Benim ilk hamiligim supriz olmustu bi yil dusunmuyoduk sozde esim hep istiyodu ama ben acikcasi erken diyodum hamile lalinca aslinda benimde bu fikre hazir oldugumu anladim . Simdide malum ikimizde cok istiyoruz oyle canim allah ne zaman uygun gorurse cok istedigini vermezmis zaten hayirlisini istemek lazim stres yok muhabbete devam bu ay reglim cok kisa sirdu ramazanin sefaatine uc guncuk :) oruca devam muhabbetede
Kiz sen kac gunde regl oluyon ki :)
Öğrenicez Artık :)
Yani sen korunmayi birakali 6 ay felan mi oldu :18: bende kendime 6 ay izin veriyorum dusuk sonrasi bi sene olmamasi normalmis hatta annemin iki yil olmamis alti ay izin veriyorum bunyemeCanım bende bir sene istememiştim .sonra fikrim değişti 5.ay başladım çalışmalara çocuk hasretinden.hatta bişey diyeyim mi eşime korunmayı bıraktığınızdan sonra pisman misin dedim çok gülmüştü :) evlilik yıldönümü günü hamile kalmış olabilirim hem muhabbet hem yumurtalık günü :)
Normalde 28.gün sadece geçen ay şaştı 25.günde oldum öyle canım.sen kaç gün arayla oluyorsun
Görücez inşallah :)
Hadi bakalim hakkinda hayirlisi dogru soylemek en guzeli anlat durumu bide esinin ameliyatindanda bahset sonucta ameliyat esnasinda alinacak ilaclar sperme gecip bebis olursa etkiler mi vs aklindaki tum sorulari sor canim
Canim hep 31 gunde olurdum bu ay kendimde belirti bulmaktan 33 gunde oldum
Yani sen korunmayi birakali 6 ay felan mi oldu :18: bende kendime 6 ay izin veriyorum dusuk sonrasi bi sene olmamasi normalmis hatta annemin iki yil olmamis alti ay izin veriyorum bunyemestres yaomiycam olmazsada sonra doktora gidecegim
Batıma çokkkk az kaldı heycanla bekliyorummm şapşal eşim de 2 gündür herkese hamile şakası yapıyorPazartesi iste canim nassil olsun yari uykulu allahtan buraya takiliyorumda stresim uykum gidiyorsen nasilsin bat ne zamwn
pcos sendromu mu var sizdeee ? ben mhabbeti tam algılayamadımmm da :44::44:7.ayımda hamile kalmış oldun canım.git tabi ben doktora 6aydır çocuğum olmuyor dedim güldü doktor :). Ablacim stres yapmayın 6değil 6sene olmaz dedi.kistlerim vardı soğan kurüyle geçti onlarda.tertemiz olmaması için hiçbişey yok dedi.ertesi ay tuttu işte
Canlar gunaydinohh ohh sohbetler baslamis folikler konusulmus
Bebisler siz folik kullanmiyomusunuz ? Folik asit bebek dusunen kisilrrde uc ay oncesinden kullanilir ki gec kalmis sayilmazsiniz folik rahmi hazirlamaz bebisin ilk gelisen sistemini yani omurilik ve sinir sistemini guclendirir boylece %1 oranindaki sinir sistemi bozukluklarindan korunmak icindir. Folik asitin ayni zamanda b12 icereni var folidoce ben onu kullaniyorum eczaciyada sordum bunu dogru vermis doktorun en iyisi bu icinde vitaminlerde var dedi 28 adet 10 tl fiyatidaayrica cok etkili bir folik kaynagida bulgur pilavi bol bol tuketin yurt disinda ilac bile vermiyorlar bulgur oneriyorlar ve hamisler bulgur acayip sut yapar vebesin degeri cok yuksektir aklinizda bulunsun
Canim hep 31 gunde olurdum bu ay kendimde belirti bulmaktan 33 gunde oldum
pcos sendromu mu var sizdeee ? ben mhabbeti tam algılayamadımmm da :44::44:
tesekkur ederım canım bak bu hıc aklıma gelmemıstıı ıyı oldu soyledıgın : ) cıkınca yazarımm
Batıma çokkkk az kaldı heycanla bekliyorummm şapşal eşim de 2 gündür herkese hamile şakası yapıyorbenım canım şunu cekıyor bakk mercimek tanesi cocuğumu dşürmemi mi istiyorrsunuz diyorum gülüyorlar bat 28 temmuz olması lazımdı kuzumm hayırlısıyla gelmick bu ay kırmızılarr gelirse de sıkıntı yokkkk maclara devammmm
son adetin ilk gününden bi son gününden itibaren mi sayılıyor canım bu
7.ayımda hamile kalmış oldun canım.git tabi ben doktora 6aydır çocuğum olmuyor dedim güldü doktor :). Ablacim stres yapmayın 6değil 6sene olmaz dedi.kistlerim vardı soğan kurüyle geçti onlarda.tertemiz olmaması için hiçbişey yok dedi.ertesi ay tuttu işte
Uu senin baya arası varmış
pko diyorlar kk de hepÖzür dilerim pcos ney :) benim yumurtalıklarımda kistler vardı ufak ufak ama doktor onlar engel değil gebelige dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?