yaşını ve batını yazarsan ekleyeyim tatlım
Hadi insallah bebis vardir az kaldi testini hazirda beklet :)
Selam kızlar uzun bir süredir uğrayamıyordum..Nasılsınız umarım keyifler yerindedir..Ramazan-ı Şerif bol hayırlar getirmesi dileğiyle..Benm kırmızılar gelmedi bu ay 6. günümdeyim ama endişeliyim çok kaptırmamaya çalışıyorum keendimi negatif sonuçlar çok üzüyor çünküyarın idrar testi düşünüyorum.. sol kasığımda batmalar oluyor arada ağrımda yok tabi bu ay doktor kontrolüne başladım folik asit kllanıodm belki ondanmı gecikti bilmiyorum ama inşallah hayırlısı olsun.. :) inşallah hepimiz isteğimize kavuşuruzz
selam canım bende yeniyim burada. benim de 3. günüm ve hala gelmedi benim kırmızılar da. benim de kasıklarım da ve belim de batmalar var. hayırlısı inşallah en kısa zaman da sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza alırız hepimiz :)
iyi geceler canım .daha yeni olduğu için düşük çıkması normal.gün geçtikçe katlanır sayın
Herkese günaydın , gününüz aydın olsun.
kızlar duanızı eksik etmeyin yarın sabah kontrolm var. Allahın izniyle bebişim büyüyor olsun herşey yolunda olsun :)
günaydınnn şekerlerimmm
ramazan ayında valla hiç çalışasım yok..işimi yapıyorum küt masaya yatıorumm yani..
sizler nasılsınızzz :44::44:
biz çalışmalara başladık ama ramazanda olunca rötarlı gidiyoruz..bakalım kısmet artık...takmıyorum kafaya..rabbim büyük :26::26:
Herkese günaydın , gününüz aydın olsun.
kızlar duanızı eksik etmeyin yarın sabah kontrolm var. Allahın izniyle bebişim büyüyor olsun herşey yolunda olsun :)
ah ben yapmadım işte onu yaa keşke bende bir kenar da test alıp bekletseydim şimdi reglim 3 gün geçti ama emin olamıyorum çünkü kasaba da oturduğum için test alma imkanım yok şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?