Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

selam canım bende yeniyim burada. benim de 3. günüm ve hala gelmedi benim kırmızılar da. benim de kasıklarım da ve belim de batmalar var. hayırlısı inşallah en kısa zaman da sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza alırız hepimiz :)

inş. hamişsindir canm. test yapmadın mı

ben ramazanın başında kan testi yaptırdım.hamileysem oruç tutmamak için.maalesef sonuç negatif çıktı.
o zamana kadar belirtiler vardi.batmalar ağrılar falan...demek psilojikmiş. su an hiç birşey hissetmiyorum..olsa çıkardı sanırım kan testinde.:44:

iyi geceler hanımlar

ben bu ay aşılama yaptırmıştım bugün 11. gündü hcg 18 çıktı

daha 4 gün var adetime ama sevinemiyorum düşük mü sizce

iyi geceler canım .daha yeni olduğu için düşük çıkması normal.gün geçtikçe katlanır sayın

bildğim kadarıyla rahme düştükten sonra bhgc değerin artmaya başlıyo.döllenmeden 6 7 gün sonra rahme düşüyo.dollenme zamanını da katarsak 10 günü buluyor .hormonun salgılanması için.

inşallah bakalım umarım hayal kırıklığı olmaz
4 senedir bekliyorum ben bebek için

sen ne zamandır istiyosun ?

Herkese günaydın , gününüz aydın olsun.
kızlar duanızı eksik etmeyin yarın sabah kontrolm var. Allahın izniyle bebişim büyüyor olsun herşey yolunda olsun :)

günaydınnn şekerlerimmm
ramazan ayında valla hiç çalışasım yok..işimi yapıyorum küt masaya yatıorumm yani..
sizler nasılsınızzz :44::44:
biz çalışmalara başladık ama ramazanda olunca rötarlı gidiyoruz..bakalım kısmet artık...takmıyorum kafaya..rabbim büyük :26::26:

kızlar duanızı eksik etmeyin yarın sabah kontrolm var. Allahın izniyle bebişim büyüyor olsun herşey yolunda olsun :)

günaydınlaaaar canım hayırlı haberlerini bekliyoruz hadi bakalım. içini ferah tut bebişin seninle ve gayet sağlıklı

Günaydinnnnnnnn herkese bugun guzel haberler getirsin topikte bebek haberleri alalim insallah batima son 4 gun kaldi hadi hayirlisi bakalim

Gunaydin canim ins ramazan bereketini birakir sana sonucta bi gunde oluyo bebis insallah o gunu tutturursun :)

Gunaydin canim rabbim ol demis olmus rabbime emanet et korkma hersey yolundadir ve bebisin buyuyordur

ah ben yapmadım işte onu yaa keşke bende bir kenar da test alıp bekletseydim şimdi reglim 3 gün geçti ama emin olamıyorum çünkü kasaba da oturduğum için test alma imkanım yok şuan

Ahh canim keske canim sende bizde merakla bekliyoruz sonucu :) neyse bi kac gun daha bekle ve bi sekilde bak artik caresine meraktan olcez kiz

günaydın arkadaşlar ilayk canım güzel haberlerini bekliyoruz büyüyor bebeğin maşallah

diğer tüm bat bekleyen arkadaşlarım Allah en kısa zamanda bizlere de nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…