Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sağol canım teşekkür ederim bu akşam aliim bari eczaneden nasılsa folibolum de bitti

kızlar yaa aranızda kan tahlili yaptıran varmııı hormonlar için. progesteron 0.28. benim kfam karıştı. kisti olan arkadaşa doktoru demişki sende yumurta oluşmuyo. onun değeri de 0.87:26::26:

kızlar yaa aranızda kan tahlili yaptıran varmııı hormonlar için. progesteron 0.28. benim kfam karıştı. kisti olan arkadaşa doktoru demişki sende yumurta oluşmuyo. onun değeri de 0.87:26::26:

referans değerleri farklı olabılır aynı hastanede yapılan tahlıllerden mı bahsedıyorsun

canım ben hormon testi yaptımıştım... şuan sonuçlarıma bakıyorum da progesteron diye bişey yazmıyo :26::26::26:

referans değerleri farklı olabılır aynı hastanede yapılan tahlıllerden mı bahsedıyorsun

yok farklı hastaneler. ama referans değerler aynı. 0,15 - 1.24 Folliküler faz
4.2 - 27.1 Ovulasyon
3.2-24.7 Luteal faz

< 0.6 Postmenapoz
böyle referans değerler ... :26::26:

evet canım. testi 3. gün yaptırdım. bugün 5. gün. progesterona genelde 21. gün bakılıyo ama bilemedim şimdi :26:

cokta bilgi sahibi olmamakla birlikte,senın degerın foliküler faz dönemınde gözüküyo yanı yumurta hücrelerinin gelişmeye başladıgı dönem diye biliyorum ,dur ben sana bir yazı bulayım tedaylı onu paylaşayım

Son düzenleme:
yok canım görmedi henüz :26::26: ben doktorun dediklerini yapsam iyi olacak. galiba yumurtlama sorunu var bende

ay kız iyice git sor soruştur hemen moral bozma böyle emin olmadan
sen bi hamiş kal ben dk başı sorarım sen merak etme bebeğim

ayy sor sor hiç usanmadan cevap veririm ben
aynı dönem hamiş oluruz da inşallahh birbirimize bol bol sorarız..yani aynı dönem dediğim sen 10 gün sonra öğrenirsin ben de 2sinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…