Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

süperrr bayıldııım

Canim bu ay cok umutlu degildim zaten esim cok umutluydu dusun birlikte olduk ertesi sabah soruyo bi belirti var mi diye evet tekme atiyo dedim dun fua ettim Allahim varsa goster yoksa adet oluyum bekletme diye gece test yaptim bombos sabahta 6 da zirt diye geldi insallah sen ve bekleyen diger arkadaslar kirmizilari gormezsiniz

ayy canım üzme kendini olacağı varsa 1 kerede de olur yanlışlıkla hamile kalan okdr çok insan varki yeterki Rabbim olmasını istesin

geçtiğimiz kasımdan beri deniyoruz herşeyime baktırdım hormonlar tüpler açıkmı değilmi ben normalim eşimde baktırdı oda normal insan 9 ayda hiç gününü denk getiremezmi ya 9 ayda ilk defa bu ay ovulasyon testi yaptım evde onda da pozitifi gördüm ogün oldu sonra herif saldı kendini kasmıyo yok neymiş hastaymış.

Herifin şeyini tutup koparasım geliyor

canım çok güldüm yaaa eşine tekme atıyo heee

ay dimiiiiii
bende istiyooooooooooooom allahııııııııııım

[ı]allahım mübarek günlerde kabul etsin dualarımızı[/ı]

ama ben nedense mutluya kalsın içerde modundayım
Doğumdan korktuğumdan değil Yazık mutluysa kalsın yani

[ı]hehe yok canım sanmam o senin yüzüne bakınca daha mutlu olucak [/ı]

9 koca ay hadi 2 ayını at hazırlanma doktor felan bi kere tuttu onuda bu mayısta düşürdüm(((((( herşey normal sadece yumurtlamayı tutturamıyormuşuz doktor gelme artık 16. ve 17. gün birlikte olun yapacak bişi yok diyor 30 günde 1 adet oluyom hiç şaşmaz.bukadar kasmazdım eskiden ama dün hastayım deyip kıçını dönüp yatınca öldüm sinirden madem çaba sarfetmicen neden kalkıp bana ovulasyon testi aldırıyon.ben bu ayı sabırsızlıkla bekledim adetim bitsin de başlayalım diye(

Tekme atıyor :) çok guldum :) bende diğer arkadaşlar da sabirla beklemeye devam.tabi ki mevlam gönlüne göre versin

többeee Allah iyiliğini versin tamam sen kötü bi moddasın bugün

ama ben nedense mutluya kalsın içerde modundayım
doğumdan korktuğumdan değil yazık mutluysa kalsın yani

tatlım harikaymış yaa
benimkide diyodur hortumum bağlansa artık da bişeler yesemmm

canım geçmiş olsun bebiş düşürdüğünü bilmiyordum
hayırlısı neyse o olsun bu ay denemişsiniz en önemli gün olmamış sadece inşallah önceki günlerdeki denemelerinizde tutmuştur bebişin

hiç belli olmaz sen yine de bugün zorla kocanı da bir muhabbet edin bakalım

önce kız isteme topiğinde
sonra nişanlanıcaklar topiğinde
sonra evlenicekler topiğinde
şimdide hamile kalıcaklar topiğinde

burdan da çabucak anne bebek topiğine geçmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…