- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 923
evet canım olabilir. öyle yapabilirim. ama 3. gün yapılan bi test için normal gibi geli. sonuçta daha yumurtlama olmadı. foliküller gelişiyo henüz. genede gidip sorayım en iyisi
inşallah canım hep olumsuz düşünmeye başladım son zamanlarda çok canımı sıkıyor bu durum
hayırlısıyla rabbim bizede nasip etsin inşallah
dün akşam o kadar çok üzüldüm ki eşim teselli etti beni
evet canım olabilir. öyle yapabilirim. ama 3. gün yapılan bi test için normal gibi geli. sonuçta daha yumurtlama olmadı. foliküller gelişiyo henüz. genede gidip sorayım en iyisi
ahhh tatlım ya üzülme Allah büyüktür en hayırlısını o bilir hayat bir imtihan bu imtihanı geçmek için sabretmemiz gerekiyo dualarını eksik etme Rabbim nasip eder inşallah sana da isteyen herkese de
Selam kızlar hepimize hayırlı ramazanlar bi kaç gündür giremiodum misafirler falan vardı nabersiniz cancazlarım kırmızıları gelenler olmuş olsun üzülmeyin Ramazan hayırlı gelecek hepimize inşallahhhhhhh:)
Selam kızlar hepimize hayırlı ramazanlar bi kaç gündür giremiodum misafirler falan vardı nabersiniz cancazlarım kırmızıları gelenler olmuş olsun üzülmeyin Ramazan hayırlı gelecek hepimize inşallahhhhhhh:)
selam canım bende yeniyim burada. benim de 3. günüm ve hala gelmedi benim kırmızılar da. benim de kasıklarım da ve belim de batmalar var. hayırlısı inşallah en kısa zaman da sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza alırız hepimiz :)
Öncelikle hoşgeldin o zaman tatlım amin, benim dr 1 hfta olduğunda yap dedi yaptım prediktorun testiyle fakat negatif gösteriyor drumu aradım Çarşamba gününe kadar bekle olmassan kan testi yapalım dedi bugünde hüsranla uyandım anlayacğnz
İyim kızlar saloun noksan sıcaklarla boğuşuyorum işte antalya 45 derece:) evden dışarı çıkamıyoruz bi akşamları yürüyüşe:)sizlerde ne var ne yok nası gidio bebecik çalışmaları?:)))
Öncelikle hoşgeldin o zaman tatlım amin, benim dr 1 hfta olduğunda yap dedi yaptım prediktorun testiyle fakat negatif gösteriyor drumu aradım Çarşamba gününe kadar bekle olmassan kan testi yapalım dedi bugünde hüsranla uyandım anlayacğnz
İyim kızlar saloun noksan sıcaklarla boğuşuyorum işte antalya 45 derece:) evden dışarı çıkamıyoruz bi akşamları yürüyüşe:)sizlerde ne var ne yok nası gidio bebecik çalışmaları?:)))
oooo çook sıcak orası yaa
valla tatlım beklemeye devam ediyoruz bakalım
Allah umurlarınızı boş çıkarmaz umarım bende bi an önce dr randevum gelse de bebişimle buluşsam diyorum:)
Evet canım aynen kaptırmamaya çalışıyorum kendimi evet bazen içimden diyorum ben bu testte ne zaman 2 çizgiyi bir arada göreceğim diye o vakit çok gecikmesin hiç birimiz için inşallah..Bakalım çarşambaya kadar bekliyorum..Sanırım lekelenme tarzı birşeyler oldu bu ay..Birazda batmalar var ama kendime güvenip gidemiyorum bir kere yaptırmıştım olumsuzluk gerçekten kötü oluyorCanım olumsuz düşünme ama çokta umut etme çünkü olumsuz olunca (şekil ben) sonra daha çok canın sıkılıyor.. Kimilerinin testte çok geç çıkıyor , Her zamanki istemedğin zamanki gibi davran.. Umarım hayırlı haberleri verirsin bize bebişin sesinledir....
Gülocum sıkma canını içini ferah tut idrarda çıkmamıştık belki kanda çıkar
amin canım benim inşallah
bak takviminde 222 gün kaldı yazıyor...
orasının 2 gün kaldığı geldi bi an aklıma
mrb kızlar ben de adet günümü bekliyorum 3 gün var daha ..ama hiç gebelik belirtisi yok bende
:2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?