• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende geldimmmmmm :66::66::66:

Günaydınlar herkeze .... :82::82::82:

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım benim bak gitmekle çook iyi yapmışsın:38::38:
en azından artık için rahat olur:34::34:
evet canım.kan testide istedi kanda verdim. salı kontrole çağırdı. bide klomen verdi. ama kist yok dedi. demekki klomeni sadece pko ya vermiyolar.:26::26:
Günaydıınn kuzularım nasılsınız? :16::16::16::16::16:
biz iyiyiiiiz sende iyisin inşallaaah kuzum :16:

çok sevindim valla canım inşallah testlerde düzgün çıkar :12::12::12: Antibiyotiğin ismini istiyorum :56:
amin canım inşallah yaa. netten bakacam artık sonuçları kendim yorumlarım :1::1::1:

bende geldimmmmmm :66::66::66:

Günaydın lar herkeze .... :82::82::82:
hoşgeldin bebeeeek :16::16::16:

Merhaba canim bende bebisimi dusurdum ve kurtaj oldum tam 3 doktora gittim ve hepside rahmin kendini toparlamasi icin en az 3 ay ama mumkunse 6 ay korun rahim ultrasonda kendini toplamis gorunuyo ama oyle olmuyo buda hamile kalirsan yeni bir dusuge sebep oluyor dedi. Sen korunmuyorsun sanirim doktorun mu gerek duymadi . Nasil bi aci ve uzuntu yasadigini tahmin edebiliyorum ama hayirlisi hayii zamanda daha yeni kaybetmissin bebisini benim 5 ay bitti ilk denememiz temmuzun 17 sinde belli olir sonuc umarim seninde gonlunden gecen olur

canım çok geçmiş olsun Allah tekrar aynı acıyı ne biz yaşayanlara nede yaşamamışlara yaşatmasın inşallah..ben doktorumdan çok memnunum herşeyi en ince detayına kadar anlatıyo.ben ilk adetimden sonra kontrole gittiğim zaman istersen bu ay bi bekle istersen bekleme herşey yolunda adetin ilk adetinde düzene girmiş bi sıkıntı görmüyorum dedi.ama kesinlikle folikasite devam edeceksin gebelik düşünüyosan dedi.bakalım artık ne yaşamamız gerekiyosa onu yaşıcaz..bu arada benimde ayın 17sinde belli olacak kırmızılar gelecek mi gelmeyecek mi ?

evet canım.kan testide istedi kanda verdim. salı kontrole çağırdı. bide klomen verdi. ama kist yok dedi. demekki klomeni sadece pko ya vermiyolar.:26::26:

canım sen bi sene olmadı demişsin o da klomen tedavisine başlamış doğal olarak:34::34::34:

amin canım inşallah yaa. netten bakacam artık sonuçları kendim yorumlarım :1::1::1:

Tamam bize de bildirirsin merak ettim şimcik :52::52::52::52: klomeni nie verdi acaba :26::26::26::26:

en iyisi akşam işten çıkar çıkmaz doğru eve gidip yat:48::48:

haftasonu arkadaşa iftara davetliyiz yeni evlendi ev hediyesi de bakmam gerek bu akşam onu hallediyim diorum :44::44::44::44:

hoşbuldumm kuzummmm:16:

haftasonu arkadaşa iftara davetliyiz yeni evlendi ev hediyesi de bakmam gerek bu akşam onu hallediyim diorum :44::44::44::44:
haftasonuna daha çook var canım ya sen bugün dinlen:38::38::38:
yapma yaaa ay kullanmasammı ki o zaman.:26:

bilmem ki.. bi sene akışına bırakıyorlar sonra tedaviye başlıyorlar..

yine doktor hormon testi ultrason muhabbeti :9::9:

Sen nasılsın :12::12:

iyiym cnm saol idare edyorum işte çatlama iğnesi canıma okudu kasıklarmn ağrısndan öldm halada geçmedi bugün doktordan randvu aldım doktora gtcm wc falan gdemyorum çok canm yanyo inanki

Back
X