Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Akrilcim doktor klomen yazmis sanirim bencede kullanma daha erken testlerinde normal cikmis bizim isyerinde arkadas gitti onayda dojtor bir yili gecince gel dedi iki aydan ne fark eder demis fark edince anlarsin demis doktorda simdi hamile :) gercekten zamanini bekle

Ufak tefek birkaç sorun mu var
Geçer geçer zaman şu an yalan
Nedir ki bak silindi hafızam
Hayat kadar yalanmış ayrılık

Günaydın güzelliklerrrr nasılsınızzzz ??

şekerimm bende yeni gördüm..bencede klomen için daha erken gibi geldi..sonuçta 2. deneme...bence 5-6 ay en az denenmeli sonra hormonsan şeyler olan ilaçlara başlanmalı şekerim..
bende birkaç ay daha bekle..inş bekleme hemen hamile kalda olmazsa diye dedimm..

okadar yorgun bitkin gecti ki bu hafta.. artık yorgunluktan midem bulanıyor ayakta uyudum uyucam zaten kabız olmuşm fenayim anlayacağınız :44::44: öff..:18:

okadar yorgun bitkin gecti ki bu hafta.. artık yorgunluktan midem bulanıyor ayakta uyudum uyucam zaten kabız olmuşm fenayim anlayacağınız :44::44: öff..:18:

oyyy kıyamam ben sana bebeğim az kaldı bak bu günde bitsin haftasonu bi güzel dinlenirsin

yaa herkes nerde ama ?? cumaya mı gittiniz kızlar ?:44: nerdesiniz ki ?? özledim ben herkescikleri sılacım şunlara kızsana bi neden gelmiolarrrrrr

Ufak tefek birkaç sorun mu var
Geçer geçer zaman şu an yalan
Nedir ki bak silindi hafızam
Hayat kadar yalanmış ayrılık

Günaydın güzelliklerrrr nasılsınızzzz ??

Gunaydin canim ve gecmis olsun neyse ki hafta bitiyor hafta sonu guzelguzel dinlen tabi benim gibi cumartesi calismiyorsan

Gunaydin canim ve gecmis olsun neyse ki hafta bitiyor hafta sonu guzelguzel dinlen tabi benim gibi cumartesi calismiyorsan
şükür ki nöbetim falan yok canım.. bu günüde atlattıkmı tamamdır.. eve gidicem wurucam kafayı yatıcam direk. herifcezim bu günlük idare etsin artık

Slm sabirsiz sabirsiz sabirsizimm su avatarindaki kiz varya aha onun gibi bebisim olsun istiyorumm
slm tatlım valla o kız benim söyleyeyim kimseye vermem
yaa herkes nerde ama ?? cumaya mı gittiniz kızlar ?:44: nerdesiniz ki ?? özledim ben herkescikleri sılacım şunlara kızsana bi neden gelmiolarrrrrr

bugün cumaya kızlar yoğun biraz güzelim:13::13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…