Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar aranıza katıabilirnmiyim ben sadiye 20 yaşındayım ve evde yapayanlız kafayı yemek üzereyim kendime arkadaşlararıyorum

Hosgeldin canim :) hamilelik dusinuyomusun denemelere basladin mi yeni evlisin gerci

hoşbudum cnm bnde çok dertliyim evlendiğimden beri çocuk istiyorum olmuyo adetim hiç gecikmez bu ay gecikti tam bir hafta oldu buün gelen giden yok iki defa test yaptım negatif nie böyle oldu bilmiyorum

belli olmaz geç yumurtladıysan henüz idrar testinde çıkmayabilir kan testi yaptırdın mı?
canım kaç yıllık evlisib? ne zamandır deniyorsun? SATın ne BAtın ne yaşın kaç?

hoşbudum cnm bnde çok dertliyim evlendiğimden beri çocuk istiyorum olmuyo adetim hiç gecikmez bu ay gecikti tam bir hafta oldu buün gelen giden yok iki defa test yaptım negatif nie böyle oldu bilmiyorum

canım en iyisi bi kan testi yaptır

Hosgeldin canim :) hamilelik dusinuyomusun denemelere basladin mi yeni evlisin gerci

hoşbuldum cnm ilk zamandan beri ilk ay korunduk sonra korunmadık eşim çok istiyodu ama olmadı bu ay da olmassadr gitcem diyodum kendime bir hafta oldu adetim gecikeli ama testler negatif çevre ailem en başta eşim işim gücüm bebek oldu stres oldum atamıyorum bi türlü yardıma ihtiyacım var galiba

Canim gec yumurtlamissindir belki burda bir arkafas daha var onunda 6. Gunu ondada negatif cikiyo ins hamissinizdir ikinizde kan yaptirin landa cikar ben bu merakla coktan yaptirmistim

belli olmaz geç yumurtladıysan henüz idrar testinde çıkmayabilir kan testi yaptırdın mı?
canım kaç yıllık evlisib? ne zamandır deniyorsun? SATın ne BAtın ne yaşın kaç?

cnm bu ay ovulosyon testi aldım adetim bittikten 3 gün sonra çift çizgi çıktı bide adetimde 14 gün sonra çift çizgi çıktı iki dea yumurtladım galiba değerlendirdim kan testi yaptırmadım daha sğlık ocağı nerde bilmiyorum ben kocaelindeyim ama kızken istanbuldaydım burları çözemedim daha tam 9 ay 10 günlük evliyim hamiş kalsam bebeişim olcaktı yani sat 15 haziran bat 10 temmuz yaşım da 20 cnm

Canim gec yumurtlamissindir belki burda bir arkafas daha var onunda 6. Gunu ondada negatif cikiyo ins hamissinizdir ikinizde kan yaptirin landa cikar ben bu merakla coktan yaptirmistim

kan tyaptırcam da cnm eşim bu konuarda sorumsuz biraz daha beni sigortasına geçirmedi aile hekimim kim bilmiyorum sağlık ocağı nerde bilmiyorum bana kalırsa bende yaptırmıştım özlde pahalı 75 lira bi kan testi

canım otomatik olarak geçiyo olman lazım bi eczaneye git kimliğinle baksınlar sigortan varmı yokmu. bizdeevlendikten sonra gitmiştik otomatik olarak geçiyosunuz demişlerdi hiç bişey yapmamıza gerek kalmadı. bende izmitte oturuyorum sen ne taraftasın ki

gerçekten mi bize sgk ye idip eşini üzerine geçiriceksin dediler öyle duyduk yani ben gebzedeyim merkezde

hee buarada sağlıkocağı kaydı için dilekçe falan gerekiyo test yapmayabilirler orada gözükmüyorsan ama onlar seni yönlendirir 1 güne hallolur işin. bunlar hep benim başıma geldi de

gerçekten mi bize sgk ye idip eşini üzerine geçiriceksin dediler öyle duyduk yani ben gebzedeyim merkezde

bence bi eczaneye git baktır canım biz hiç bişeyle uğraşmadık çünkü :13:
gebzeyi hiç bilmiyorum malesef canım bana çok uzak ama eşim o tarafta çalışıyo

Son düzenleme:
hee buarada sağlıkocağı kaydı için dilekçe falan gerekiyo test yapmayabilirler orada gözükmüyorsan ama onlar seni yönlendirir 1 güne hallolur işin. bunlar hep benim başıma geldi de

işte halletmemiz lazım ama eşimin kendi işi boş zamanı bi pazar oluyo oda heryer kapalı bu arada hayırlı olsun cnm sağ salim kucağına al inşllah yeni hamişsin galiba ne zamdır istiyodun

canım sgk ya gidip form doldurmanız gerekiyor yoksa eşinin sigortasına geçemiyorsun

demi bende öyle biliyorum cnm bişey sorucam şimdi aile hekimime baktım hayla eski aile hekimim çıkıyo ben o na gidip kan testi versem yaparlar mı

Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım bende umutla bekleyenlerdenim allah hepimizn gönlüne göre versin. Geçen ay 26 haziranda adet oldum ve korunmayıda bıraktık 03 temmmuzda korunmadım yani anlarsınız. Fakat yumurtlama günüm falan değildi zaten eşim vardiyalı ve mesaili çalışıyor düzenli olmuyor bazen 15 te bir falan. Acaba yinede tutmuşmudur. Adetime 5-6 gün var ama adet belirtilerimi hamilelikmi bilemiyorum ağrılar biraz bulantı falan çok merak ediyorum sizce olabilirmi ay çok sabırsızlanıyorum. Yorumlarınızı bekliyorum fıstıklar.

demi bende öyle biliyorum cnm bişey sorucam şimdi aile hekimime baktım hayla eski aile hekimim çıkıyo ben o na gidip kan testi versem yaparlar mı

evet öyle oluyor başka türlü yapamazsın..zaten bi form dolduruyosun sgk da sonra kimliğinle bi de evlilik cüzdanını alıp hallediyorlar.. evet testi yaparlar herhalde bi sorun olmaz.. sen bi git bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…