Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bende bu hesaptan bişey anlamadım son adet 4 haziran perşembe kontrole gittim 5+1 olmam gerekirken doktor 5+3 dedi yani sat tan 2 gün önceyi hesaplamış mak. nasıl oluyo benimde kafam karıştı. 29nda başka bi doktora daha gitcem bakalım o ne dicek.

alevesen
canım tekrar tebrik ederim ikimizde mart annesi olcaz inşallah halayı kaçırdım ama sondan sondan iki mendil sallayım bende
hcg sonuçlarını yaz merak ediyorum

esmersirine
aramıza hoşgeldin canım inşalah sende hamiş kalırsın en yakın zamanda

benim yumuşta çarşamba başlıyor pazar bitiyor..
bugün kendime derece alacağım..
bi önerisi olan var mı derece ile ilgili? benim hiç bilgim yok bi de bilgi verir misiniz?

benim yumuşta çarşamba başlıyor pazar bitiyor..
bugün kendime derece alacağım..
bi önerisi olan var mı derece ile ilgili? benim hiç bilgim yok bi de bilgi verir misiniz?

canım ben adetten 1 hafta sonra ölçmeye başlamıştım hergün aynı saatte mümkünse sabahları yataktan kalkmadan önce olması gerekiyomuş düzenli olarak ateşini ölçüyosun. hergün aynı değerler çıkar mesela benim 36,1 çıkardı genelde en fazla 36,3 olurdu bigün 36,9oldu bidaha düşmedi
birden artış olduğu günün öncesi senin yumurtlama günün oluyomuş ogünlerde çalışma yaparsan bebiş ihtimalin yükselir canım
anlatabildim mi bilmiyorum kk'da da vardı açıklama arama yaptır istersen

Son düzenleme:

Yani yüksek çıktığı günden bi sonraki gün mü yumuş dönemi?
bi de normal koltuk altından ölçüyoruz değil mi?

Canim iyi bir doktor bul ve doguma kadarda degistirme benim dusurdugum bebiste o ona sevk etti o ona bi hafta biri 9 haftalik dedi iki uc gun sonra dogeri 6 haftalik(ki imkansizdi) ben simdiden arastirip buldum bi doktor insallah olsunda ona gidecegim hayirlisi cnm senin icinde uc bes gunu takma o vakti gelince dogacak saglikli sihatli insallah canim

Son düzenleyen: Moderatör:
radcım ya bende seni merak ediyordum nasılsın ne var ne yok
bayağı oldu görüşmeyeli bende seni özledim.. inşallah hep beraber hamile kalırız tatlım kendine dikkat et olur mu

desert06rose canım nasılsın? evet bu ara pek yazamıyorum topiğe..
ee malum ramazan geç kalkıyorum misafirdi yemekti derken gün bitiyo

gideceğim doktorların ikiside aynı hastanede tanınmış iyi doktorlar. en erken tarihli ilk gittiğim doktordan gün alabildim diğer doktor için 1 ay sonrasına gün verdiler çok doluydu. o da 29na işte. kısmetse ona devam etmeyi düşünüyorum. evet 2 3 gün önemli değil ama ben adet tarihinden önceyi göstermesini anlayamadım sonra olsaydı geç döllenme derdim. aklıma şey geliyo. hani günün geçti deyip çağırıyolar suni sancı veya sezeryana alıyolar ya korkum o. ben normal doğum düşünüyorum bi sorun olmazsa eğer.

slm canım hoşgeldin
bugün benim yiğenlere bayram hediyesi almaya çıkcam bulantılar başlamadan halledeyim diyorum belki bidaha yataktan kalkmaya fırsatım olmaz
hoşbuldum canım
evet iyi düşünmüşsün ama kendini fazla yorma tamam mı

selam fıstıkım hoşgeldin aynı valla sen napıyosun?
bende iyiyim yaramaz bişey yok çok şükür
kızlaaarr sonun da test yaptıımmm!

hadi gözünaydın sonuç neeeeee

kızlar az önce test yaptım. sabah yapmak en doğrusuymuş ama ben dayanamadım ve yaptım. ve 2. çizgi çıktı:)
ama diğeri gibi koyu değil silik bir çizgi sizce bu pozitif mi oluyor?

kızlar az önce test yaptım. sabah yapmak en doğrusuymuş ama ben dayanamadım ve yaptım. ve 2. çizgi çıktı:)
ama diğeri gibi koyu değil silik bir çizgi sizce bu pozitif mi oluyor?

Canım çok sevindim hayırlı olsun.. Haftanın 2. güzel haberi

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::122::122::122::122::122::122::124::124::124::124::124::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…