Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hayırlı sahurlar bayanlar Allah oruçlarımizi kabul etsin.batı 17olanlar beklemeye devam bende de gebelik belirtisi yok sadece alt karında ağrılarım var.adet ağrısı gibi Allahm gelmesin kırmızılar yaa

kendı kendıme psıkolojık belırtıler yaratcam dıye hıc sasmayan adetımın gununude sasırttım su hale bak

Hayırlı sahurlar bayanlar Allah oruçlarımizi kabul etsin.batı 17olanlar beklemeye devam bende de gebelik belirtisi yok sadece alt karında ağrılarım var.adet ağrısı gibi Allahm gelmesin kırmızılar yaa

Amin canim hepimizin orucunu insallah . 17 :) safak az kaldi bende bigun bu adet agrisi degil diyorum bigun yok yok bu adet agrisi diyorum kendimizi inceledikce is cikariyoruz valla. Benim umudum yok ama ilk deneme bu kocisimide alistirdim bu fikre bu ay olmadi galiba diye

Insallah canim vardir bebis esim cok istiyo ikimizde cocuklari cok seviyoruz ya yasagin bitmesini dortgozle bekledik rabbim kimseyi bekletmesin hayorlizamanda versin insallah . Da benim ilkinde de geciktigim halde cikmamisti cok silikti ama boyle agri degil adet olcam gibi bel karin agrim vardi test bozuk diye dusundum hatta kanda bile degerim dusuk cikti gec dollenme olmus genetik galiba ablaminda gec dollenme oldu iki bebisindede :)

Gunaydin canim hamis hamis bu saatte uyanmis :)

misafirim gelicek güzelim nasıl uyanmiimm... hamiş falan dinlemiyolar valla yatılı hem de....evi de ne zamandır dip temizlik yapmıyodum sallıyodum...şidi iki ayağım bi pabuca girdi vallaha...nasıl kalkcam altından bilmiyorum

Uff kolay gelsin tatlim sana yine de dikkat et fazla yorma bebisinden onemli degil temizlik hamis hamis agirliyorsun hemde yatili daha ne

Aynen valla kendimizi dinlemeyi bıraksak olacak belki ama birakmiyoruz :)

benimde batım dün veya bugündü dünü atlattık bakalım bugün ne olacak :) 10 gün önceden göğüslerim ağrımaya başlardı bu ay olmadı, dün başladı ağrısı, kasıklarımda da ağrı var. adet olduğum zamanlar hiç kasık ağrısı nedir bilmezdim. karnım ağrırdı bi tek. karnım falan ağırmıyo bu ay. bu belirsizlik beni delirtcekk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…