Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
işte halletmemiz lazım ama eşimin kendi işi boş zamanı bi pazar oluyo oda heryer kapalı bu arada hayırlı olsun cnm sağ salim kucağına al inşllah yeni hamişsin galiba ne zamdır istiyodun

amin canım teşekkür ederim. bu ay istedik ve bu ay geldi miniğimiz Allah'ın izniyle

demi bende öyle biliyorum cnm bişey sorucam şimdi aile hekimime baktım hayla eski aile hekimim çıkıyo ben o na gidip kan testi versem yaparlar mı

yaparlar canım kaydın nerdeyse orda herşeyi yaptırabilirsin

canım sgk ya gidip form doldurmanız gerekiyor yoksa eşinin sigortasına geçemiyorsun

38s'm biz gitmiştik evlendikten hemen sonra başvurmak için önce danışmaya soralım dedik ne gerekiyo o da bi eczaneye gidip baktırın otomatik geçiyo bişey yapmanıza gerek kalmıyo bi sorun olmadıkça dedi. kimliğimle gittim hatta daha kimlik değiştirmemiştim direk yeni soy ismimi söylemişti sigortalısın demişti. geçen sene oldu bu durum. inşallah sende koşturmazsın canım

amin canım inşallah
hoş geldin canım korunmayı yeni bırakmışsın ama olmaz die bişey yok belki tutmuştur zamanı geldiyse tabi

hmm anladım canım ama biz hastaneye filan gitmedik.. eşimle çarşıdayken halletmiştik o işi öyle sigortasına geçmiştim:13::13::13:

kızlar sağlık ocağında kan testi ücretli mi ? bi de bizim sigorta işlerimiz pek bi karışık. eşim sigortasız çalışıyo kendisi ödüyodu iş yeriden sigortanı yapcaz biz dediler kapattırdılar ona sigortayı yapmadılar. eşimde kapattırmaya gitmiş ama sadece söylemiş bilmiyomuş dilekçe felan verilceni. yani kısacası sigorta borcumuz var. toplu alacağı var bu ay inşallah alınca öödeyecek onu da sigortalı olacaz. o yüzden gidemiyorum doktora zaten

canım sağlık ocağında ki her şey ücretsiz

Gunaydinnn herkese

Evet canim batim 17 si yani bugun gormem lazim kirmizilari ki gorcemde belli belirtiler o yonde ins senin tutmustur

İnşallah gormeyiz canım benimde gece kasıklarım çok ağrıdı belim ağrıyor biraz o işte adet mi bebek mi bilemiyorum işte :) inşallah tutmuştur

slm canım iyiyim sen nasılsın

idare eder canım ya bi sürü misafirim gelecek eltimler kaynanamlar felan bi de orucum aniden haber verdiler sıkıntıya girdim birazsen nasılsın ne yapıyon bakalım oruç musun ???

idare eder canım ya bi sürü misafirim gelecek eltimler kaynanamlar felan bi de orucum aniden haber verdiler sıkıntıya girdim birazsen nasılsın ne yapıyon bakalım oruç musun ???
ooo allah kolaylık versin ne deyim
bende iyiyim çok şükür yaramaz bişey yok
evet orucum:13:

slm kızlar nasılsınız bugün

slm canım ben iyiyim ya sen?
bu arada biz tanışmadık dimi

iftaramı gelcekler...aman sinir olurum böle pat diye haber verenlere...çalışıyormusun kuzum birde yoksammm

İnşallah gormeyiz canım benimde gece kasıklarım çok ağrıdı belim ağrıyor biraz o işte adet mi bebek mi bilemiyorum işte :) inşallah tutmuştur
selam canım inş. tutmuştur canım ama sık sık ilişkiye girmekten de ağrıyor kasık ve bel bu ay çok umutlanmıştım bende hep belim ve kasıklarım ağrımıştı ama sonuç kırmızılarama inş. hamişsindir tatlım topiğe bi hamiş daha eklenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…