- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
hoşbulduuk canım nasılsın?
Canim dun ablamla konustum ablsminda senin hibi cubuk testye cikmamis sabah aksam yaptim saklanmis benim sipa kan verdim kanfa cikti hemen dedi bence kan ver artik 6 gun az degil bi idrar tedti daha yap sonra kana git derim ben
38S im nasılsınn şekerimmmo bomba hallerinden bende istiyorum...eşim hasta olunca yalnız sahur yaptım..ayy çok fenaymış yalnız sahur yapmak ya...Allah kimseyi yalnız bırakmasın inşş :26::26:
slm canım iyidir senden:13::13:
hoşgeldin kısss selma kimmmselma kızlar ben geldimmmmm
ooo inşallah gelmez o pis kırmızılarrr :) benim keyfim de yerinde canım sağolasın benim de bata daha çook var bu hafta altın haftaBekleyisteyim cnm bat gunum bugun umarim senin keyifleryerindedir
selam kızlaarr:) keyifler nasıl ??
selam tatlım iyiyim ne olsun işte bi değişiklik yok
hoşgeldin kısss selma kimmm
ooo inşallah gelmez o pis kırmızılarrr :) benim keyfim de yerinde canım sağolasın benim de bata daha çook var bu hafta altın hafta
Bekleyisteyim cnm bat gunum bugun umarim senin keyifleryerindedir
iyiyim güzelim ya çook geçmiş olsun valla insanın eşi hasta olunca sanki kendisi hasta gibi oluyor
allah acil şifalar versin bitanem.. inşallah hemencik düzelir de sende mutlu olursun
ayy hadi bakalım inşallah gelen giden olmaz
bende iyiyim çok şükür evet benimde az kaldı
selam tatlım iyiyim ne olsun işte bi değişiklik yok
hoşgeldin kısss selma kimmm
ooo inşallah gelmez o pis kırmızılarrr :) benim keyfim de yerinde canım sağolasın benim de bata daha çook var bu hafta altın hafta
oooo ablamız gelmiş:80::80::80::80::80::82::82::82:
ben iyiyim çok çalışmam lazım sadecebenden uykusuz ve yorgunluksenden şekerimmm:44::44:
aynen öyle sohbet muhabbet sazz sözz ne ekersen onu biçersin bakalım ekin ekebilecek miyiz??Ooo muhabbet haftasi desene :) hadi insallah tutar bu hafta
selam kızlar aranıza katıabilirnmiyim ben sadiye 20 yaşındayım ve evde yapayanlız kafayı yemek üzereyim kendime arkadaşlararıyorum
senin gelmeyecek kırmızılar inşşşş
ayy inş şekerimm yaaahemen iyileşsin gocişimmm
slm canım tabiii ki katılabilirsin hoş geldin aramızaselam kızlar aranıza katıabilirnmiyim ben sadiye 20 yaşındayım ve evde yapayanlız kafayı yemek üzereyim kendime arkadaşlararıyorum
amin canım benim:13::13:ayy inş şekerimm yaaahemen iyileşsin gocişimmm
Ayy insallah bekleyen isteyen kimaeye gelmez bu pis kirmizilar :18: :18:
Allahim soze dokmesek bile sen icimizden heceni biliyorsun ki biz ellerimizi actik kapina geldik bu mubarek ayin hurmetine bizi evlat hasretinden kurtar aminn
selam tatlım hoşgeldin tam yerini buldun buradaki arkadaşlık gibisini bulamazdın
slm canım tabiii ki katılabilirsin hoş geldin aramıza
amin canım benim:13::13:
amin canım benim inşallah rabbim dualarımızı kabul eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?