Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sorma Temmuz ayı uğursuz geldi bize

Aaaaynen moral bozmak yok

kızlar ramazan ayına girmiş bulunuyoruz gece ekalkıp yemek yapıcaz... ben yeni evli oldugum için eski günlerim aklıma geldi ... annem hazırlar ben yer yatardım şimdi ben ne yapcam gece yaaa

sorrmmmaaa bende aynıydım

Sinirlerim tepemdeydi valla durmadan ağlıyordum

ben direk kırmızıların kendisiyle kavga halindeyim niye geldiniz ne derdiniz vardı da geldiniz diyerekten saldırı da bulunuyorum o da cevap vermiyor ama için için kanıyor

günaydın canım sakin stres yapma bu kadar...rüyanı da hayra yor içini ferah tut Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin..
ah o kırmızıların adını duyunca bende deli oluyorum bu ay olucak ama olcaaaaak o kadar

olacak tabi şekerim eninde sonunda olacak

kızlaarr emınım hepınız bırgun anne olacaksınız hıssedıyorum.. Ancak bugun bol hayal kırılmıs bu yollarda dıkkat edelım kesmesın bı yerımızı kırık hayaller kalıcı ızler bırakmasınlar uzerımızde bende yarını beklıyorum utandım gıdemedım doktora yarında gıdemem gunumun gecmesını beklıcem artık

İnşallah canımm umutsuzluğa kapılma.Seninde burdan güzel haberlerini alacağız inşallah.

Doktor bana gebelik yok deyince çok utandim ben de valla.bide gelenlerin çoğu hamile ve muayeneye gelmişlerdi.sen de nasil olsa yok der gibi acele acele öbür hastayı çağirinca kendimi berbat hissettim.ya aslinda ben hassas oldugum icin böyle yorumluyorum.o yüzden senin utandim gitmedim demeni çok iyi anladim.insallah güzel haberini duyariz.

Sagol canim da elimde degil durduk yere agliyorum hic boyle olmamistim yavastan reglin belirtileride ortaya cikti karnim sis kasiklarim agriyo daha bi hafta once basladi birazda ona kiziyorum galiba

selam kızlar umutsuzluk yok şöyle düşünün bu ay hayırlı zaman değilmiş demekki hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim hepimize

Son düzenleme:
kızlar ramazan ayına girmiş bulunuyoruz gece ekalkıp yemek yapıcaz... ben yeni evli oldugum için eski günlerim aklıma geldi ... annem hazırlar ben yer yatardım şimdi ben ne yapcam gece yaaa
anaaaaaaaaa bu gün sahura kalkıcaz demi ?? abooww ben napcam yaa.. bak şimdi.. :18:

herkese mrb kızlar nasılsınız???
ramazanın bereketiyle hepimiz annelik duygusunu tadarız inşallah bu ay

sürekli burayı okuyordum daha yeni yazmaya fırsatım oldu bugün ögrendim hamile oldugumu Allah tüm isteyenlere verir inşallah benim bebeğim daha çoookk küçük umarım bişey olmaz şimdide onun korkusu sardı içimi

ayyy ben bide hasta hasta ve tutmayacağım halde kalkacam sahura yaaaa zaten karnım ağrıyooo öffffffff neyse sahur vakti bende kalkar dua ederim bol bol. hayırlı bi zamandayız nede olsa.şeytan bi ay bizden uzakta

Sagol canim da elimde degil durduk yere agliyorum hic boyle olmamistim yavastan reglin belirtileride ortaya cikti karnim sis kasiklarim agriyo daha bi hafta once basladi birazda ona kiziyorum galiba
kadın olmak ne zor her ay hormonlarımız tepemize çıkıp çıkıp iniyor maalesef

selam kızlar umutsuzluk yok şöyle düşünün bu ay hayırlı zaman değilmiş demekki hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim hepimize
selam canım nasılsın? amin canım Allah isteyen herkese nasip etsin
anaaaaaaaaa bu gün sahura kalkıcaz demi ?? abooww ben napcam yaa.. bak şimdi.. :18:
yaa ben oruç tutamayacağım ilk günlerde tüh yaaa bak buna da üzüldüm şimdii

herkese mrb kızlar nasılsınız???
ramazanın bereketiyle hepimiz annelik duygusunu tadarız inşallah bu ay

merhaba bebişim nasılsın bakalım?
bu ayki bekleme sıramız geçti sıra sende inşallah boş çıkmazsın canım..
nasıl haftasonu verimli bir çalışma gerçekleştirebildin mi?

merhaba bebişim nasılsın bakalım?
bu ayki bekleme sıramız geçti sıra sende inşallah boş çıkmazsın canım..
nasıl haftasonu verimli bir çalışma gerçekleştirebildin mi?

inşallah tatlım benim sende bu ay hamiş kalırsın inşallah
ayyy nerdeeee yoğunduk çalışmaya vakit bulamadık

hayırlı olsun canım sağ salim kucağına alırsın inşallah
bunları düşünme onu verene emanet et yavrunu hiç bişeycik olmaz

canım istediğin kadar yoğun ol ve çalışma .Allah istedikten sonra tek bi gün çalışman yeterli. bunun örneklerini gördük. ben bu ay kasmıycam. sende sakın kasma stres yapma

inşallah canım ya ama ben bu ayki treni kaçırdım artık yeni tren 2 Ağustos düzeltebilir misin?
hemen bugün çalış o zaman tatlım kaçırma bu ay :26:

hayırı uğurlu olsun canım darısı başımıza inşallah
bize dua et olur mu???

Kızlar günaydın ben bu ay batımdan 1 gün gecikmeli kırmızıları görmüş bulunuyorum ( Çok üzüldüm ama hayırlı zamanda olsaydı rabbim verirdi die düşünüp kendimi teselli ediyorum inşallah sizlerden güzel haberler gelir benim umutlarım bidahaki aya kaldı

canım istediğin kadar yoğun ol ve çalışma .Allah istedikten sonra tek bi gün çalışman yeterli. bunun örneklerini gördük. ben bu ay kasmıycam. sende sakın kasma stres yapma
evet canım orası öyle rabbim kimseye aratmasın
inşallah canım ya ama ben bu ayki treni kaçırdım artık yeni tren 2 Ağustos düzeltebilir misin?
hemen bugün çalış o zaman tatlım kaçırma bu ay :26:

tamam düzelteyim canım ama moralini bozma bu ay herkes hamiş kalacak allahın izniyle
peki tatlım çalışırım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…