- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
günaydın kızzlarmerhaba kızlar nasılsınız
merhaba canım ben iyiyim sen nasılsın
okadar yorgun bitkin gecti ki bu hafta.. artık yorgunluktan midem bulanıyor ayakta uyudum uyucam zaten kabız olmuşmfenayim anlayacağınız :44::44: öff..:18:
okadar yorgun bitkin gecti ki bu hafta.. artık yorgunluktan midem bulanıyor ayakta uyudum uyucam zaten kabız olmuşmfenayim anlayacağınız :44::44: öff..:18:
slmm kızlar nasılsınız
evet aynen bu gün bi yatıcam yarın öğlene kadar uyucammmmoyyy kıyamam ben sana bebeğim az kaldı bak bu günde bitsin haftasonu bi güzel dinlenirsin
teşekkrler canımmmm..gecmiş olsun canım
Ufak tefek birkaç sorun mu var
Geçer geçer zaman şu an yalan
Nedir ki bak silindi hafızam
Hayat kadar yalanmış ayrılık
Günaydın güzelliklerrrr nasılsınızzzz ??
şükür ki nöbetim falan yok canım.. bu günüde atlattıkmı tamamdır.. eve gidicem wurucam kafayı yatıcam direk. herifcezim bu günlük idare etsin artıkGunaydin canim ve gecmis olsun neyse ki hafta bitiyor hafta sonu guzelguzel dinlen tabi benim gibi cumartesi calismiyorsan
slm tatlım valla o kız benim söyleyeyim kimseye vermemSlm sabirsiz sabirsiz sabirsizimm su avatarindaki kiz varya aha onun gibi bebisim olsun istiyorumm
yaa herkes nerde ama ?? cumaya mı gittiniz kızlar ?:44: nerdesiniz ki ??özledim ben herkescikleri sılacım şunlara kızsana bi neden gelmiolarrrrrr
Günaydın Kızlar hayırlı cumalarr
yaa herkes nerde ama ?? cumaya mı gittiniz kızlar ?:44: nerdesiniz ki ??özledim ben herkescikleri sılacım şunlara kızsana bi neden gelmiolarrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?