaşındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?