- 8 Mayıs 2013
- 2.528
- 138
- 123
Herkese günaydin
Şu iki günde geldi heralde herkesin kırmızıları.benim de bebiş yok ama kirmizilar nazlaniyor.aaaaamaaaaan hepimizin canı sağolsun.moralimizi bozmayalim.bebişine kavuşan arkadaşlar duasız bırakmayın bizi.
sorrmmmaaa bende aynıydım
Sinirlerim tepemdeydi valla durmadan ağlıyordum
Gunaydin kizlar cok kotu bi gune basladim dunden beride stres hat safhada yazik kocamdan cikariyorum acidini bu sabahta panikle uyandim ruyamda hamileydim ama yine dusuk yapiyodum cok kotuyduAllahim nolur bi daha yasatma ne bana nede kimseye dusmanimi bile cocuksuz meyvesiz birakma sen bizi bununla sinama yarabbim
ah o kırmızıların adını duyunca bende deli oluyorum bu ay olucak ama olcaaaaak o kadar
canım çok üzüldüm bu gün çoğumuz aynı kaderi paylaşıyoruz demek ki ama ben ümidimi çok kaybettim bu ay aşırı derecede hayal kırıklığı yasadıminş. rabbim isteyen herkesi en kısa zamanda çocuk sahibi yapar hakkımızda hayırlısı diyorum ne diyebilirim
kızlaarr emınım hepınız bırgun anne olacaksınız hıssedıyorum.. Ancak bugun bol hayal kırılmıs bu yollarda dıkkat edelım kesmesın bı yerımızı kırık hayaller kalıcı ızler bırakmasınlar uzerımızde bende yarını beklıyorum utandım gıdemedım doktora yarında gıdemem gunumun gecmesını beklıcem artık
ben direk kırmızıların kendisiyle kavga halindeyim niye geldiniz ne derdiniz vardı da geldiniz diyerekten saldırı da bulunuyorum o da cevap vermiyor ama için için kanıyor
günaydın canım sakin stres yapma bu kadar...rüyanı da hayra yor içini ferah tut Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin..
olacak tabi şekerim eninde sonunda olacak
anaaaaaaaaa bu gün sahura kalkıcaz demi ?? abooww ben napcam yaa.. bak şimdi.. :18:kızlar ramazan ayına girmiş bulunuyoruz gece ekalkıp yemek yapıcaz... ben yeni evli oldugum için eski günlerim aklıma geldi ... annem hazırlar ben yer yatardımşimdi ben ne yapcam gece yaaa
kadın olmak ne zor her ay hormonlarımız tepemize çıkıp çıkıp iniyor maalesefSagol canim da elimde degil durduk yere agliyorum hic boyle olmamistim yavastan reglin belirtileride ortaya cikti karnim sis kasiklarim agriyo daha bi hafta once basladi birazda ona kiziyorum galiba
selam canım nasılsın? amin canım Allah isteyen herkese nasip etsinselam kızlar umutsuzluk yok şöyle düşünün bu ay hayırlı zaman değilmiş demekki hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim hepimize
yaa ben oruç tutamayacağım ilk günlerde tüh yaaa bak buna da üzüldüm şimdiianaaaaaaaaa bu gün sahura kalkıcaz demi ?? abooww ben napcam yaa.. bak şimdi.. :18:
herkese mrb kızlar nasılsınız???
ramazanın bereketiyle hepimiz annelik duygusunu tadarız inşallah bu ay
merhaba bebişim nasılsın bakalım?
bu ayki bekleme sıramız geçti sıra sende inşallah boş çıkmazsın canım..
nasıl haftasonu verimli bir çalışma gerçekleştirebildin mi?
sürekli burayı okuyordum daha yeni yazmaya fırsatım oldu bugün ögrendim hamile oldugumu Allah tüm isteyenlere verir inşallah benim bebeğim daha çoookk küçük umarım bişey olmaz şimdide onun korkusu sardı içimi
inşallah tatlım benim sende bu ay hamiş kalırsın inşallah
ayyy nerdeeee yoğunduk çalışmaya vakit bulamadık
inşallah tatlım benim sende bu ay hamiş kalırsın inşallah
ayyy nerdeeee yoğunduk çalışmaya vakit bulamadık
sürekli burayı okuyordum daha yeni yazmaya fırsatım oldu bugün ögrendim hamile oldugumu Allah tüm isteyenlere verir inşallah benim bebeğim daha çoookk küçük umarım bişey olmaz şimdide onun korkusu sardı içimi
evet canım orası öyle rabbim kimseye aratmasıncanım istediğin kadar yoğun ol ve çalışma .Allah istedikten sonra tek bi gün çalışman yeterli. bunun örneklerini gördük. ben bu ay kasmıycam. sende sakın kasma stres yapma
inşallah canım ya ama ben bu ayki treni kaçırdım artık yeni tren 2 Ağustos düzeltebilir misin?
hemen bugün çalış o zaman tatlım kaçırma bu ay :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?