Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

şimdi hani ilacı iyi biliyorum da senin için bişey diyemiyorum bebeğim
evet sen en iyisi tahlil sonuçlarına da baktır ona göre kullanırsın

şimdi hani ilacı iyi biliyorum da senin için bişey diyemiyorum bebeğim
evet sen en iyisi tahlil sonuçlarına da baktır ona göre kullanırsın
tamam canım en iyisi o olacak
çoktan gttm tatlım pkoluym bnde klomen tedavsi göryorum şmdilk

doktor bana da klomen verdi canım. bi yıldır çocuğum olmuyo dedim de.ama bi aydır olmuyo çocuğum
öyle demeyince ilgilenmiyolar diye 1 yıl dedim bende. ama şimdi de klomen verdi. napsam kullansammı bilemedim. eşime de vitamin verdi.

ben 11.30 da kalktım uykum yok ama hiç bişey yapmak istemiyorum .. bgn eşim de nöbetci tek basıma iftarımı yapcam
ooo sen uyuyabilmişsin ben hiç uyuyamıyorum ya
tek başına da iftar zor olur bebeğim ya

cnm iğnenin etksi 10 günde falan btyomuş ama doktor blir artk bugün 12. günm
ama sende iğnenin etkisi geç başladı ya ondandır canım
evet dr iyice bi baksın bakalım da inşallah tutmuştur

geçmiş sayfaları okuyodum ancak gelebildim :)

hmm anladım canım bende diyorum niye susuyor:13::13:

kızlar bnm kociş geldi hastaneye gtcez ya erkenden gtmem azm biraz uzak yne gelrm oldmu öptm sizi

bi iki ay bekle cnm sonra başlarsn daha çok yenymişki

canım sende enfeksiyon varmıs o yüzden vermedi mi doktor... bu verilen ilaçlar doktor tedaviyi hızlandırmak için veriyo.. klomen bildiğim kadarıyla yumurtayı çatlatmaya yarıyo ... eşine verilen vitamin hapı da bizim folikasit kullandıgımz ilaçlarla hemen hemen aynı... bence öyle düşünme ...

tatlım kullanayım mı ozaman. zararı olsa zaten vermez doktor. çokta ilgilliydi zaten. sevdim bu adamı
eşim için erken boşalmayı sordu yok dedim. ona vitamin verdi

Son düzenleme:
işler kesat yaaa. yeni hamiş haberleri bekliyoz bakalım. sende ne var ne yok
ne olsun beee.. nöbetcıydım akşam. cok yorgunum bu gun daha eve gdip evi toparlıcam yemek yapıcam falan filan. ohooo bu gün bitmez walla akşam olsa da uyusammm bebiş konusuna gelince sanırsam daha var benım batıma. 2 hafta kadar falan.. hayırlısıyla mera22 ile beraber güzel haberleri suncaz sizeee ayıptır söylemesi meramla batımız aynı gün ondan ümitliyim bennn
bişey mi saklıyorsunuz benden yoksammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…