herkese mrb kızlar nasılsınız???
ramazanın bereketiyle hepimiz annelik duygusunu tadarız inşallah bu ay
sürekli burayı okuyordum daha yeni yazmaya fırsatım oldu bugün ögrendim hamile oldugumu Allah tüm isteyenlere verir inşallah benim bebeğim daha çoookk küçük umarım bişey olmaz şimdide onun korkusu sardı içimi
tamam düzelteyim canım ama moralini bozma bu ay herkes hamiş kalacak allahın izniyle
peki tatlım çalışırım zaten
günaydın:) üzülme canım inşallah Allah hepimize nasip eder annelik duygusunu yaşatırKızlar günaydın ben bu ay batımdan 1 gün gecikmeli kırmızıları görmüş bulunuyorum( Çok üzüldüm ama hayırlı zamanda olsaydı rabbim verirdi die düşünüp kendimi teselli ediyorum inşallah sizlerden güzel haberler gelir benim umutlarım bidahaki aya kaldı
benim bat 20 gün sonrası.. bakalım belki benımde gelmez ha ? ne dersiniz ??
günaydın:) üzülme canım inşallah Allah hepimize nasip eder annelik duygusunu yaşatır
belli mi olur gelmez belki de 9 ay boyunca
hahh şöyle çalışmayana ekmek yok
amin ramazanın bereketi bizim göbişlere de uğrar inşallah yaa
dün annem rüyasında hamiş olarak görmüş beni
inşallah gerçek olur rüyası, içine doğmuştur da ondan rüyasına girmişsindir belkim hamiş olarak
dün sabah yüzümü yıkarkende eltimin oğlu geldi sen doğurdun yenge diyerekten.. herhalde rüyasında görmüş
dün sabah yüzümü yıkarkende eltimin oğlu geldi sen doğurdun yenge diyerekten.. herhalde rüyasında görmüş
hayır olsun canım inşallah küçük bi çocuk mu bunu söyleyen
evet valla öyle oldu..ay bak senin çevrenin rüyasına girmeye başladın
inşallah rüyalar gerçek olur canım yaa kendi bekleme törenim bitti şimdi seninkine odaklanacağım..
Allah'ım nasip eder bu ay inşallahh
bu ay oldu bu iş bak nasıl olumlu endiişesiz yaklaştın ve ne güzel oldu demi...tuttu tuttuu
ooovvvvv bak buçok güzel.çocuktan al haberi dimi amaaaa
yok mu yeni haberler caysunum naapmış??
evet valla öyle oldu..
sağol bebeğim ya iyi ki varsınız..
kimseye söyleyemiyorum bebiş istediğimi sizden başka
inşallahhh tatlım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?