afyo nasıl olur ıdrar testı sılık cıktı demıstın ama
sasırdım
günaydın kızlar
kürtajdan sonra ilk denemem canım
ama ben hissediyodum ya oldu diodum
bu sonuç beni çok üzdü
belki daha net bişi yok bilmiorum ama umutlar tükendi bu ay için
günaydınlaaaaaaaaaaaar kızlaarisyancım sağlık olsun canım. ramazanda zaten zor oluyo. inşallah bi daha ki aya gelir bebişin canım
aa canım dur bakalım...kürtaj sonunda rahim kendini 2-3 ayda anca toplar diye biiyorum...sen çok çabuk kendinş bırakmışın ama olmazki..
4 ayı geçti kürtaj olalı
ilk ayımızdı bu
bakalım bi bat gelsin de
4 ayı geçti kürtaj olalı
ilk ayımızdı bu
bakalım bi bat gelsin de
hayırlısı olsun canım...sıkma canını elbet bebişler gelecektir bizede
evet tatlım..çalışmamız çok azdır zaten böle bir sonuç olacağı belliydi..diğer maçlara kaldıkk
üzüldüm ya
akşamdan beri sesim soluğum kesildi
eşim bir sürü kızdı bana seni bi daha hastaneye getirmiycem dedi
kötü yani
aynen canım. benimde umudum pek yok bu ay. hayırlısı diyelim.benim daha 10 gün var bata yaaa bekle bekle geçmiyo mübarek
günaydın kkızlar tam olarak kırmızı kartı yedimmm
SILACIM beni 2 ağustosa yazarmısınnn​
günaydınlaaaaaaaaaaaar kızlaarisyancım sağlık olsun canım. ramazanda zaten zor oluyo. inşallah bi daha ki aya gelir bebişin canım
aslında yoksa hıc bı sekılde ıkıncı cızgı cıkmaz ama bılemedım yanu bende
ben ıdrarda cıkarsa kan testı yaptırmayı dusunmuyorum 6.haftada doktora gıderım dırek dıye dusunuyorum
inşallah canım Allah büyükama sen böle yaparsan daha kötü olur canım..gebeliğe en büyük engel stres biliyorsun yapma böle..
10 gün daha baya varmış kuzum...ama sayılı gün geçer..inş bayramda güzel haberi alırsınnn
herkese günaydın mutlu günler herkese
aynen canım. benimde umudum pek yok bu ay. hayırlısı diyelim.benim daha 10 gün var bata yaaa bekle bekle geçmiyo mübarek
günaydın canımnasılsın
çok şükür canım,cuma günü dr gitcem ovulasyon tahmini yapcak malum 45 günde bir mens olduğum için,bakalım olmazsa çay demleriz
kızlar sanırım ben ölücem mide ağrısından ecel teri döküyorum bu ne ya
hastamısın canm:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?