kız napıyon:) bende yalnızım buradaolmasa nederim bilmiyom.öptüm
iyiyim bebeğim senden naber
Aynen bizlerde öyleyiz yalnız değilsin yani:13::13:
selam kızlar aranıza katıabilirnmiyim ben sadiye 20 yaşındayım ve evde yapayanlız kafayı yemek üzereyim kendime arkadaşlararıyorum
hoşbudum cnm bnde çok dertliyim evlendiğimden beri çocuk istiyorum olmuyo adetim hiç gecikmez bu ay gecikti tam bir hafta oldu buün gelen giden yok iki defa test yaptım negatif nie böyle oldu bilmiyorum
hoşbudum cnm bnde çok dertliyim evlendiğimden beri çocuk istiyorum olmuyo adetim hiç gecikmez bu ay gecikti tam bir hafta oldu buün gelen giden yok iki defa test yaptım negatif nie böyle oldu bilmiyorum
:) bi topik vardı okuyom okuyom hepsi hamiş kalmıs sırf o yüzden o topiğe yazdım :) ben biraz inanırım böle selere :)
Hosgeldin canim :) hamilelik dusinuyomusun denemelere basladin mi yeni evlisin gerci
belli olmaz geç yumurtladıysan henüz idrar testinde çıkmayabilir kan testi yaptırdın mı?
canım kaç yıllık evlisib? ne zamandır deniyorsun? SATın ne BAtın ne yaşın kaç?
Canim gec yumurtlamissindir belki burda bir arkafas daha var onunda 6. Gunu ondada negatif cikiyo ins hamissinizdir ikinizde kan yaptirin landa cikar ben bu merakla coktan yaptirmistim
kan tyaptırcam da cnm eşim bu konuarda sorumsuz biraz daha beni sigortasına geçirmedi aile hekimim kim bilmiyorum sağlık ocağı nerde bilmiyorum bana kalırsa bende yaptırmıştım özlde pahalı 75 lira bi kan testi
canım otomatik olarak geçiyo olman lazım bi eczaneye git kimliğinle baksınlar sigortan varmı yokmu. bizdeevlendikten sonra gitmiştik otomatik olarak geçiyosunuz demişlerdi hiç bişey yapmamıza gerek kalmadı. bende izmitte oturuyorum sen ne taraftasın ki
gerçekten mi bize sgk ye idip eşini üzerine geçiriceksin dediler öyle duyduk yani ben gebzedeyim merkezde
hee buarada sağlıkocağı kaydı için dilekçe falan gerekiyo test yapmayabilirler orada gözükmüyorsan ama onlar seni yönlendirir 1 güne hallolur işin. bunlar hep benim başıma geldi de
gerçekten mi bize sgk ye idip eşini üzerine geçiriceksin dediler öyle duyduk yani ben gebzedeyim merkezde
canım sgk ya gidip form doldurmanız gerekiyor yoksa eşinin sigortasına geçemiyorsun
demi bende öyle biliyorum cnm bişey sorucam şimdi aile hekimime baktım hayla eski aile hekimim çıkıyo ben o na gidip kan testi versem yaparlar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?