Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
heyy ben deldiiiim

evet kızlar doğru söylüyosunuz. sonuçta hormonları etkileyen bi ilaç. ben bekleyeyim. bu arada kocişe bol bol fındık ceviz bal keçi boynuzu yedireyim. inşallah olur yakında doktorun kocama verdiği vitamin alerji yaptı zaten . kolu kabardı kaşınıyo hep. yazık çocuğa. kullanmasın bari.

slm tatlım valla o kız benim söyleyeyim kimseye vermem

bugün cumaya kızlar yoğun biraz güzelim:13::13:
bakkk sesimi duyan gelmiş amaaa

Günaydın Kızlar hayırlı cumalarr
günaydın canımmmmmmmm nasılsın bakayım şekerparem benimmm... sana da hayırlı cumalar.. Rabbim herkeslerin bu gün duasını kabul etsin.. kimseinin kucağını boş bırakmasın...

Biri bizi mi çağırdı
o kadar cok da bağırmamıştım aslında amaaa neyse artıkın evett canım sizi cağırdım nerdesiniz siz bakim ha ??

ben folik plus kullanıyorum kutusu pembe üzerinde bebek var günde 3 tane içiyorum

kızlar meraba kendimi çok umutlandırmamak için buraya yazmıyordum ama dün malesef ezana 45 dk kala geldi kırmızılar giden orucuma mı yanayım yoksa hamile olmadığıma mı?
yarın doktora gidecektim ama doktorumla görüştüm gelemene gerek yok dedi.
doğum kontrol hapına başlicam bi kaç ay kullanmam gerekecek sonra doktora gidip muayene olucam bakalım kist gitmiş mi diye bende durumlar böyle 3 ay kadar bebek hayalleri suya düşecek malesef çok üzgünüm gerçekten

selammmmben geldimmmm anca topladım evi :):)

bu arada folik asit kullanan bayanlar dıkkat acayip iştah acıyor :):)

allah beterınden korusun ve geçmiş olsun..

varsın 3 ay sonra olsun sen saglıklı ol gerısı önemlı degıl elbet tadacaz bu duyguyu

Folibol etkili değil mi :26::26::26: Ben ondan kullandım ama bitti :26::26: Folikplus mı alsam Günde neden 3 tane folibol 1 tane

bende hamileleik öncesi folik plus kullanıyodum şimdi folbiol verdi doktorum yanında da elevit vitamin
folik plus da folik asit + kalsiyum + vitamin D var ve günde 3tane almak gerekiyo
folbiolde sadece folik asit var ve bir tableti 5 mg yani birgün için yeterli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…