Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Insallah olumlu sonuc alirsin cnm ins bebisin seninledir batinda gecmis test yapmadin mi

Kizlar demin bi yazi okudum spermin yumurta icine girdijten 30 saat boyunca hicbir olay gerceklesmiyomus daha dogrusu bu 30 saatte tespit edilemiyomus sonra 3-5 gun icinde dollenen yumurta rahme dusuyomus ve 5-8 gunler arasindada yuvalanma yapiyomus ve son olarak yaklasik 8-10 gun icinde ( muhabbetten sonra :) ) tamamamen tutunuyormus ve bu yaklasik olarak bata 3-4 gun kala gerceklesiyormus . Yani cok merak edenler en erken 3 gun ince test yaparsa ogrenebilir oda kesin olmamakla beraber :)

herkeseee selaaaammm topik bayanları misafirim gelcek hemen bi girip bakayım dedim. neler olmuş yahuuu
pinksugar ayyy canım iyiki söyledin varyaaa. bende düşünüyordum klomen kullansmmı diye. dün iyiki vazgeçmişim kullanmaktan. daha ilk denememizdi bizim. bende de enfeksiyon çıktı canım. doktor fitil ve hap verdi. onları kullanıyorum. inşallah geçer canım seninde biran önce.belki ben kullansam bende de olacaktı kist. olmayan şeey çıkacaktı

canım valla yaa Allah büyük ben dün kullanmaya başlamam gerekiyodu. eşimle konuştum vazgeçtim kullanmaktan. zaten doktorun yumurta takibimi yapmadan klomen vermesi ilginç gelmişti bana. çok şükür ki kullanmadım

merhaba arkadaşlar daha önce idrar testim pozitif çıkıyor diye yazmıştım buraya ama adetim geçmemişti dün kan testi yaptırdım bende hamileyim :)

merhaba arkadaşlar daha önce idrar testim pozitif çıkıyor diye yazmıştım buraya ama adetim geçmemişti dün kan testi yaptırdım bende hamileyim :)

tebrik ederim canım sağ salim kucağına da alırsın inşallah

Allah mutluluğunu daim etsin inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebeğini canım:) inşallah burada özlemle bebiş isteyen bizlere de Rabbim bu duyguyu yaşatsın kısa zaman da:)

Allah mutluluğunu daim etsin inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebeğini canım:) inşallah burada özlemle bebiş isteyen bizlere de Rabbim bu duyguyu yaşatsın kısa zaman da:)

amin canım inşallah
ee sende durumlar nedir

amin canım inşallah
ee sende durumlar nedir

canım bugün 5. günüm ve hala gelmedi benim kırmızılar :)
dünden beri çok fazla bel ağrım var. Dün mutfakta yemek hazırlarken birden belime bir kramp girdi kalakaldım öylece.
böyle belime kıramp giriyor 2 gündür. beyaz akıntım da fazlalaştı.

hmm anladım canım ama akıntının yoğun olması güzel

peki bu belim de ki krampların sebebi ne olabilir ki canım? normal bir durum mu?

evet canım normaldir eğer hamileysen tabiii..
göğüs hassasiyeti.. kasığa giren kramplar.. beyaz akıntının yoğunlaşması.. en önemli belirtilerdendir

Hayirli ugurlu olsun canim vakti gelince saglikli sihatli al kucagina bebisini

ben çıkıyorum kızlar gününüz güzel geçsin..
rabbim ne dileğiniz varsa kabul etsin inşallah aminnnn

Canim hala test yapamadin mi

kızlar aranıza yenı katıldım RABBİM dualarınızı bu mubarek gunlerde kabul etsin inş. bnmde bugun 2 gün oldu adet olmayalı belirtiler var gbi kasklarımda batma oluo halsızım kemklerim agrıo hafif ara ara basım donuyo daralıorum ve ates basıoo havasız yerde duramıorum pazartesi doktora gitcem bakalım dua beklıorumm kızlar :)

Kızlar selamlar nasılsınızzzz oruçlar nasıl gidiyor..? hamiş haberimiz olsun artık bizde ümitlenelim çok istiyorum ( inş bol bol çıkar hamiş haberimiz..
Bu arada benim 8.günüm daha olmadım akıntımda biraz var gibi gögüslerime nadir iğne batıo gibii :) çarşambayı bekliyoruz kan testi için hayırlısı olur inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…