Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
fındıkabuğu senin bebiş benm doğumgünümden bi gün sonra doğuyooo

canım o tarihte bi değişim olabilir dün doktor 10 mart dedi.. 5+3müşüm ama son adetim 4haziran 2gün erken söyledi neye göre hesaplanıyo bilmiyorum ki.. 29nda başka bi doktora gidicem beğenirsem ona devam edicem. bakalım tarih olarak o ne söylicek ona göre burdaki tarihi değiştiririm. ya senin d.gününden 1gün sonra yada önce olcak gibi tabi beklerse sonuna kadar

Kıss sana meşur sorularımı sordum mu?

Hangi aralıklarla çalıştın? çalışmadan sonra yattın mı? ne kadar yattın ? :26::26::26:

Kıss sana meşur sorularımı sordum mu?

Hangi aralıklarla çalıştın? çalışmadan sonra yattın mı? ne kadar yattın ? :26::26::26:

ben adetim başlamadan önceki gün başladım ilk nasıl bi duygu die merak ettim
benim 8nde bitti 9 11 13 15 17. günler çaıştım. hesabıma göre 15i yumurtlama günümdü. bu sayıları aklımda tutmadım heee telefonuma not almıştım ordan bakıp yazıom

Ayyy evettt sende de mi oldu bende ilk denemede oldu 8 dk fazla yatamıyorum doktorrr öle deddiiiii

ayyy evett unuttum yazmayı ben hiç yatmadım....
hemen yıkanıp temizlenmek daha mantıklı geldi. ayrıca ayıptır söylemesi hemen wc girmek gerekiyomuş aklınızda bulunsun.. ben öyle yaptım

2 günde 1 yaniiiii güzel bende öle sohbet ediyoum da çünkü

ayyy evett unuttum yazmayı ben hiç yatmadım....
hemen yıkanıp temizlenmek daha mantıklı geldi. ayrıca ayıptır söylemesi hemen wc girmek gerekiyomuş aklınızda bulunsun.. ben öyle yaptım

evet zaten olacak olduktan sonra 2 dk içinde ulaşıyormuş spoşlar

Bana doktor 8 dk dan fazla yatma wc ye git kçük tuvaletini yap dedi... Enfeksiyon olmaz dedi öyle yaaprsan bende yatmıyorum o yüzden herkese soruyorum yattık dediler içim rahatladı bi bakıma senden duyunca

için rahat olsun canım boşver sen hemen yıkan temizlen bence en güzeli bu.. tabi diğer arkadaşlara da saygı duyuyorum yanlış anlaşılmasın herkesin düşüncesi bilgisi farklıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…