Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende geldimmmmmm
Günaydın lar herkeze .... :82::82::82:
ben iyiyim bebeğim sen nasılsın??
ama birazcık halsizim![]()
evet canım.kan testide istedi kanda verdim. salı kontrole çağırdı. bide klomen verdi. ama kist yok dedi. demekki klomeni sadece pko ya vermiyolar.:26::26:geçmiş olsun canım benim bak gitmekle çook iyi yapmışsın
en azından artık için rahat olur![]()
biz iyiyiiiiz sende iyisin inşallaaah kuzumGünaydıınn kuzularım nasılsınız?![]()
amin canım inşallah yaa. netten bakacam artık sonuçları kendim yorumlarımçok sevindim valla canım inşallah testlerde düzgün çıkarAntibiyotiğin ismini istiyorum
![]()
hoşgeldin bebeeeekbende geldimmmmmm
Günaydın lar herkeze .... :82::82::82:
Bende her zamanki gibi uykusssuuuzzzz....
Ne olacak bu halim bilmem 24 saat uyuycak kapasitedeyim :26::26::26:
Merhaba canim bende bebisimi dusurdum ve kurtaj oldum tam 3 doktora gittim ve hepside rahmin kendini toparlamasi icin en az 3 ay ama mumkunse 6 ay korun rahim ultrasonda kendini toplamis gorunuyo ama oyle olmuyo buda hamile kalirsan yeni bir dusuge sebep oluyor dedi. Sen korunmuyorsun sanirim doktorun mu gerek duymadi . Nasil bi aci ve uzuntu yasadigini tahmin edebiliyorum ama hayirlisi hayii zamanda daha yeni kaybetmissin bebisini benim 5 ay bitti ilk denememiz temmuzun 17 sinde belli olir sonuc umarim seninde gonlunden gecen olur
hoş geldin canım![]()
evet canım.kan testide istedi kanda verdim. salı kontrole çağırdı. bide klomen verdi. ama kist yok dedi. demekki klomeni sadece pko ya vermiyolar.:26::26:
evet canım.kan testide istedi kanda verdim. salı kontrole çağırdı. bide klomen verdi. ama kist yok dedi. demekki klomeni sadece pko ya vermiyolar.:26::26:
biz iyiyiiiiz sende iyisin inşallaaah kuzum
amin canım inşallah yaa. netten bakacam artık sonuçları kendim yorumlarım
hoşgeldin bebeeeek![]()
en iyisi akşam işten çıkar çıkmaz doğru eve gidip yat![]()
biz iyiyiiiiz sende iyisin inşallaaah kuzum
amin canım inşallah yaa. netten bakacam artık sonuçları kendim yorumlarım
hoşgeldin bebeeeek![]()
hoşbuldum bebeğim...nasılsın bakalım dün misafirlerin yordu mu seni
![]()
yapma yaaa ay kullanmasammı ki o zaman.:26:
haftasonuna daha çook var canım ya sen bugün dinlenhaftasonu arkadaşa iftara davetliyiz yeni evlendi ev hediyesi de bakmam gerek bu akşam onu hallediyim diorum :44::44::44::44:
yapma yaaa ay kullanmasammı ki o zaman.:26:
kızlar napyonuz![]()
iyidir senden??kızlar napyonuz![]()
ben de geldim..zaten burdaydm da aktife geçtim diyelim![]()
yine doktor hormon testi ultrason muhabbeti
Sen nasılsın![]()
iyidir senden??
tekrar hoş geldin o zaman![]()