- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
benimde batım dün veya bugündü dünü atlattık bakalım bugün ne olacak :) 10 gün önceden göğüslerim ağrımaya başlardı bu ay olmadı, dün başladı ağrısı, kasıklarımda da ağrı var. adet olduğum zamanlar hiç kasık ağrısı nedir bilmezdim. karnım ağrırdı bi tek. karnım falan ağırmıyo bu ay. bu belirsizlik beni delirtcekk
Stres yapmayanlarin kendini dinlemeyenlerin dahs cabuk oluyo sanki :)
kızlar ben anca gelebildm en son geldğmde kist yok diye doktor gebelik testi istemşti ya sonra test negatif çktı doktor bni çok ümitlendrmşti kesin hamişsin falan yumrutan çok büymş 18 mlmden 4 santime dönmü çok büymş demşti o yüzden kasklarn ağryo dedmşti bnde inandıydım sonra tedst negatf çktı çok üzldm sonra salak doktor kusra bakma böle olsun isteezdm falan dedi okdr ümitlendrrirse öle olurzaten çok kızdm çok üzldm iyyi bi doktor varmş eşim ona gdelm dyp duryodu sonra aynı gün o doktora gttm dedki 4cm yumurta olmaz kist olmuş çok büymş falan dedi çok üzldm dün karnımdan baktı oruçlydum bugün bdaha çağrdı alttan baktı öldüm bugün mantar vardı baan bnm salak doktor artık yok dyodu bugün adam dedi mantarn çok azmış dedikızlar öldürdü bni acıda böled demir maşanın ucuna gazlı bez bağlym içimi temzledi çok bağrdm çok yandı yani rsmen geberdm bu gttğm doktor alanında çokk uzman brsi çok kızdı bnm doktor klomen verdi dye demedğni bırakmadı bde iğne vurldum dedm adam dedi hiç gerek yokken sana nappmşlar böle dedi yazık olmş dedi şmi adet günmü beklyorum adt olunca gel dedi gtcem işte kist içn tedavye başlıcaz 3 ay doğum konrol hapıyla küçültmeye çalşcaz ddi çok büyk küçülmeyedebr ddi küçülmezse amelyatla alçak çok feci kasık ağrsı çekyorum kist canıma yetti nolursunz hepinze sölyorum asla bi doktora takılı kalmayın oçk pişmanım o doktora gttğme çok yanlış bi yöntem uygulamş dedi sakın klomen kullanmayın bn yandm siz yanmayın
canım çok geçmiş olsun malesef böyle doktorlar da varama sen yine erken davranıp başka doktora da gitmişsin zararın neresinden dönülse kardır. evet bir doktorla sabit kalmamak konusunda sana katılıyorum. bende bu ay sonu başka bi doktora daha görüncem aynı hastanede ama ikisi de çok iyi diye söyleniyo bende hangisini beğenirsem ilgi bakımından ona devam edicem
Allah yardımcın olsun canım en yakın zamanda bebiş versin Rabbim
buarada akril.cim canım benim sende kullanma istersen klomen.i
merhaba arkadaşlar daha önce idrar testim pozitif çıkıyor diye yazmıştım buraya ama adetim geçmemişti dün kan testi yaptırdım bende hamileyim :)
merhaba arkadaşlar daha önce idrar testim pozitif çıkıyor diye yazmıştım buraya ama adetim geçmemişti dün kan testi yaptırdım bende hamileyim :)
rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin canım. darısı bizlere
Allah mutluluğunu daim etsin inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebeğini canım:) inşallah burada özlemle bebiş isteyen bizlere de Rabbim bu duyguyu yaşatsın kısa zaman da:)
amin canım inşallah
ee sende durumlar nedir
canım bugün 5. günüm ve hala gelmedi benim kırmızılar :)
dünden beri çok fazla bel ağrım var. Dün mutfakta yemek hazırlarken birden belime bir kramp girdi kalakaldım öylece.
böyle belime kıramp giriyor 2 gündür. beyaz akıntım da fazlalaştı.
hmm anladım canım ama akıntının yoğun olması güzel
peki bu belim de ki krampların sebebi ne olabilir ki canım? normal bir durum mu?
canım bugün 5. günüm ve hala gelmedi benim kırmızılar :)
dünden beri çok fazla bel ağrım var. Dün mutfakta yemek hazırlarken birden belime bir kramp girdi kalakaldım öylece.
böyle belime kıramp giriyor 2 gündür. beyaz akıntım da fazlalaştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?