Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canim dun ablamla konustum ablsminda senin hibi cubuk testye cikmamis sabah aksam yaptim saklanmis benim sipa kan verdim kanfa cikti hemen dedi bence kan ver artik 6 gun az degil bi idrar tedti daha yap sonra kana git derim ben

bende tekrar idrar testi yapmayı düşünmüyorum, kan testi yaptırcam. 20sini belirledim kafamda. 20sine kadar bekleyecem. Geç olsun da güç olmasın

38S im nasılsınn şekerimmm o bomba hallerinden bende istiyorum...eşim hasta olunca yalnız sahur yaptım..ayy çok fenaymış yalnız sahur yapmak ya...Allah kimseyi yalnız bırakmasın inşş :26::26:

iyiyim güzelim ya çook geçmiş olsun valla insanın eşi hasta olunca sanki kendisi hasta gibi oluyor
allah acil şifalar versin bitanem.. inşallah hemencik düzelir de sende mutlu olursun

Ooo muhabbet haftasi desene :) hadi insallah tutar bu hafta

selam kızlar aranıza katıabilirnmiyim ben sadiye 20 yaşındayım ve evde yapayanlız kafayı yemek üzereyim kendime arkadaşlararıyorum

Bekleyisteyim cnm bat gunum bugun umarim senin keyifleryerindedir

senin gelmeyecek kırmızılar inşşşş

iyiyim güzelim ya çook geçmiş olsun valla insanın eşi hasta olunca sanki kendisi hasta gibi oluyor
allah acil şifalar versin bitanem.. inşallah hemencik düzelir de sende mutlu olursun

ayy inş şekerimm yaaa hemen iyileşsin gocişimmm

ayy hadi bakalım inşallah gelen giden olmaz
bende iyiyim çok şükür evet benimde az kaldı

Ayy insallah bekleyen isteyen kimaeye gelmez bu pis kirmizilar :18: :18:
Allahim soze dokmesek bile sen icimizden heceni biliyorsun ki biz ellerimizi actik kapina geldik bu mubarek ayin hurmetine bizi evlat hasretinden kurtar aminn

heeeyyy sayfaaaa2222ye geliyoootey tey tey tey teyyyyyyyyyyyyy

Son düzenleme:

abooooooooooow selma mı demişim slm dicektim lan

oooo ablamız gelmiş:80::80::80::80::80::82::82::82:
hoşbuldum yavrummm ... hehehhe

benden uykusuz ve yorgunluk senden şekerimmm:44::44:
ben iyiyim çok çalışmam lazım sadece
hayırdır niye yorgunsun bakim?

Ooo muhabbet haftasi desene :) hadi insallah tutar bu hafta
aynen öyle sohbet muhabbet sazz sözz ne ekersen onu biçersin bakalım ekin ekebilecek miyiz??

selam kızlar aranıza katıabilirnmiyim ben sadiye 20 yaşındayım ve evde yapayanlız kafayı yemek üzereyim kendime arkadaşlararıyorum

selam tatlım hoşgeldin tam yerini buldun buradaki arkadaşlık gibisini bulamazdın

slm canım tabiii ki katılabilirsin hoş geldin aramıza
ayy inş şekerimm yaaa hemen iyileşsin gocişimmm
amin canım benim:13::13:
Ayy insallah bekleyen isteyen kimaeye gelmez bu pis kirmizilar :18: :18:
Allahim soze dokmesek bile sen icimizden heceni biliyorsun ki biz ellerimizi actik kapina geldik bu mubarek ayin hurmetine bizi evlat hasretinden kurtar aminn

amin canım benim inşallah rabbim dualarımızı kabul eder

sayfa olmus 2222 ugurlu rakamım 22 onlar birleşmiş inş. bana ve arkadaşlrıma ugur getirir

Son düzenleme:
selam tatlım hoşgeldin tam yerini buldun buradaki arkadaşlık gibisini bulamazdın

hoşbudum cnm bnde çok dertliyim evlendiğimden beri çocuk istiyorum olmuyo adetim hiç gecikmez bu ay gecikti tam bir hafta oldu buün gelen giden yok iki defa test yaptım negatif nie böyle oldu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…