Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende geldimmmmmm

Günaydınlar herkeze .... :82::82::82:

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım benim bak gitmekle çook iyi yapmışsın
en azından artık için rahat olur
evet canım.kan testide istedi kanda verdim. salı kontrole çağırdı. bide klomen verdi. ama kist yok dedi. demekki klomeni sadece pko ya vermiyolar.:26::26:
Günaydıınn kuzularım nasılsınız?
biz iyiyiiiiz sende iyisin inşallaaah kuzum

çok sevindim valla canım inşallah testlerde düzgün çıkar Antibiyotiğin ismini istiyorum
amin canım inşallah yaa. netten bakacam artık sonuçları kendim yorumlarım

bende geldimmmmmm

Günaydın lar herkeze .... :82::82::82:
hoşgeldin bebeeeek

canım çok geçmiş olsun Allah tekrar aynı acıyı ne biz yaşayanlara nede yaşamamışlara yaşatmasın inşallah..ben doktorumdan çok memnunum herşeyi en ince detayına kadar anlatıyo.ben ilk adetimden sonra kontrole gittiğim zaman istersen bu ay bi bekle istersen bekleme herşey yolunda adetin ilk adetinde düzene girmiş bi sıkıntı görmüyorum dedi.ama kesinlikle folikasite devam edeceksin gebelik düşünüyosan dedi.bakalım artık ne yaşamamız gerekiyosa onu yaşıcaz..bu arada benimde ayın 17sinde belli olacak kırmızılar gelecek mi gelmeyecek mi ?

evet canım.kan testide istedi kanda verdim. salı kontrole çağırdı. bide klomen verdi. ama kist yok dedi. demekki klomeni sadece pko ya vermiyolar.:26::26:

canım sen bi sene olmadı demişsin o da klomen tedavisine başlamış doğal olarak

Tamam bize de bildirirsin merak ettim şimcik klomeni nie verdi acaba :26::26::26::26:

en iyisi akşam işten çıkar çıkmaz doğru eve gidip yat

haftasonu arkadaşa iftara davetliyiz yeni evlendi ev hediyesi de bakmam gerek bu akşam onu hallediyim diorum :44::44::44::44:

hoşbuldumm kuzummmm

haftasonu arkadaşa iftara davetliyiz yeni evlendi ev hediyesi de bakmam gerek bu akşam onu hallediyim diorum :44::44::44::44:
haftasonuna daha çook var canım ya sen bugün dinlen
yapma yaaa ay kullanmasammı ki o zaman.:26:

bilmem ki.. bi sene akışına bırakıyorlar sonra tedaviye başlıyorlar..

yine doktor hormon testi ultrason muhabbeti

Sen nasılsın

iyiym cnm saol idare edyorum işte çatlama iğnesi canıma okudu kasıklarmn ağrısndan öldm halada geçmedi bugün doktordan randvu aldım doktora gtcm wc falan gdemyorum çok canm yanyo inanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…