iftaramı gelcekler...aman sinir olurum böle pat diye haber verenlere...çalışıyormusun kuzum birde yoksammm
kontrolümüz pazartesi... inşallah görücez bakalım neymiş
kahverengi akıntı geldi , adet mi olcam acaba
oyyyyyyyyyyyy hhhhhawwthtfrheeee yuwww
ooo allah kolaylık versin ne deyim
bende iyiyim çok şükür yaramaz bişey yok
evet orucum:13:
slm canım ben iyiyim ya sen?
bu arada biz tanışmadık dimi[/QUO
yiyim şükür. ben yeni katıldım aranıza canm çok güzelburası.:3
benide yazar mısın hamiş bekleyenlere
radcım ya bende seni merak ediyordum nasılsın ne var ne yok
bayağı oldu görüşmeyeli bende seni özledim.. inşallah hep beraber hamile kalırız tatlım kendine dikkat et olur mu
sadece iftara gelseler iyi kuzum yatıya gelecekler bir iki gün kalırlar yok çalışmıyorum canım pat diye hepsi gelince sinir oldum gerildim ya ayrı ayrı gelselerdi bari
aman düşüncesiz insanlar işte yaa...
neyse kuzum napıcaz eşlerimizin iyiliği için hoşgörü ve saygı ile karşılıcaz en iyi şekilde ağırlıcaz ve eşlerimizi mutlu görücez..tamammıı1-2 güncük hemen geçecekkk:13:
inş. yerleşme kanamasıdır canım adet olmazsın dualrım seninle
sağol canım tabii ki yazayım hemen yaşını ve batını söyler misinyiyim şükür. ben yeni katıldım aranıza canm çok güzelburası.:3
benide yazar mısın hamiş bekleyenlere
geçmiş olsun canım benim hadi bakalım hayırlısıyla en kısa zamanda güzel haberlerini duyarımİnşaallah canım, ben bu arada doktora gittim, hormon testlerimi vs yaptırdım, muayene oldum. TSH hormonum çok düşük çıktı, fsh hormonum da üst sınıra yakın . Eşimde hiçbir sorun çıkmadı. Guatr tedavisine başlayacağım bakalm, artık doktor kontrolünde ilerliycem inşaallah, bir faydası olacak mı çok merak ediyorum :)
-Benim bat 1 ağustos canım, listeye eklersen sevinirim.
Herkese selam kızlar ne var ne yok:)
sağol canım tabii ki yazayım hemen yaşını ve batını söyler misin
geçmiş olsun canım benim hadi bakalım hayırlısıyla en kısa zamanda güzel haberlerini duyarım
kendine çok dikkat et olur mu
hemen değiştiriyorum canım
slm canım iyilik ya senden
Ne olsun canım ya pek dengesiz bi vücudum oldu bu arada karnımdaki şişlikler bi inip bi şişiyoanlamadım neden böyle olduğunu huzursuz oldu. Yine yoksa vesvese mi yapıyorum?
kan tyaptırcam da cnm eşim bu konuarda sorumsuz biraz daha beni sigortasına geçirmedi aile hekimim kim bilmiyorum sağlık ocağı nerde bilmiyorum bana kalırsa bende yaptırmıştım özlde pahalı 75 lira bi kan testi
ee vücudun da ki bu değişiklikler normal şekerim
içinde can var artık
senin ikondan yanlış görmüşüm ya 52 yi 22 görmüşüm dapardon yaaa bende meraklandım cinsiyetime
ben de ölüyodum meraktan ama son iki haftadır aklıma bile gelmiyodu :26: şimdi yine başladı heyecan
Normal demi kuzum ya valla çıldırmam an meselesi ya çok vesvese yapar oldum kendime bana akıl fikir verin biraz ya rahatlatın nolur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?