Günaydınnnnn
günaydın tatlımmm
Gunaydin tatlimmm
Günaydın sevgili anne adayları.Öncelikle Allah isteyen herkese sağlıklı bir bebek nasip etsin,tecrübelerinize ihtiyacım var.Son adet tarihim 19 Haziran Ovulasyon günüm 1 temmuz BAT ise 15 Temmuz'du. Henüz adet olmadım idrar testim de dün negatif çıktı idrar testim ne zaman kesin sonucu verir sizce?:18:
Günaydın sevgili anne adayları.Öncelikle Allah isteyen herkese sağlıklı bir bebek nasip etsin,tecrübelerinize ihtiyacım var.Son adet tarihim 19 Haziran Ovulasyon günüm 1 temmuz BAT ise 15 Temmuz'du. Henüz adet olmadım idrar testim de dün negatif çıktı idrar testim ne zaman kesin sonucu verir sizce?:18:
Günaydın kızlarr nasılsınız ya ben bu gun hic iyi değilimm... ne bileyim. midem bulanıyor hala uykum war.. uyudum uyucammoff bi mesai bitse de eve gitsemm
pazartesi gelsin artık yaaa bıktım artık beklemektennnn
Günaydın kızlarr nasılsınız ya ben bu gun hic iyi değilimm... ne bileyim. midem bulanıyor hala uykum war.. uyudum uyucammoff bi mesai bitse de eve gitsemm
günaydın fıstıklar
pazartesi gelsin artık yaaa bıktım artık beklemektennnn
günaydın fıstıklar
Günayyydııın caniikooommmmm :13::13::13::13::13::13:
güünayyydııınnn
nasılsın tatlım nerelerdesin sen bakim
Canım gecikme yaşıyormusun daha önceden ? Bence gidip birde yarın sabah kan testi yaptır en garanti o.. Belki idrar testinde çıkmıyordur
Keske hemen gelse bende hala adet olmazsan pazartesi kan yaptircam :) sende cinsiyet ogrencen uff cok heyecanli :18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?