Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım şimdi gördüm ben sabah 1 akşam 2 alıyorum ilk içtiğim gün çok uyku yaptı sonraları sanki etkisi azaldı akşamkini pek anlayamıyorum ama sabah 2-3 gündür sersemlik yapmadı

günaydın herkese saat 9 da kese görmeye gidicem size selam vereyim dedim inşallah herşey yolundadır bebeğim sağlıkla benimledir

günaydın herkese saat 9 da kese görmeye gidicem size selam vereyim dedim inşallah herşey yolundadır bebeğim sağlıkla benimledir

Gunaydin canim ohh ne guzel insallah en kisa zamanda kalp atislarinida duyarsin annesi canim sana neden progestron vermisti doktor

İnşallah Allah yardımcın olsun,sen de bana dua et hamilelerin duası kabul olurmuş.

Canim benim bati 19 agustosa cekebilirmisin zira kirmizilar geldi bu ay cok muhabbet cok ihtimal insallah

Gunaydin canim ohh ne guzel insallah en kisa zamanda kalp atislarinida duyarsin annesi canim sana neden progestron vermisti doktor

günaydın canım inşallah görebiliriz keseyi herşey yolundadır umarım çok stresliyim,zaten kalp atışından sonra insanın içi rahat eder herhalde,canım inanki ben şaşkınlıktan sormayı unuttum çünkü ben bu ay umutlu değildim ama bir yerde daha okudum sorun olmasa da doktorların bazıları önlem olsun diye veriyorlarmış ben kasık ve bel ağrım olduğunu her an adet olacakmışım gibi hissedeceğimi söylemiştim,onla ilgili mi bilemiyorum bugün kese görürsem biraz daha sorular sorarım.

İnşallah Allah yardımcın olsun,sen de bana dua et hamilelerin duası kabul olurmuş.

sağol canım Allah isteyen herkese nasip etsin ben hiç ummadığım ayda oldu mesela .dualarınızı sizlerde eksik etmeyin ban ailk bebeğim acemilik kese sonra içinde bebek var mı sonra kalp atışı çok uzun yolum var .her an aklımda kalbimde dualarımdasınız

İnşallah Allah'ım gönlüne göre versin herkesin.Bu gün 5. gün olacak adet gecikeli test yaptım ama hiç bilmiyorum

Eşime sorarsan hafif bir çizgi belirmiş bana sorarsan umutlanmak istemiyorum ve gördüm ama yok gibi geliyor ((

ben gecikmeden sonra ya 1.gece ya da 2.geceydi yaptım silik çizgi gördüm canım 2.çizgi soluktu daha sonra tekrar dene belki sende geç döllenme oldu 5 gün gecikmede silik çıkıyor olabilir.ben de senin gibiydim umutlanıp hayal kırıklığından çok korkarım o yüzden doktora koşmuştum hemen kan testine

Sağol canım benim...Pazartesiye kadar beklemeye karar verdim aslında doktora gitmek için. Ama insan merak ediyor işte... Aslında adetin geciktiği ilk gün yaptığımda hiç bir şey yoktu bu sabah hafif bir çizgi gördüm evet ama net olmadan kendimi kaptırmak istemiyorum.Hayal kırıklığına uğramak çok zor. Allah'ım:2: kimseyi istediğiyle sınamasın.

günaydınlaaaaaaaaar bugün çok güzel bi gün olacak inşallah hisediyorum
canım güzel haberlerini bekliyoruz. bebişine çoook selam söyle

gunaydın kuzular nasılsınız bakalım keyıfler nasıl ?? dr ye gıdıyorum bebegıme bı bakayım nasıl merak edııorum bulantı kusma fln olmayıncada dua edın kızlarr opuorum hepınızı alewcım hayırlı haberlerle gel kuzum

ya benim kasıklarımda şiddetli ağrı var ve inanılmaz gaz sancısı birde sütlü kahve akıntım oldu daha 2 gün oldu çok tuhaf

Son düzenleme:
Eşime sorarsan hafif bir çizgi belirmiş bana sorarsan umutlanmak istemiyorum ve gördüm ama yok gibi geliyor ((

Canim bence var hayal gibi bi cizgi bile olsa var sen dikkat et kendine cunku yoksa hicbi cizgi olmuyo bembeyaz oluyor :) bence git kan testi yaptir

Canim bence var hayal gibi bi cizgi bile olsa var sen dikkat et kendine cunku yoksa hicbi cizgi olmuyo bembeyaz oluyor :) bence git kan testi yaptir

İyimserliğin için çok teşekkür ederim canım öyle mi dersin ?

Canim iyi yapmis doktorun bastan almis onlemini bazilarinda progestron eksik oluyo bebisin tutunmasi icin gereken hormonu bu sekilde hap yada igne ile takviye ediyolar dilerim hersey guzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…